coma Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 W VS-3080 powinieneś się spokojnie zmieścić z wymienionym arsenałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafer Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Skrzynka zakupiona. Wahałem się trochę nad konfiguracją 3080+8050 ale ostatecznie zdecydowałem się na 2 szt 3080. Niestety na sklepie mieli tylko jedną więc wziąłem to co było Drugą wraz z pudełkami dokupię przez net. Tak jak już kilka osób pisało na forum jakość versusa to ekstraklasa i warta wysokiej ceny. Skrzynka i pudełka są jakby aksamitne w dotyku super spasowane, zamykają się cicho i pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jak dla mnie skrzynka VS 3080 jest bardzo nieustawna. Głęboka i wszystko się miesza. Trudno wyjąc to co się chce. VS 3070 za to mam kilka sztuk i to jak dla mnie najlepszy wybór z Versusa.Nie bardzo nadaje się tylko do największych przynęt typu Trout 30 cm czy Eel 40 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jak dla mnie skrzynka VS 3080 jest bardzo nieustawna. Głęboka i wszystko się miesza. Trudno wyjąc to co się chce. VS 3070 za to mam kilka sztuk i to jak dla mnie najlepszy wybór z Versusa.Nie bardzo nadaje się tylko do największych przynęt typu Trout 30 cm czy Eel 40 cm.Andrzej te kilka sztuk 3070 wkładasz jeszcze w jakąś torbę czy nosisz luzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Andrzej te kilka sztuk 3070 wkładasz jeszcze w jakąś torbę czy nosisz luzem?Taką z Ikei/Lidla szmacianą za grosze. I w razie czego dryfkotwa jest. Ostatnio zmniejszam ilość przynęt i zazwyczaj zabieram wiadro budowlane plus jedno pudło 3070.W wiadrze twarde a w pudle gumy. Edytowane 22 Grudnia 2018 przez godski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafer Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Do vs-3080 dokupiłem w sumie kilkanaście różnych pudełek L, LL, 820 i fly case na drobiazgi. Myślę że spokojnie spakuję się jadąc na sandacze, łososio-trocie ale na większe gumy i woblery szczupakowe miejsca raczej nie wystarczy. Na esoxy z łódki skrzynia 8050 z pudłami 3045 zamiast szuflad byłaby lepszym wyborem. Edytowane 22 Grudnia 2018 przez mafer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Odgrzebuję żeby nie zakładać nowego Posiadam skrzynkę Plano 7592-01, jak małe pudełka o numerze 2-3500 ProLatch można swobodnie dokupić, tak nie mogę namierzyć głównych pudełek, których w zestawie są 4 sztuki. Nie mają osobnych numerków jak te małe. Może macie jakiś pomysł gdzie można je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Odkopie , warto wydać ponad 600 zl na skrzynkę Versus vs -8050 na ponton ? Miejsca niewiele , wiec chciałbym w jednym kawałku vs 3080 raczej odpada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Witajcie , znacie jakieś zamienniki (tańsze) o podobnej jakości dla PLANO 3700 czyli Ok.36cmx22,5cm x5cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Bardzo zbliżone wymiary ma:https://www.decathlon.pl/pudeko-wdkarskie-xl-id_8308518.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Macie jakieś fajne pudełka/portfele na blystki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Bardzo zbliżone wymiary ma:https://www.decathlon.pl/pudeko-wdkarskie-xl-id_8308518.htmlKupiłem kilka tych pudeł do skrzynk z Decathlonu, pudełka słabej jakości, w kilku puścił odrazu zawias. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Ja też polecam produkt z czystym sumieniem . Przez kilka lat użytkowałem intensywnie tej pierwszej , brązowej wersji . Po dłuższym czasie w pudełkach najczęściej używanych poszły zamknięcia . A i to stopniowo i nie nagle . Po jakimś czasie zaczął mi doskwierać ewidentny brak wodoszczelności . Choć to bardziej dotyczyło opadów ciągłych i intensywnych . Teraz przerzuciłem się na torbę Shimano EVA ( pozostałe dwie torby na łódkę mam też z tego materiału ) i zestaw pudełek Meiho . Taniej od lidlowskiego zestawu nie jest zapewniam . Relacja cena/jakość dla osób takiej poszukujących jest bardzo dobra . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 malinbar - jaki model użytkujesz z EVA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) Jako zasobnik pudełek z przynętami torba Shimano , kupiona tu na Forum już jakiś czas temu . Jest podobna do tej https://fish.shimano-eu.com/content/fish/eu/pl/pl/homepage/Product-detail.P-EVA_FISH_KEEPER_BOX.htmlale niebieska . Zdaje się , że to był jakiś model JDM . Dopasowałem pudełka Versusa rozmiarem idealnie . Kupiłem 6 sztuk i to pozwala mi na błyskawiczne dopasowanie się do warunków łowisk , na których pływam . Reszta przynęt w zbiorczych opakowaniach mieści się w takiej torebuni , oczywiście z setką innych potrzebnych rzeczy .https://www.ceneo.pl/57893841#tab=click . Wersją mniejszą , kiedy nie potrzeba zbyt wielu przydasi , planuję posiłkować się w tym sezonie . Kupiłem , wykorzystując informację z tego właśnie wątku . https://www.decathlon.pl/torba-bakkan-25-l-id_8513325.htmlZakup absolutnie ekonomiczny , z cyklu CCC . Jestem zadowolony , mimo niedociągnięć kosmetycznych i braku fajnego logo . Edit: o Daiwie słów kilka tutaj http://jerkbait.pl/topic/60081-torba-wędkarska-na-cały-sprzęt/?p=2219805 Edytowane 24 Maja 2020 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) Dzięki Bartek, za podlinkowanie. Myślę, że pudełko Versusa o wymiarach 36x24, wejdzie spokojnie w torbę Daiwy, oczywiście położone na płasko... Edytowane 24 Maja 2020 przez Werem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Versus to mistrzostwo świata. Może nie miejsce na peany o tej marce, bo promocje się nie trafiają. Mój VS 3060 został przetestowany przez szwedzkiego gospodarza. Wypełniony jerkami stał się ofiarą jego gapiostwa. Przejechał go terenowym Mitsubishi. Strzeliło jedno zapięcie i pękła pokrywa. Przynęty nietknięte. Używam do dziś. Działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Versus to mistrzostwo świata. Może nie miejsce na peany o tej marce, bo promocje się nie trafiają. Mój VS 3060 został przetestowany przez szwedzkiego gospodarza. Wypełniony jerkami stał się ofiarą jego gapiostwa. Przejechał go terenowym Mitsubishi. Strzeliło jedno zapięcie i pękła pokrywa. Przynęty nietknięte. Używam do dziś. Działa.Potwierdzam. Również jestem w posiadaniu kilkunastu pudeł, pudełek i pudełeczek. Jakość pracy zatrzasków od lat niezmiennie wysoka. Bardzo dobre i ergonomiczne produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Też polecam tą torbę, ale tylko torbę. Mam co prawda dopiero od 2 miesięcy, ale myślę, że dużo wytrzyma. Nie wiem jakie pudełka kiedyś w niej były, ale te które są teraz to straszne badziewie. Po otwarciu same z siebie się wykrzywiają????. Jedno jest tak koślawe, że ciężko je zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Zdziwiłem się gdy kupiłem versusa vs3060 i była to jedyna skrzynka która topiła mi gumy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Zdziwiłem się gdy kupiłem versusa vs3060 i była to jedyna skrzynka która topiła mi gumy ...Ja też się zdziwiłem, gdy kupiłem większy model pudełka i okazało się że Pigi Juniory topią mi pokrywkę walizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 miałem to na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Ja też się zdziwiłem, gdy kupiłem większy model pudełka i okazało się że Pigi Juniory topią mi pokrywkę walizki POWAŻNIE?! jakieś jaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 POWAŻNIE?! jakieś jaja! Niestety. Mam 3070 i jest to samo. Niektóre gumy topią pokrywę.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Niestety. Mam 3070 i jest to samo. Niektóre gumy topią pokrywę.A.Idę ratować pudło... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi