Skocz do zawartości

Spinningowe pudło wędkarskie / skrzynka / torba na przynęty - typy i propozycje

pafcio0

Rekomendowane odpowiedzi

RH 308 fajne pudełka. Mam trzy jednak ostatnio bardziej podeszły mi pudełka versus vs3070. 3070 nie rozdzielisz bo dno górnej części jest pokrywą dolnej, ale są całkiem pojemne, czytaj odpowiednio wysokie. Mają wystarczającą jak dla mnie pojemność i wedlug mnie są bardziej wygodne. Niestey ponad 2 razy droższe od rh308.

Sławku no niestety chodzi mi tylko o rozłączane, by nie przepakowywać pudeł gdy raz śmignę na głębsze jezioro z sandaczem gdzie okonie lubią żreć twarde, a za dwa dni po robocie na płytkie, szczupakowe bajorko gdzie sensowny okoń w zasadzie z rzadka na gumę bierze. Jedno pudło pod aktualne potrzeby,cięższy kij, drugie pod lżejszy, spięte razem w dwustronny organizer - szybko i wygodnie.

No i cena też nie z tej bajki ????

Edytowane przez morrum

Cześć, 

Potrzebuję porady, szukam torby na 2-3 pudełka o rozmiarach 35,5cm x 23cm x 8cm .Wszystkie torby które spełniają ww. kryteria kosztują grubo ponad 300zł. Szukam czegoś tańszego, torba nie musi być stricte wędkarska ważne żeby takie pudełka się zmieściły. Jeśli by była jeszcze jakaś kieszeń na pierdoły to już w ogóle super. Ktoś coś podpowie?

Poniżej link pudełka

https://allegro.pl/oferta/plano-pudelko-2-3730-05-9567576750

• 2 tygodnie później...

Witam

czy ktos uzytkuje torbę spinningową LUB PLECAK na 5 duzych pudełek 3700 ?

rozmiar pudełek 36/23/5 cm ?

albo chociaż 4x 36/23/5 cm i 1x 36/23/3 cm ?

szukam takiej torby na łódkę

nie chce wiekszej zeby pudełka nie latały kiedy się je przenosi

Dotychczas miałem taki chlebak ale sie podarł - miał juz z 7 lat

teraz kupiłem torbę jaxona midi ale jest za długa i  pudełka sie bardzo przesuwają a poza tym ma miekkie dno - pewnei wystawie je w najblizszym czasie na giełdę

Zalezy mi żeby luzu było max kilkanascie cm  a najlepiej żeby pudła wchodziły bokiem  prawie na scisk

widziałem swietny plecak Miwardi ale wydaje się za duza komora głowna i bedzie problem z przesuwaniem się pudełek

https://skleprybka.pl/sklep/torby-pokrowce/plecaki/mivardi-plecaki/plecak-mivardi-bagpack-camocode-cube-xl/

a poza tym wydaje mi się za wielki na łodkę /JMIW  duo miwjac - niestety w Łodzi w sklepie nei ma tego plecaka a w sklepach wędkarskich w Łodzi ogólnie jest mały wybór  

<...> takie szczegóły to już na giełdę proszę

Edytowane przez Jano

Ja polece wam torbe typu bakkan. Sam posiadam illexa i jestem mega zadowolony. Jako magazyn w domu sluzy mi najwiekszy Bakkan od nich. Super trwaly i nie przemakalny material. Ja mam wersje z uchwytami na wedki ale jest tez typowy na lodz bez uchwytow. post-48077-16018037800791_thumb.jpg33368821056ddc92bd59af3770f96b73.jpg

Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

Cześć wszystkim, Panowie planuje zakup skrzynki na przynęty spinningowe i pozostale szpargaly. Chcę, żeby skrzynka posiadała osobne pudełka na przynęty, a także górna komora pomieściła trochę pierdół,a najlepiej nieduże pudełka w których owe by się znajdowały. Celowałem w Plano 7771, ale wszędzie brak na stanie. Budzet max.500. Co byście doradzili ?

Ja polecam STANLEY BASIC 16". Mieści maxymalnie 8 pudelek 28x18x5, ew tyle samo organizerów/piórników a4.mozna wsadzić mniej, lub mniejsze pudełka. Bardzo dobra jakość.

Kosztuje 20% budżetu, mieści więcej niż 7771. Za resztę można dokupić więcej niż potrzeba pudełek Meiho.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Ja i pewnie kilku innych użytkowników forum polecamy skrzynię caperlan z decathlonu. W tej cenie kupisz 2,5 ;) Ewentualnie popatrz w stronę meiho versus, ale konkretnych modeli nie podam. Przeszukaj istniejące już tematy na forum.

W  decathlonie za 250 jest/byla wlasnie plastica panaro 501. w tym momecie mam 3 sztuki po znajomych to jeszcze z 5.

• 9 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...

Koledzy polećcie jakies fajne -praktyczne skrzynki wędkarskie na przynęty spiningowe na łódkę-ponton ,ja mam torbę z pudełkami ale chcę druga skrzynkę kupić dla mojego siostrzeńca który do opiero zaczyna ,ew pochwalcie się swoimi .

Edytowane przez Viking

• 1 miesiąc temu...