Nizdęb Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie chce mi się sprawdzać ale Olympusy chyba mają stabilizację w body, nie wiem czy nie wkładano tego od E-5xx ale sprawdź, może Twoja 420-tka ma. Wtedy ten czas można jeszcze wydłużyć. Z tego co pamiętam to dla tej matrycy iso 800 to chyba akceptowalny max, oczywiście są sytuacje gdzie sama klatka ma znaczenie a szum to sprawa trzeciorzędna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 http://www.optyczne.pl/index.html?aparat=all&producent=39&aparat=629&pix=0&zoom=0&typ=dowolny&sort=Niestety nie mam stabilizacji w aparacie, więc cieszę się z tego statywu co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobbyG Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 @laredo - Wysłałem Ci info na priv. PozdroRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tak tak RobbyG. Otrzymałem maila i info. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi