Forecast Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Nie wiem czy był otwierany wątek. Dziś 3 spięte jazie i jeden latawiec. Kurde uparty jestem ale ten wiatr me dłonie wykańcza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Tak plaski i szeroki ze sie snieg pod nim nie zapadl . LATAWIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Alconite oszczędzaj dłonie, bo musisz większe wobki na Odre strugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Płaskiemu zęby wyrosły hehe .Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Dziś po przyjeździe nad rzekę mocno zastanowiłem się czy łowić. Śryz wiatr śnieg ... ogólnie masakra. A że uparty jestem to parę razy rzuciłem pomiędzy tworzące się kry ze śryzu. Najpierw siadł bolek ok 60 cm choć nie dam sobie reki uciąć że tyle miał. Następnie siadł taki oto latawiec. Z początku myślałem że brzana lub konkretne jazisko bo po braniu piękne zejście z hamulca w rynnę i stójka. Trochę szedł w górę później w dół i tak na zmianę. W końcu zaczął odchodzić od dna i wtedy już wiedziałem co mam. Żadnych młynków więc ... latawiec. 59 cm pod którymi śnieg się już zapadł. Tak wyglądał rzeka Pozdrawiam Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Zanderix 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Siemasz, no ten już taki mocno octowy :D pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Siemasz, no ten już taki mocno octowy :D pozdroIdealnie by się komponował w słoiku z tym leszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 @Forecast - w Twoim przypadku to niedługo nie będzie "Przyłów 2013" a "Leszcze 2013" Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 w całym mieście octu nie ma trzeba było wypuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Oj tam, to po kapitańsku byś zrobił tak jak ja kiedyś te karasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Forecast, jesteś "nie do zdarcia" . Chapeau i pozdrowienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Forecast, jesteś "nie do zdarcia" . Chapeau i pozdrowienia . To prawda, ale ciekawe na ile sprzęt Forecast'a jest "nie do zdarcia" bo łatwo to on nie ma Gratulacje, łowisz fajne ryby na swoje przynęty. To musi cieszyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dziś rozbieram stradica. Oporówka nie blokuje za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Kuba, teraz pieprzem nęcisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 @Forecast - to bolączka "siemano" w niskich temperaturach. Mój TP i dwa Techniumy zachowują się identycznie. Do grona znanych mi "puszczalskich" kręciołków "siemano" dołączyła stellka mojego kolegi. Trudno coś na to poradzić. Twardnieje plastik wewnątrz łożyska. Malo komfortowe to łowienie, gdy dostaje się po palcach korbą przy szybkim zacięciu np. zandera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Konkret locha Jakub!59 cm leszcz to juz zasluguje (moim zdaniem) na wlasny watek - leszcze 2013 Zyciowka ?Pozdrawiam i gratulujeGuzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 W tamtym roku złowiłem prawdopodobnie cięższego ale był krótszy więc chyba to PB. One zawsze biorą kiedy się najmniej ich spodziewam W rękach by pewnie ładnie wyglądał gdyby nie było tak pieruńsko zimno i miałbym lepsze czucie w rękach. Może weźmie za miesiąc gdy będzie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) To za miesiac juz ponad 60 bedzie mial do WW go! Pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 W zalewie nie rosną.Ale chętnie spróbóję z Jakuba przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 leszcze stajną sie dominującym gatunkiem drapieżnika naszych wód . A tak to to ładny przyłów. na delikatnym sprzęcie pewnie było sporo emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Gratulacje Lechola , Ja sie dziwie ze żyłka ci nie zamarza ja poszedłem wczoraj wobki poustawiać To po 25 Minutach Ustawienia z żyłki Zrobił sięlodowy łańcuszek i oprocz tego brak czucia w dloniach i Stopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dziś miałem teoretycznie nie iść. Na godzinę wyskoczyłem. Na zewnętrznych zakrętach kra więc trzeba było stacjonować na ślepym. Jedno branie i jedna ryba. Troszkę bardziej szlachetna tym razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Podziw za wyniki ale przede wszystkim za wytrwałość. Złośliwi i zazdrośni powiedzą, że na starość odpokutuje Kolega reumatyzmem... Nie życzę i szczerze gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) U mnie dziś również zamiast jazia zawitała Pani czerwonooka. Pozdrawiam Edytowane 20 Stycznia 2013 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Coś te płocie dzisiaj miały chrapke na mięsko mi się dzisiaj dwie grube uwiesiły na błystkę podlodową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi