miras1983 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 pewnie na imitacje trzcinki,albo koniczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Nie właśnie. Ot taki zwykły wobek szaraczek z czarnym grzbiecikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Maciek, jesli to ten sam co zebrał robala przed rokiem (wymiarowo by pasował...bajoro podobne...) to na przyszły wybierz się na niego z mocniejszym sprzętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Zamiast jazia, amator czarnej gumy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Ja dziś po raz kolejny wybrałem sie na jazie, no i rzucałem i rzucałem i nic. Pod wieczór pokazują sie pierwsze oczka, i dosc spore fale ..Myśle sobie są!!! Wybieram z pudełka czarną ose H-M 2cm, rzut, smuga, piekne rasowe jaziowe zebranie no i ........łupPo paru minutach q,...leszcz ale całkiem,całkiem koło 65cm wg kresek na wedce Lecho wyraźnie na amorach, można by na nim spokojnie marchewke utrzeć :-), lał mleczem, fotka tylko taka, zeby ryby nie meczyć sesją, niestety podpatrzył mnie miejscowy i z drugiej strony widział cała sytuacje, pewnie jutro nie bede miał gdzie rzucac.... Edytowane 10 Maja 2013 przez Miro 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 tym bardziej musisz być nad wodą i "gumofilca" gonić z tarliska... ps.fajny leszek...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Witam,przedtarłowy zły karp na streamerka,moja największa jak dotąd ryba na muche,dał nieżle popalić ,hol trwał ok 10 minut.pozdrawiam Rozumiem radość i szczerze gratuluję, ale prośba nie wstawiajcie zdjęć z rybami w panierce.Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 OOO na muchę super troszkę musiał powalczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Karp był raczej 00 ale i tak zastanawiałem przez chwil pare kto kogo złapał , hej MOd ,karp pływa sobie dalej lekko opieprzony, i ze swoją starą pewnie ochotki i inne pijawy panierują pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Amator wiśni Piotra Matusiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 A to mój ostatni przyłów krajowy .Ratowany przez człowieka , w którego garderobie 90% ciuchów ma naszyte naszywki "Jerkbait.pl". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciec131 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 hehe Kot jaki juz pewnie ucieszony był ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 A to mój ostatni przyłów krajowy .Ratowany przez człowieka , w którego garderobie 90% ciuchów ma naszyte naszywki "Jerkbait.pl". DSCN2317.JPGBartek na co "strzeliła"...? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Bartek na co "strzeliła"...? pzdrNa plecionkę na szczęście się połakomiła tylko i obeszło się bez rozlewu krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Kot liczył ze to bonus dla niego to twój towarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Kot to maskotka miejscowych kłusoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ..kurna, mifas łowi juz nawet mew(k)i ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 nie, nie... to już mam za sobą... TO łup Makamby.. ja ino pomagałem przy ostatniej fazie holu oraz relisowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Płociarka ponad 30cm:)Skusiła się na mojego wobka "duszka" koło 4cm Jak przydzwoniła we woba to aż się wystraszyłem:) Edytowane 17 Maja 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) To i mój przyłów , płoteczka 35 cm Żyłeczka 0.14 , woblerek 14 mm pozdrawiam Edytowane 21 Maja 2013 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Fajna taka krasnopiórkowo-wzdręgowa. Gratulacje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 To i mój przyłów , płoteczka 35 cm Żyłeczka 0.14 , woblerek 14 mm pozdrawiamP1090009.JPGP1090014.JPGP1090006.JPGMichał to Twój wobek...?pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Michał to Twój wobek...?pzdr Tak tak Krystian. Taki mikrusek 14 mm Pozdrawiam Bryka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Wczoraj przyłowiłem nietoperza. Słusznie prawią w wątku p. Janusza Widła, że produkuje bardzo wszechstronne przynęty. Złowiony za ogon, oczywiście C&R. Ech, aż mi się smutno zrobiło, bo poza tym 'wyczynem' tylko jedno kleniowe skubnięcie na Warcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Witam. Miał być szczupak na wahadło a tu taki pstrągal się trafił... no trudno się mowi hehe .Kijek Okuma black rock 16 lb mlynek spro blue arc linka sufix i boleniowa wahadłowka prowadzona wolno i bez udziwnień. Rybka złowiona w jeziorze w Szkocji. Z tego co sie orientuje to jest ferox ale jak sie myle to prosze mnie poprawic.Pozdrawiam Edytowane 27 Maja 2013 przez adamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi