pawas2 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Może kogoś zainteresuje że w Decathlonie można kupić pudło Plano 7271 w cenie 129 zł.Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Cześć@peresada jakie oznaczenie ma to Twoje drugie pudełko? To jest Plano? POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 .....przynęty trzymam w dużym pudle flambau ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ale mi chodzi głównie o oznaczenie, czyli model itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 może to HB BOX RF-2060 z np. http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/flambeau-new-classic -tray-g3-a49-p130-k1685.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 coś takiego. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 coś takiego. dziękiJest też chyba to drugie z zestawu @peresady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witam! Poszukuję dobrego i pojemnego pudła na spinningowe przynęty i akcesoria. W tym celu używałem wcześniej torby wędkarskiej, ale niestety podczas złej pogody (deszczu) przemakało i kończyło się na tym iż co wyjazd trzeba ją suszyć itd. Myślałem o czymś w stylu Plano 1374 lub podobnymi. Czy macie jakieś doświadczenia, sugestie, przekonania do jakiś konkretnych modeli, w które warto zainwestować? Czekam na propozycje i pomoc. PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 kolega ma chyba plano 7701 jest fajne ale ja i tak wolę moją torbę dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja też mam torbę team dragon no ale jak dla mnie nie zdaje rezultatu;/ Przemaka a ja do wędkowania na łodzi wolałbym pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 a watek pudlo na gumy nie dal podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Przemku napisz pod jakie przynęty szukasz tego "pudła",jeśli maja być to same woblery i jerki to woblery jest raczej prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wojtku, uchyl rąbka tajemnicy, co pomieści Slidery 10 i 12, Jack' i oraz im podobne klocki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Skrzynka na pilkery.Na przykład: http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=skrzynka+na+pilkery Miałem taką mniejszą. Teraz już mam większą Flamembeu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Sam ostatnio zakładałem podobny temat , poszuka- tam sporo ludzi mi pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja posiadam skrzynkę Plano 7771 na mniejsze przynęty super duże woblery też się zmieszczą ale w ograniczonej ilości pudełko świetnie sprawdza się na łódce polecam,natomiast do jerków używam pikerowei torby Dragona, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) jeśli ktoś szuka czegoś na jerki i woblery to z pewnościąbędzie brał pod uwagę takie coś (cena około 100zł)- wymiary 51 x 30 x 26 cm- bardzo pojemne- wygodne- i nie przemaka natomiast gum i innych mniejszych przynęt w to już się nie zapakuje Edytowane 17 Stycznia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) natomiast gum i innych mniejszych przynęt w to już się nie zapakuje Chyba że na kilogramy Fajne, w znaczeniu wygodne są tego typu skrzynki. Ja lubię mieć jednak wszystko bardziej uporządkowane... Nic to, jak nie znajdę odpowiednio dużych pudeł, to wejdę w taki temat. Pozdrawiam Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 a chcesz ten fort knox ze soba nosic czy w lodzi wozic? pytam calkiem powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja? Głównie na pokład łodzi zabierać, choć biegi dookoła jeziora ze znacznym, nieporęcznym obciążeniem powoli stają się moim hobby Tak poważnie odpowiadając, bardziej interesują mnie płaskie pudła z odpowiednio pojemnymi przegrodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 nie, pytalem tego mlodego czlowieka z pierwszego postu bez znajomosci potrzeb, trudno odpowiednio doradzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Tak jak napisałem w poście ma ono być tylko i wyłącznie na łodzi używane. I tylko i wyłącznie do gum szczupakowo-sandaczowo-okoniowych. Tak żeby zmieścił się tam też jakiś półlitrowy termosik i jakaś graciarnia niezbędna na łódce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 tak, przeoczylem twoj drugi post w tym watku, sorry takie pudla sa OK na lodke, nie przemakaja jak torby i nie sa zbytnio uciazliwe w transporcie, dobre sa w zasadzie wszystkie flambeau i plano (te firmy po czesci przerobilem), z tym, ze one/takie nadaja sie do przynet malych i srednich, typu woblery i gumy, jezeli natomiast bedziesz chcial lowic na cos w normalnym rozmiarze szczupakowym (15-18 cm) lub spore obrotowki, to takie systemy nie nadaja sie do przynet tej wielkosci lub tego typu, w takim przpadku lepiej sprawdzaja sie sytemy do pionowego przechowywania wabikow, cos jak pudlo zaproponowane przez kolege wojti lub godski, z takich produktow preferuje systemy rozemeijer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam! Poszukuję dobrego i pojemnego pudła na spinningowe przynęty i akcesoria. W tym celu używałem wcześniej torby wędkarskiej, ale niestety podczas złej pogody (deszczu) przemakało i kończyło się na tym iż co wyjazd trzeba ją suszyć itd. Myślałem o czymś w stylu Plano 1374 lub podobnymi. 1374.jpg Czy macie jakieś doświadczenia, sugestie, przekonania do jakiś konkretnych modeli, w które warto zainwestować? Czekam na propozycje i pomoc. PozdrawiamPrzemek Przemek ,też szukam z powodów tych samych.Na łodzi torba nie zdaje egzaminu ,wszystko zgnojone.Tam gdzie jeździmy,coś takiego powinno zdać egzamin,przynajmiej ja sobie upatrzyłem http://allegro.pl/skrzynka-plastikowa-wedkarska-panaro-501-i2948953766.html A jeszcze jakby dokupić ze 3 same pudełka i montować wymiennie ,to będzie cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 no dokładnie Rafał. te które ja zaproponowałem również powinno być dobre. No w szczególności na MW mi to potrzebne;) ale teraz upatrzyłem sobie Plano 7771 ,drogie ale wygląda elegancko. Może ktoś ma takie i podzieli się opinią??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi