rognis_oko Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 @Robek, trzymam kciuki. Prawie jestem pewny, że znowu wyjedzie coś dużego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Wodzu, ja również trzymam kciuki i czekam na SMS'a albo telefon W każdym razie zamawiam relację - jak zawsze! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Nie żebym Wam nie życzył powodzenia, ale jak nic nie złapiecie to przynajmniej będziecie wiedzieć dlaczego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zeby sie tak na 100% upewnic....prosze zmierzyc ile centymetrow ma TEN wobler , mnie wychodzi ze 7 cali lub 18 cm . Pomiar od czubka steru do ogonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 @Jurek no i dobrze Ci wychodzi Jesli chodzi o sam korpuc to jest minimalnie krotszy od rapali 13 whitefisha 13 sx (moze 7-max 10 mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Jak powiedzieli, tak się stało. Przed chwilą się zwodowali i już wiem, że będą mieli o czym pisać... Na razie nie zapeszam... Ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Mifku .... Jak w brazylijskim serialu, ta sama wędka, ta sama przynęta, kolejny odcinek i ... już pierwsza duża ryba. Jaka? Nie powiem - czekajcie na relację no i dalszy rozwój wydarzeń PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 NO właśnie jesli chodzi o wielkość to zostawiam to dla chłopaków. Ale czekam na metrówkę Griszy. W końcu z ekipy Indian tylko on pozostał bez metrówki. Najciekawsze jest to , że ryba została trafiona w pierwszej miescówce. Tuż przed Zatoką Griszy. Dużo się Komancz nie napływał w poszukiwaniu ryby . hehehe. Z racji zaliczenia wyjazdu TEN zestaw lub co najmniej wobler zostanie teraz przekazany Griszy, Komancz na reszte dnia przewiduje eksperymenty... Jakie??? O tym mamnadzieje, w relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 ... jest kolejna ryba.. DUUUUUUUZO większa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 No i jest maaaaasaaaakra Griszy!!!! Oj ... czekajcie na relację! Duuużaaaa ... ryba Oczywiście wobler bez zmian PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Mifek, skubany byłeś pierwszy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Wielkie gratulacje. Piękne ryby! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Remek bo ja jestem blizej to i informacje szybciej ida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 No chlopaki juz sie rozkręcili na maxaaaa, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Grisza sroce spod ogona nie wypadł , a jak powstanie klub metrowców to....Kurdę, ale sie cieszę. Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Jakubek Ty się nie ciesz tylko pokaż że tez potrafisz łowić takie pod wymiar Komancza Może za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 może?ale mi trochę blżej do komańczowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 NO właśnie.. Ja mam dodatkowe 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ale spoko loko... Ja tam szukam swojego. Nawet mam juz plan opracowany. skoro sa tkaie ryby jak łowią Indianie to i 50 musi tam gdzieś być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ano połapaliśmy sobie...... Grisza ma na koncie - w końcu metrówke - 108cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsoxRules Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Gratuluję wszystkim wojownikom dzielnego plemienia.Czy można jakoś do Was dołączyć? Przejdę z uśmiechem na ustach każdą próbę męstwa Jesteście dla mnie prawdziwą światową elitą wśród łowców szczupaków.RESPECT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urso Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 No i stało się huuuuuuuuuurrrrrrrrrrraaaaaaaaaa.... mam swoje magiczne 100 cm... nawet wiecej haha. Mam nadzieję że uda sie napisać co nieco, bo się dzialo.. oj działo... bo nie jedna ryba była... ale co tam ponoc jak sie umie to nie sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Grisza! Gratulacje !!!! To wielka sprawa! Relacja zakontraktowana tak więc coś koło środy powinna się ukazać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Teraz to już moge podziękować... już nie zapesze. Ciekawe co w tym Magicznym woblerku siedzi ????? Jest już tak pogryziony że aż miło popatrzeć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi