grunwald1980 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Pierwszy odjazd byl potega, naprawde myslalem ze mam kleksa z 6 z przodu, pozniej chyba stanal w poprzek nurtu bo nie moglem go nawet ruszyc,a nastepnie jak to leszcz dal ciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Heh:) Super akcja. Najlepsza jest ta pierwsza adrenalina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Świnkę wczoraj złowiłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Świnkę wczoraj złowiłem Wymiarowa to ona chyba nie była? Ładnie ubarwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volpi Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to chyba jakaś hybryda, ma strasznie duży pysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Mial byc klen a byl :/ K-leszcz,po kilku minutach szalenstwa wkoncu udalo odpalic sie aparat, i nakrecilo sie wielkie rozczarowanie nie jest to przylow poniewaz zaczepil sie za pletwe, ale jak ktos chce posmiac to zapraszam do ogladniecia. w tamtym roku złapałem za ogon bolka 73 cm, przynętą był spiryt huntera prowadzony ekspresem.. wydaje mi się ze chciał ogonem ogłuszyć wobka i dlatego się zaczepił, tylko ta teoria wydaje się być logiczna...ryba złapana za ogon walczy z podwójna siła, cale szczęście że go złapałem, gdyby zszedł strach pomyśleć.. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ... wydaje mi się ze chciał ogonem ogłuszyć wobka i dlatego się zaczepił, tylko ta teoria wydaje się być logiczna...Zwyczajnie go najechałeś, zdarza się i przy boleniowaniu, sam miałem taki przypadek, tylko, że zahaczyłem delikwenta za płetwę grzbietową. Obserwowałem wiele, wiele razy ataki boleni na czystej wodzie, nigdy nie widziałem, żeby waliły ogonami ukleje po łbach.Krąży takich opowieści sporo wśród wędkarzy, dla mnie to taki sam mit jak nietoperz atakujący kudłatych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dragon sądząc po avararze jest się czego bać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dragon sądząc po avararze jest się czego bać hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Pióra dawno ścięte, teraz co najwyżej w brodę może gacek mierzyć. A awatar – no cóż – kolega gdy go po raz pierwszy zobaczył stwierdził, że sobie schlebiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Kiedy z Mańkiem lecicie na Liwiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Odpiszę na pw, bo off top się robić zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam,dzisiejszy amator streamerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Polski crapp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Mial byc klen a byl :/ K-leszcz,po kilku minutach szalenstwa wkoncu udalo odpalic sie aparat, i nakrecilo sie wielkie rozczarowanie nie jest to przylow poniewaz zaczepil sie za pletwe, ale jak ktos chce posmiac to zapraszam do ogladniecia. Grunwald1980, dziwnie Ci się linka układa za pierwszą przelotką, czy mi się tylko zdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 faktycznie wyglada jakby była owinieta żyłka o blank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 przyłów miał taką siłe że obrócił wedke na łączeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Tak tak panowie bardzo spostrzegawczy, tak wlasnie bylo po leszczu zauwazylem ze gorny sklad byl zalozony tak ze zylka sie owinela na laczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jak się człowiek zapatrzy na wodę, to w pośpiechu przeoczy przelotkę przy przekładaniu linki, lub tak jak wyżej. Normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 NIe ma tematu wzdregi wiec wkleje tutaj , padły łącznie 4 ta najwieksza jakies 23 cm plus płoteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jak wzdręgi, to poniżej moje przyłowy, podczas łowienia ślicznotek .I ten jegomość, w rękach kumpla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) ładny pisklak do siaty czy dalej pływa tfu lata Edytowane 5 Maja 2013 przez kokosz77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 W sumie nie przyłów, bo celowo cykniety ale jakoś tak zakładać nowy temat mi się nie widziało. Wypatrzony i przechytrzony pływającym mikro-wobkiem, którego z impetem zebrał z powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Gratki Kolego musiales miec z nim niezla zabawe Jezeli mozna wiedziec na jaki zestawik Go trafiles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Dzięki.Zestawik: wklejka do 14 g, kręciołek 2000, żyłeczka 0,16 i pływający wobek 2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi