russian80 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 dzieks panowie teraz tylko do wiosny pudełko uzupełnie i na ryby:)bo teraz to raczej nosa nie wytknę z domu- zimnica straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Okonie jak okonie. Ja na troka albo na gumkę z główką jeszcze w życiu nie połowiłem tak jak na białą matową obrotkę 00 albo na zupełnie niepoprawne politycznie woblery - Jaxon Classic 3cm i jakąś chińszczyznę o nazwie, którą łatwo wypowiedzieć Europejczykowi. Niestety nie zapadającą w pamięć do tego stopnia, żebym był w stanie ją przytoczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 U mnie na żuławskich kanałach jak i Nogacie sprawdza się Hornet 4cm czarny ze złotymi prążkami oraz Rapala DT4cm .walą w to konkretne garbuski ,ale nie pogardza też te w okolicach wymiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 U mnie na żuławskich kanałach jak i Nogacie sprawdza się Hornet 4cm czarny ze złotymi prążkami oraz Rapala DT4cm .walą w to konkretne garbuski ,ale nie pogardza też te w okolicach wymiaru.Dąbek możesz doprecyzować proszę jak dasz redę konkretnie jakie oznaczenia kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ... Hornet 4cm czarny ze złotymi prążkami....---> chodzi o BT black tiger zapewne, dla mnie też jeśli chodzi o wobki to właśnie ten model i dorado invared 4 cm w kolorkach B,BGH,FT te kolory to zalezy od wody, przejrzystość itd ale modele skuteczne, może nie tak bardzo jak białe, fioletowe, motor oil, czarne, żółtek i flagowce małych twisterków i kopytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Oprócz tego co wymienili koledzy Dorado Alaska 3,5cm,pływająca lub tonąca.Dużo pięknych okoni na nie miałem,także rzecznych.Fajna agresywna praca,dobrze i daleko się nim rzuca.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Taita Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 jaxon ferox w kolorze P, 4 lub 6cm. bardzo dobre i niedrogie woblerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi