admin Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Ptaki doniosły, że koledzy dzisiaj nieźle połowili .... też grubo ponad metr Ale o tym sami szczęśliwcy. Relacja niebawem PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Kolejny komunikat i kolejna ryba ponad metr!!!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Wielkie gratulacje dla Komancza. 110 i 108cm to w naszych wodach wielki wyczyn! Jeszcze raz gorąco gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 BRAWO !!!! Komancz Matko, i Ty Mifku WIELKIE GRATULACJE!!!PZDRMifek też fajnie połowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Dwa rybska ponad metr w polsce!!! Wielkie, wielkie, wielkie gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Serdecznie pozdrawaim MIŁOŚNIKÓW JERKINGU !Faktycznie , miałem dzisiaj niesamofitego farta, połapałem sobie .... a jakże, ... nie chwaląc się jestem w końcu szczęściarzem !11 listopada Mifek pojmał szczupaka 90 cm a ja dzisiaj 110 cm i 108 cm , Mifek dorwał 80cm, na mojego woblera od NASZEGO KOCHANEGO JERREGO. Dziękuję Jurku, za to, że co roku dzięki Tobie mam tak dużo radości. Niestety nie pamiętam nazwy woblera...... ale Mifek bedzie wiedział jaka jest jego nazwa. Niebawem relacja z wyprawy nad Zalewu Szczecińskiego. Jak powiada Andrzej Zdun z Polic... jak ktos potrafi to nie sztuka złapać taką rybę ! Ale dwie metrowe jednego dnia to nawet mistrzowie w Szwecji chyba nie łapia.Pozdrawim i dziekuje Mifkowi, za doping oraz piękne podebranie rybek. Dziekuję WSZYSTKIM za życzenia ! Oby tylko nie zapeszyć zezowatego szczęśćia. 8 listopada dopadła mnie kolejna rocznica - rodzony w 1965. Ten luz na rybach dzięki Rzemieślnikowi z Golubia - Jacku serdecznie dziękuję, Ty wiesz za co...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Z tego co Mifek mówił to był wobler Offshore Angler Lazer Eye.Czekam na relację i ją szybciutko opublikuję Taki?Oczywiście nie mówię o kolorze PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waci Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Tak wieści się szybko rozchodzą i dotarły również do nas. Moje gratulacje Komancz i do Sławka również. PS: Tak Jacek to znamienity i wyśmienity rzemieślnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 No to potwierdzam ... to ten wobek tylko w kolorze makreli (zielonej) PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 wielkie dzieki za gratulki Jesli chodzi o kolor to jutro wstawie fotke tego wobka. Generalnie jest to mniej wiecej to dco remek pokazal tylko w barwach okonia. Fantastyczna przynęta... Komancz Fishing z Tobą to czysta przyjemnośćo. To ja BARDZO dziękuję... PS. Relacja w trackie Tworzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Oto Bohater dnia w całej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Jeśli napiszecie ją jutro to spróbuję od razu ją wrzucić. Koniecznie musi być do poniedziałku (najpóźniej 17.00) ... bo później mnie przez 5 dni nie będzie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 z mojej strony jest to jak najbardziej wykonalne. Niestety nei wiem jakie plany ma SZEF Komancza. Ale chyba damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 @robert i mifek, cool, ciesze sie dla was!teraz tylko jablecznikeim zagryzc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Przyjerzdrzam z pracy [ciezkiej] i co widze na Forum ....balsam dla moich oczow . Trzy duze szczupaki !!! , na ,moj' wobler , na troling i na dodatek moim Przyjacielom sie trafilo . Od razu dzien sie zrobil piekniejszy . Czekam na opis i zdiecia , radze sie przylozyc - to jak cieple buleczki Powtarzam po raz enty ; ten piekny wobler , dwie ostre kotwice , wyjatkowy desen , solidne wykonanie kosztuje zaledwie 5,99 $. Cenowo to rewelka , to jest trzykrotne przebicie do innych woblerow biorac wielkosc pod uwage .Przyjaciele przyjmijcie moje gratulacje Komancz matka wszystkich wedkarzy , prawda ci prawda Mifek a Ty co ? syneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Prawda Ci to, prawda. Połapali chłopy aż miło. Przyłączam się do gratulacji. Matkę pewnie już dziś uściskam na wizji, a Mifkowi gloryja... Z niecierpliwością czekam na relację i zdięcia. Ryb jak widać Ci u nas dostatek. Może mały zlocik? Dumajmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Ano dumajcie, dumajcie ... zlocik można zrobić tylko musi być zaplecze (myślę głównie o sprzęcie pływającym ) PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 i to wlaśnie jeśli chodzi o zaplecze łodziowe może się pojawić problem... Woda piękna. Głęboka, płytka, płynąca, stojąca. Mnóstwo ryb, małych, dużych, średnich raczej się tam nie uraczy. No chyba, że chodzi białoryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Powiem tylko tyle hats off przed tymi Panami Komancz i Mifek gratuluje i życzę kolejnej serii pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Dla zainteresowanych a tych pewnie jest teraz trochę podaję link do strony z tymi wobkami: http://outdoorstore.espn.com/servlet/catalog.TextId?hvarText Id=30705&hvarTarget=search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Przedstawicielem tej firmy jest BassPro shop. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Powiem tak ....... nie dajmy się zwariować. W końcu to nie woblery łapią ryby. W ubiegłym roku tym woblerem skusiłem kilka szczupaków w Szwecji. W tym roku będąc w Szwecji nie skusiłem na ten wobler żadnej rybki. Nie za bardzo wierzyłem w jego skuteczność, jednakże tym razem były ku temu warunki - głęboki trolling bez dopalaczy. Na Zalewie używam perchów 8 DR i SDR w kolorze okonia i GT. Dotychczas były skuteczne i częściej chwytały szczupaki. Pierwszy raz zastosowałem trolling i tego woblera na Zalewie Szczecińskim. O jego skuteczności porozmawiamy jak złapiekolejnametrówkew tym miesiącu. Piszę to tak aby ochronić Ciebie Jurku przed najazdem, inwazją a sklepy w USA, prze wykupieniem tych woblerów , cha, cha.. cha NIE Wierzycie w moje umiejętności ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Komanczu zeby TO potwierdzic trzeba znowu nad Zalew sie udac . A czasu coraz mniej . Kuj zelazo poki gorace , powodzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 REWELACJA! Gratuluje! TAKI Dublet w kazdych warunkach jest wyczynem. Brawo Komancz i Mifek! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi