Popeye Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Ukleja 12cm pod zębatego. Delikatne X z błyskaniem na boki... powinno zadziałać 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Piękna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Malowanie pod szczupaka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Wobler prototyp. Miał być SDR z prostym sterem. Niestety kąt nie pozwolił na pracę woblera...powstał pływający patyk... i tak... wobler kisił się pół roku. Dzisiaj korzystając z pogody podgiąłem mu ster wymuszając pracę. Efekt BARDZO mnie zadawala https://www.youtube.com/watch?v=aalTdPQoPmI&feature=youtu.be 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Osiemnasto centymetrowy dziad na największe szczupaki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) A miałem nic już nie robić do zimy woblerek pod szczupaka i pod konkretne łowisko. Zanurza się do 70cm tak jak chciałem Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Popeye 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 MT w wersji płytko chodzącej czyli do półtorej metra 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 MT w wersji płytko chodzącej czyli do półtorej metra Fajny kolorek ☺️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Stu lat, młody człowieku. I nie martw się, że to długo - na rybach czas szybko leci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 11 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Siema dawno nic nie wrzucałem... Zaczynam skrobać na przyszły sezon. Cel okoń i pstrąg. Materiał głównie balsa. Malowanie - wszystko ręcznie akrylami. Pierwsze wypociny. Slider 6s. Mam nadzieję, że z każdym woblerem z każdym ruchem pędzelka będę dochodzić do perfekcji Są to moje początki w malowaniu pędzelkiem. Jestem otwarty na wszelką krytykę jak i podpowiedzi 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Co tu krytykować jak wyglądają zajebiscie....! Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Pamiętaj o mnie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 11 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Dzięki Tomek za opinie Wojtek jeszcze swojego pudła nie zapełniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Wyszło lux. Nie ma się do czego przyczepić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Dzięki Tomek za opinie Wojtek jeszcze swojego pudła nie zapełniłem Ok, wcale mi to nie przeszkadza ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 11 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 hahahahah kolega będą nie łowne także szkoda czasu na nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (...) Jestem otwarty na wszelką krytykę jak i podpowiedzi Sam chciałeś Oczka z drutu strasznie farbą zachlapałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Nowe pisanki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Pstragowe cukierki powstanie tego jeszcze kilka szt i w przyszlym roku testy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Miało wyjsc co innego a wyszedł lekki pasztet Najwazniejsze,ze jerki sie sprawdzaja i lowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Duża wahadłówka na dużego szczupaka...robota czysto amtorska czyli łyżka, pędzel i deska do krojenia w skrócie jak zrobić wahadłówkę w sam raz na raz https://www.youtube.com/watch?v=Nzv2C8zBttI&feature=youtu.be 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Nowy projekt wkrótce wiecej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Póki zima jest to coś tam skrobie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Na sprzedaż? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi