vojtas Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 widze że nietylko mi się trafiają łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam! Miał być jaź ale wyszło inaczej :-) Zabawa jednak była przednia. Złowiony na na żółtego twisterka na 2 gr główce. Pozdrawiam,dawcaR6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Piękny, szorstki szpadel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Widac ze rybka przed tarłem. ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) Tak - ostry i w super kondycji. Szybka fotka i z młodym wypuściliśmy go z powrotem. Minę miał przednią jak na pożegnanie dostał prosto w twarz chlustem wody spod ogona odpływającego leszka Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez dawcaR6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Miał być waleczny pstrąg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 gratuluje pięknego leszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 MarekM przez Ciebie dostaję delirki jak myślę ile trzeba jeszcze na nie czekać Moje Brzanusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 MarekM przez Ciebie dostaję delirki jak myślę ile trzeba jeszcze na nie czekać Moje Brzanusie Krzysiu, przestań się ślinic przed kompem i rusz tylek nad wode bo w niedziele i wczoraj się dużo działo w niedziele siadł ładny latawiec na kopytko w kolorze marchewki, a wczoraj było wielkie rybsko które jest jeszcze pod ochrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie no panowie jak tak dalej pójdzie, to będzie trzeba utworzyć wątek Leszcze 2013 Gratulacje dla wszystkich łowców łopat. Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 U mnie latawiec trochę mniejszy... na małe Bonito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 A u mnie płoc na 4cm uklejkę Leszka Fabjańczyka. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagberek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam , dzisiaj chodziłem za okoniem , trafiły sie 2 takie i tu chciałbym żeby ktoś potwierdził , że to są bolenie, pierwszy raz udało mi się złapać taką rybę, a właściwie 2.Pozdrawiam Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez dagberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Oj nie dobrze się dzieje, jak Koledzy wędkarze bolenia nie potrafią poznać, choć może się mylę i to szczupak jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 To rzeczywiscie boleń, co więcej ma teraz okres ochronny. Chcesz być za umieszczenie tego zdjęcia na jerkbajtowy pal nabity !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagberek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Przepraszam, ale to mój pierwszy w życiu i brak mi było pewności, więcej się to nie powtórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henluk Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Krzysiu, przestań się ślinic przed kompem i rusz tylek nad wode bo w niedziele i wczoraj się dużo działo w niedziele siadł ładny latawiec na kopytko w kolorze marchewki, a wczoraj było wielkie rybsko które jest jeszcze pod ochrona Kopyto w kwietniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) A co w tym dziwnego? Zakaz jest na kopyto w tym miesiącu? Na kopyto wszystko siada Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henluk Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 A co w tym dziwnego? Zakaz jest na kopyto w tym miesiącu? Na kopyto wszystko siada Tak jak napisales wszystko siada i dlatego jest to nieetyczne. Widac to kopyto na zdjeciu i nie jest ono przeznaczone na okonia, klenia lub jazia. Nie ma zakazu lowienia na trolling na Odrze w maju, na pedalki w maju w rzekach gdzie wystepuja lipienie, na bezsterowce w kwietniu w Wisle itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nie widzę w kopycie nic nieetycznego.... sorry ale wydaje mi się ze zbyt ogolnikowo to opisujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Krzysiu, przestań się ślinic przed kompem i rusz tylek nad wode bo w niedziele i wczoraj się dużo działo w niedziele siadł ładny latawiec na kopytko w kolorze marchewki, a wczoraj było wielkie rybsko które jest jeszcze pod ochrona Na KOPYTKA raczej małe rybki nie biorą a najczęściej pod ochroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Są kopytka i kopyta na 8 chyba wszystko dać się złowić powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 skoro na kopyto wszystko siada to olejmy te całe okresy ochronne i łowmy wszystko co pływa w wodzie,sandacze'szczupaki i kończąc na sumach,a za rok to będziemy mogli tylko zarobić na sprzedaży swoich własnych sprzętów bo już ryb nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Co ma kopyto do okresu ochronnego? Chyba się zagalopowales kolego idąc tym tropem nie chodźmy wogole nad wode w czasie gdy jakąkolwiek ryba ma okres ochronny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No tak zawsze może okoń puknie ......................... to jakaś pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi