Popeye Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Pracuje nad "nową" sumówka 8cm a raczej pwrót do porzuconego projektu oraz jerkiem 12cm który już jest prawie na ukończenmiu. Będę informować na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Na dniach cos podesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Czas pokazać nad czym pracuje, efekt finalny za pewien czas. Póki co półprodukt. Długość 8cm. Waga na tą chwile 20g, końcowa sięgnie 24-25g, z uzbrojeniem 28-30g. Wobler pływający, mocno zamiatający ogonem. Pracuje do 4m 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Fajnie się prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Dobra czas pokazać o co chodzi Wobek CRAZY TAIL . Na dniach wrzucę filmik z pracą. Sumy i szczupaki na pewno nie pogardzą. Z czasem wrzucę zdjęcia jerka jak będzie na finishu. Póki co jestem mega zadowolony z prototypu. Kilka rybek już dał, także coś z niego będzie kalkomania gotowa czeka tylko na wydrukowanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=0hA2SyOv9hc no i kotlecik z microfali 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Crazy Tail na pewno będzie smakował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Bartoszu, sto lat! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Wszystkiego najlepszego Tak przy okazji- więcej miedzianych chamów chciałbym zobaczyć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Wszystkiego naj i samych kabanów życzę na kiju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Dziękuje wszystkim za życzenia Piotrek miedziane na jesien Taka sytuacja w lakierni, wszystko 3x szybciej schnie Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez Popeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Nowe tematy wobki dostały fajne napisy :@ bardzo mi się to podoba. Nocnik Maybe tomorrow dostał nowy ster. Czarne grzbiety zostały przedmuchane goldem co widać Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Popeye 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Taka uklejeczke dzisiaj złapałem ... póki co tylko fragment pokaże. Reszta jak ukończe serie. 47g, 12cm, fajnie lata 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Nowy temacik, cytrynowy fluo. I poszarpany CT. Trochę poszarpałem strukturę drewna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Ostatniá wyprawe bym zakonczyl na 0 gdyby nie Tomorow???? Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez mirko filipovic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Do tych żółtych taki dodatek by się prosił o sprawdzenie. Niedługo pewnie też nabędę- drogą kupna oczywiście http://allegro.pl/spy3-swiecacy-proszek-25g-kolor-zolty-promocja-i5093900250.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Dobrze kombinujesz Piter . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ciesze się, że wobki się sprawdzają Kuirde nie wiedziałem, ze coś takiego fajnego można kupić. Chyba się nie pożre z lakierami i farbami. Dzięki Piotrek. Zrobimy jakąś wymianę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Nie pożre się, mieszałem już z farbą te pigmenty. Najlepiej natryskiwać na większej dyszy bo jednak trochę zatyka mniejsze niż 0,5mm. Możesz też sieknąć biały do tych swoich płoci/leszczy bo nie zmienia koloru farby a świeci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jest motyw. Na pewno to wykorzystam. Zwłaszcza, że różne pigmenty można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Widziałem kiedyś w necie takiego w naturalnych barwach i świecącego też w tych kolorach- mistrzostwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Myślę, że to będzie wyglądać KOZACKO ! zolty fluo przebijający się spod kalki MT płoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ostatnio sprawiłem sobie nową zabawkę żeby lustra nie targać. Poprzedni filmik nadaje się do tarcia chrzanu, więc postanowiłem skleić coś nowego. W roli głównej Maybe Tomorrow i jego cykanie. Z dniem dzisiejszym uświadomiłem sobie, że czas uciekać z YT na inny serwis który nie kroi na jakości. https://www.youtube.com/watch?v=5wBfPWDNcNE&feature=youtu.be 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi