termin Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jakich gum uzywacie w rozmiarach 15cm + ?Przez kilka sezonow lowie glownie na shakery w mniejszych rozmiarach, sa mukle i nie stawiaja duzego oporu podczas podbijania.NIe mam doswiadczenia z wiekszymi gumami lecz w tym sezonie chce sprobowac, Zacząlem nawet chodzic na silownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dobra duża guma to Relax Kingshad ale rozmiar trochę mniejszy niż ten o którym piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 ma dokładnie 4" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Myślę że nic większego na sandała nie potrzeba.Ja głównie rzucam na 3'' kopyta L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 na kopyto relaxa 6' również walą i to jest przynęta selektywna 75+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Ja ostatnio testuje podrasowane kopyta 4" L. Mniej brań i przynajmniej nie ma smoczków ale za to są smoki Edytowane 18 Stycznia 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jak rasujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel13 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Shakery 6 calowe hak 10/o glowka 10 lub 15 gram dobre na szczupaka ,do tej wielkosci gumy czesto daje dozbrojke firmy Spro z kotwica gamakatsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Shakery 6 calowe hak 10/o glowka 10 lub 15 gram dobre na szczupaka ,do tej wielkosci gumy czesto daje dozbrojke firmy Spro z kotwica gamakatsu.Bardzo selektywna przynęta i bardzo skuteczna. Czasami bywają dni że jest strasznie dużo brań, ale nic zaciąć nie można. Wtedy proponuję dokładnie obejrzeć samą główkę. bardzo często okazuje się że właśnie ona jest porysowana, wtedy hak 4\0 max i każda ryba zacięta bez żadnych dodatkowych patentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 sea shad, easy shiner, fat swing impact, swimfish, turbotail, attractor, renosky, shad gt - wszystkie lowne, wszystkie dostepne w rozmiarze okolo 15 cm ... zgadza sie z shakerem, hak 10/0 zabija ten wabik, ja zakladam max 6/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekmisiak Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 @pitt a te shakery 6'' zbrojone w hak 6/0 dozbrajasz jakoś? zawsze starałem się je zbroić tak, aby hak wychodził ok 1/2 długości przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 tak, z reguly dokladam stingera 1 albo 1/0 uwiazanego do stali, albo hard-mono, na plecy ... aha, najczesciej uzywam hakow vmchttp://www.koederwahnsinn.de/shop/barbarian-rundkopf-c-29_166_169.html?SESS=fe3b9f475b4ce8fb53cc848044fd4c14pisze o tym, poniewaz wiadomo, ze roznice w wielkosci hakow, w zaleznosci od producenta, sa czasami znaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jak rasujesz?Witam bawię się ogonkami, czyli je trochę podcinam. Lecz tajemnicy na razie nie zdradzę jeśli chodzi o dokładny opis tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Kto wrzuci zdjęcie swojej sprawdzonej łownej 5/6" calowej gumy chętnie podpatrzę na co łowi "brać sandaczowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Wklejam łeb 55ki z gumą 6 cali relaxa. Często też łowiłem 45ki na takie gumy. Większość łowionych przeze mnie ryb miała do 60cm na takie gumy, więc nie jest reguła że są selektywne Edytowane 20 Stycznia 2013 przez -PYTOON- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zdjęcie może nie za piękne ale wkleiłem je poglądowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 ja na kopyto 6' nie miałem nic mniejszego niż 70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi