woblerwz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Czy szpula Stelki 3000 z 95 będzie pasowała do Twinka 3000XTR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 A Twinek XTR to nie wersja z tylnym hamulcem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Anie wiem, pytanie mi zadano bo pozbywam się szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Chyba chodzi o XT . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jak to szpulka do twinka XT to chetnie ja zabiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Karol to jest od stelki 3000 z 95roku.Czy będzie pasować może będzie tylko jaka pokręcajka jest przy jednym a drugim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Trzeba by było pomierzyć szpulki bo bez tego to błądzimy jak we mgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Z tym będę miał problem, nie mam jej w łapach bo pojechała sobie na pierniki do T.. Do Stelki 4000 nie pasuje, nie wchodzi na korpus. TP XT jednak, nie XTR. Edytowane 18 Stycznia 2013 przez woblerwz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) No to pozostaje jedynie poprzymierzać na żywoXTR odpada bo to krecioł z tylnym dragiem.Do XT moze i bedzie pasować bo to konstrukcje dość zblizone do siebie. Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi