rognis_oko Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 @Komancz i @Mifek, wielkie gratulacje! Piękne ryby. @Komancz, taki wynik to wspaniały wyczyn, bez względu na lokalizację. Nawet w skandynawii, czy holandii złowienie dwóch metrówek w ciągu jednego dnia to rewelacja.Robert, ja tam wierzę w twoje umiejętności, a nie tylko w łowność przynęty. Znalazłeś się w dobrym miejscu, w dobrym czasie z odpowiednio dobraną przynętą.GRATULUJĘ!!! p.s. informacje dochodziły do mnie z różnych źródeł, pocztą pantoflową. Aż ciężko było mi powstrzymać się przed napisaniem tych dobrych wiadomości na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsoxRules Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Wow! Wielkie gratulacje! Jak Wy to robicie? Dla mnie bomba!A u mnie w sobotę szczubełek 47 cm i tyle. Jedno branie, jedna ryba na 4 godziny rzucania. Ale tu u mnie ryb chyba jakby mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 @Mifek, @Komancz co tu dużo mówic - kopara opada Niesamowity wyczyn, naprawde niesamowity Zasłużone gratulacje! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Gratuluję chłopaki udanego weekendu, bardzo udanego Komancz, po co do Szwecji jechać jak pod nosem taka woda i takie ryby Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Te same słowa wyszły z ust Małżonki Komancza. MISIU TO PO CO TY JEŹDZISZ DO SZWECJI <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Komancz, Mifek. Gratulacje! Widac, ze cos tam u Was w wodzie jeszcze plywa. Co do tego woblera, sprawdzilem go ostatnio, co prawda w wersji mniejszej, ktory nie bedzie schodzil glebiej niz na jakie 3-4m.Uwazam, ze akcja bardzo ciekawa i nic dziwnego, ze do niego skacza..Komancz, jasne ze sprzet ryb nie lowi...ale i nim warto sie zajac...pamietam jak kiedys plywalem pol dnia z woblerem, ktorego nieznacznie wykladalo ( nie bylo tego widac), skutkiem czego nie schodzil na zalozona glebokosc. PozdroGumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Panowie! Szczere GRATULACJE!!!!!!!! Komancz, jesteś WIELKI!!!!!Z ZAZDROŚCIĄ, ZAWIŚCIĄ, ŻALEM, ŻE NIE JA... I z ogromnym uznaniem dla WIELKIEGO ŁOWCY - Komancza! Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 To sie nieczesto zdarza nawet na rybniejszych lowiskach, moje gratulacje. Wobler troche miedzy Kamatsu a Bomberem, ciekawa kolorystyka, taka okoniowa. Moze to dlatego - gdzies czytalem ze rybacy polowili w Zalewie sieciami okoni az milo... Zastanawia mnie, skad te szczupaki. Po mojemu to jakies morskie, które wlazly na zime do Zalewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Dzisiaj Mifek robi powtórkę z chłopakami z Poznania i jednym reprezentantem z ujścia Świny. Efekt - na łodzi Mifka padła metrówa. Nie wiem który z nich i na co, ale pewnie nie długo będzie wiadomo.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Pozdrawiam i pękam z zazdrości. Trzymam kciuki za metrowymi szpupakami. Niech Wam porozginają kotwice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 no to pieknie, trzeba bedzie Mifka wynajmowac na wypray, on przyciaga ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Metrówkę złowił Jakubek. Szczęśliwy łowca obiecał zamieścić relację na jerkbait.pl. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Jakubek łapał na moją wedkę... i na mojego woblera.... tego samego - co go dostałem o Jurka ! Mifek powoził, a jakubek posłuchał sie moich wskazówek. Ja juz znam szczegóły ... ale nie mogę się doczekać relacji. Zdjęcia robili koledzy z Poznania Pike i Urso ! W tej chwili jadą do domu. Zdjęć dzisiaj nie dostaniemy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 No to pięknie!Gratulacje! Czekam na relację i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Gratuluje chłopaki!Jak tak dalej pójdzie to nie będziemy jeździć na ryby do szwecji tylko na zalew szczeciński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Niestety dzisiaj matki z nami nie bylo wiec... jakos tak wyszlo ze moj cyfrak nie ma ani klatki z ową rybą... Wszystkie robili podnieceni poznaniacy. Obiecali ze jak tylko dojadą do Domu to je roześlą. Niestety z tego co wiem przed Gorzowem spotkała ich taka mgła, że musieli zwolinić do ok 20/h w związku z czym będą później niż przewisywali... Zestaw niemal standardowy. Wedeczka Made by Daniel 4 mifek Mutlik SL 101H. Linka coś około PP 10 lb. WObler oczywiście znajomy. W ogóle były niezłe jaja z tym szczupłym ale nie chcę uprzedzać relacji Jakubka... Chyba jakoś wytrzymacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 No tak wracam z pracy , na dworze pizdziawa , w Tv graja w futbol , a w komputerze znowu plaster miodu . Gratuluje Jakubek , Mifek , Komancz ...caly zespol na TO pracowa... podobnie jak poprzednio . Czekam na relacyje i pikczery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Racja, Jurku. Najważniejsza jest praca zespołowa. Komancz, Mifek zwiad i sukces -> Jakubek prosto do celu potrafił się przystosować do środowiska i proszę - jest! Jakubek, jeszcze raz gratulacje. Bardzo się cieszę. No i ten kosmiczny zaczarowany wobler PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsoxRules Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Gratulacje dla szczęśliwego łowcy!!! Echhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Jakie wiesci w tej przygodzie ?, czy zdiecia beda [urso , Pike ], Jakubek piszesz opowiadanie ?...bardzom ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 zjdecia juz są, ale chwilowo tyko na stronie pike'a i urso. Jak tylko jakubek cos napisze wysle to do remeka a pozniej to juz z gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Już napisane i wysłane. Mam nadzieję, że będzie się podobało. Miłej lektóry. A swoją drogą, to niezłe te Amerańskie przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Mam nadzieję, że w niedzielę zameldujemy o kolejnych rybach z Zalewu Szczecińskiego. Co prawda mocno wieje, ale jest ochota aby sprawdzic siew trudnych warunkach. Teraz kolej na Griszę - zwykle to Grzegorz jest bardzo konsekwentny i łapie duże ryby. Trzymajcie kciuki za dobrą pogode, choć nam Trockistą zima nie straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Robert, Grzegorz at consortes! POLAMANIA!!!!! Czymam kciuki jak cholera!Gadda-Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi