Pedros Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Chwila, jednej sprawy nie rozumiem. Jak można łapać takie ryby rechocząc nad wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Na Zalewie Szczecińskim można łapac szczupaki do 1 marca - 15 maja. Z tego co się orientuje to Matka Wszystich wędkarzy pomiszał troszeczke. Chodzi o to, że na Zalewie Okres ochronny na szczubełki trwa od 1.03 do 15.05. Ale na to pewnie sami wpadliści e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsoxRules Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Jeszcze nic nie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Esox, już o 9.28 miałem pierwszy raport . Ryba bardzo blisko metra. Przed chwilą był następny kontakt pierwszego stopnia ... na koncie już są trzy ... Właśnie chłopaki ratują woblera bo stracici go na sieci rybackiej Trzymamy kciuki za udaną akcję ratunkową. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Mifek Ty kocie jakie wiesci przyniosles , stary kot Jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 ogólnie było dośc dobrze... Aczkolwiek metrówki nie było... Niestety szlag trafił mojego świezo rozdziewiczonego Wobka Jurkowego Na Dzięn dobry zaliczona nowa życiówka - skromne 94 cm. Pózniej Matka pokazał jak się łowi i trafił najpierw 75 a pozniej poprawil 98 cm. Coz jak ktoś potrafi to nie sztuka Niestety później na twardy zaczepie stracilem Jurko-Wobka. W nadziei ze to tylko kolejna sieć najechaliśmy ponownie to samo miejsce z whitefishem 18 sx na koncu jerkowego zestawu z PP50lb. Okazało się , że zawada jest wyjątkowo twarda i ... Niestety 18 sx rowniez spoczął obok TEGO wobka Później to juz nie było to. Ale jak trafiłem prawdziwą sieć i przynajechaniu strzeliła momentalnie plecionka (tuff line XP 10 albo 15 LB) to się juz zdraznilem. Na szczęscie komancz za chwile zlapał tę samą sięc i Bomber wraz z ostatnim egzemplarzem Jurkowobka po przejsciach został odzyskany. Chwile później moja serdeczna przyjaciółka MUELA powitała sieć ku ogólnej uciesze kilku okonków.... Obszerna realcja powinna pojawić się max do połowy tygodnia... Zakłądając oczywiści , że ktoś to w ogóle będzi echciał czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ten wobler to jednak Szczesciarz . Mifku Wy macie wielkie szczescie , co tydzien wyprawa , co tydzien przygody ...nie zapominaj ze wielu juz zasypal snieg ...Wasz sezon trwa nadal i wielu Wam zazdrosci . Ja na relacyje czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 relacja oczywiscie jak powiedzialem . choc fotkki ... hehe sam wiesz... jesli nie bedzie przeciwwskazan to moze tak do konca lutego uda sie tam troche poplywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Prognozy pogody (przynajmniej temperatura) sa bardzo zachecajace, mysle ze to jeszcze nie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 jak tak dalej pojdzie to mi si ewobki skoncza. Takich wobkow na razie brak. mialem kilka kocepcji ale nie sprawdzily sie na razie. widzilaem cos podobnego do fartownego wobka w ofercie kamastu ktore w polsce sa jeszczejako tako dostepne .. moze tam sie cos ciekawego trafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Mifek siersciu , zeby nie zima i moje przepracowanie wobki by juz wczoraj lecialy do Komancza , na razie szanujcie tego jedynaczka . Osiem sztuk lezy pre de mna i az piszcza za Zalewem Szczecinskim , moze na nastepna sobote...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 jak tak dalej pojdzie to mi si ewobki skoncza. Takich wobkow na razie brak. mialem kilka kocepcji ale nie sprawdzily sie na razie. widzilaem cos podobnego do fartownego wobka w ofercie kamastu ktore w polsce sa jeszczejako tako dostepne .. moze tam sie cos ciekawego trafi... Mifku, mam takie dwa woblery właśnie z Kamatsu (jeden zielony, drugi brązowy - oba holo). Jeśli chcesz oczywiście mogę przesłać. U mnie leżą w pudełku a jak Tobie się przydadzą to na zdrowie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Obszerna realcja powinna pojawić się max do połowy tygodnia... Zakłądając oczywiści , że ktoś to w ogóle będzi echciał czytać Co Ty piłeś z Komanczem na łodzi? Porterówkę? Relacja ma być i tyle! Przecież łowicie piękne ryby. Ja w następnym roku będę pisał o szczupakach 70 cm PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Tak Remku...nalowili sie metrowek to im sie w glowkach poprzewracalo , 90 to takie szczylki Sposob patrzenia sie zmienia od sposobu siedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Niech przyjadą do Warszawki do Łazienek ... to nawet z 50 trza się cieszyć. W każdym razie gratulacje chłopaki! Macie świetną miejscówkę i potraficie je z tamtąd wyciągnąć, sprowokować. Gratulacje! Czekam na pierwszego szczupaka na inny wobler Wiem, że Matka próbuje ... więc to tylko kwestia czasu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Komancz w Salmiakach zakochany , pewnie ktoregos probuje cwiczyc . Tylko ze moj byc zaklety i miec recepte hi,hi,hi nie bedzie lekko auccc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Witajcie PRZYJACIELE !Pływanie po Zalewie Szczecińskim było odla odwaznych, wiaterek niczego sobie, dmuchało ostro, mżawka. Mifek chyba zapomniał jakie ryby były na rozkładzie..... pierwsza ryba Rafała - 94cm. Ja za chwilę poprawiłem 98cm, i za kilka dziesiąt minut miałem 80cm ( Mifek to nie było 75cm ). I to był koniec. Zaczelismy poszukiwac nowego, nowe miejscówki i ine woblery. Mifek przyjechał z kolegą Arturem, pływał na pontonie - odważny cżłowiek, nie dał rady w tych warunkach długo pływać na elektryku. Dostał do łapania odemnie Salmo percha 8SDR PH i złapał sobie rybke ... chyba 85cm. Nie miał miarki i aparatu , my bylismy już daleko.Relacje pisze Mifek... musi częściej bywac w Świnoujsćiu, w końcu spotka tego swojego metrowca. Na wodzie nie piliśmy, procentowych trunków, była kawa i słodka herbatka, jednakże bez cytrynki. Dziękuje,że trzymaliście kciuki.. za tydzień kolejna wyprawa.Komancz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 remek biora wszystko co chociazby przypominalo w czesci TE wobki... ADRES znasz... dzisiaj probowalem na cos innego ale niestety bez efektow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Faktycznie chłopakom ze Ś-cia sie w głowach poprzewracało.. 90-tka to taki maluch.. haha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Komu się poprzewracało to się poprzewracało ....... Grisza, przypomni sobie co powiedziałes po złapaniu 90 tuż po 108cm !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zacytować PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 No właśnie.. hihi ja też przeca ze Świnoujścia jestem... a skomentowałem to mniej więcej tak:ooo mam coś!!.. eee to nic wielkiego .. popierdółka jakaś...a Robert:popierdółka?? 90 cm to jeszcze godzinę temu byłaby Twoją życiówką! Sam jesteś popierdółka.. ... czy jakoś tam... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 i dla takiego klimatu jezdzi sie czasami przez cala polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 W morde...samolot do Szczecina ponad 8 stów Do tego samochód na miejscu...robi sie Hiszpania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jeszcze raz gratuluję udanego wypadu i złowienia pięknych okazów. @Mifek, gratuluję życiówki! @Świnoujście,trzymam kciuki za następne wodowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi