Skocz do zawartości

Łowy Komancza i Mifka

admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Serdecznie pozdrawaim MIŁOŚNIKÓW JERKINGU !

Faktycznie , miałem dzisiaj niesamofitego farta, połapałem sobie .... a jakże, ... nie chwaląc się jestem w końcu szczęściarzem !

11 listopada Mifek pojmał szczupaka 90 cm a ja dzisiaj 110 cm i 108 cm , Mifek dorwał 80cm, na mojego woblera od NASZEGO KOCHANEGO JERREGO. Dziękuję Jurku, za to, że co roku dzięki Tobie mam tak dużo radości. Niestety nie pamiętam nazwy woblera...... ale Mifek bedzie wiedział jaka jest jego nazwa. Niebawem relacja z wyprawy nad Zalewu Szczecińskiego.

Jak powiada Andrzej Zdun z Polic... jak ktos potrafi to nie sztuka złapać taką rybę ! Ale dwie metrowe jednego dnia to nawet mistrzowie w Szwecji chyba nie łapia.

Pozdrawim i dziekuje Mifkowi, za doping oraz piękne podebranie rybek. ;) ;)

Dziekuję WSZYSTKIM za życzenia ! Oby tylko nie zapeszyć zezowatego szczęśćia. 8 listopada dopadła mnie kolejna rocznica - rodzony w 1965. Ten luz na rybach dzięki Rzemieślnikowi z Golubia - Jacku serdecznie dziękuję, Ty wiesz za co...... ;)

wielkie dzieki za gratulki :mellow:

Jesli chodzi o kolor to jutro wstawie fotke tego wobka. Generalnie jest to mniej wiecej to dco remek pokazal tylko w barwach okonia. Fantastyczna przynęta...

Komancz Fishing z Tobą to czysta przyjemnośćo. To ja BARDZO dziękuję...

PS. Relacja w trackie Tworzenia....

Przyjerzdrzam z pracy [ciezkiej] i co widze na Forum ....balsam dla moich oczow :mellow: . Trzy duze szczupaki !!! :o , na ,moj' wobler :mellow: , na troling :mellow: i na dodatek moim Przyjacielom sie trafilo . Od razu dzien sie zrobil piekniejszy . Czekam na opis i zdiecia , radze sie przylozyc - to jak cieple buleczki :mellow:

Powtarzam po raz enty ; ten piekny wobler , dwie ostre kotwice , wyjatkowy desen , solidne wykonanie kosztuje zaledwie 5,99 $. Cenowo to rewelka :huh: , to jest trzykrotne przebicie do innych woblerow biorac wielkosc pod uwage .

Przyjaciele przyjmijcie moje gratulacje :mellow:

Komancz matka wszystkich wedkarzy :mellow: , prawda ci prawda

Mifek a Ty co ? syneczek :mellow:

i to wlaśnie jeśli chodzi o zaplecze łodziowe może się pojawić problem... Woda piękna. Głęboka, płytka, płynąca, stojąca. Mnóstwo ryb, małych, dużych, średnich raczej się tam nie uraczy. No chyba, że chodzi białoryb...

Powiem tak ....... nie dajmy się zwariować. W końcu to nie woblery łapią ryby. W ubiegłym roku tym woblerem skusiłem kilka szczupaków w Szwecji. W tym roku będąc w Szwecji nie skusiłem na ten wobler żadnej rybki. Nie za bardzo wierzyłem w jego skuteczność, jednakże tym razem były ku temu warunki - głęboki trolling bez dopalaczy. Na Zalewie używam perchów 8 DR i SDR w kolorze okonia i GT. Dotychczas były skuteczne i częściej chwytały szczupaki. Pierwszy raz zastosowałem trolling i tego woblera na Zalewie Szczecińskim. O jego skuteczności porozmawiamy jak złapiekolejnametrówkew tym miesiącu. Piszę to tak aby ochronić Ciebie Jurku przed najazdem, inwazją a sklepy w USA, prze wykupieniem tych woblerów , cha, cha.. cha :lol:

NIE Wierzycie w moje umiejętności ??