Skocz do zawartości

Przyłowy 2013

Forecast

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj miałem ''ciekawą'' sytuacje.Stanąłem sobie na węgorza.Po zakończonych łowach,przycumowałem łódź,wychodze na brzeg,a tu podchodzi do mnie dwóch karków i z ryjem do mnie,że zwinełem im sprzęt i jeśli coś zgineło to łodka idzie pod wode a ja mam urwany łeb  shocked.gif Aż zrobiło mi się ciepło .
Kolejna miejscówka spalona,a to w samym mieście  sad.gif
I weź tu człowieku wykupuj co roku zezwolenie,a takie łajzy kradną ryby i cie jeszcze straszą.

Dzisiaj miałem ''ciekawą'' sytuacje.Stanąłem sobie na węgorza.Po zakończonych łowach,przycumowałem łódź,wychodze na brzeg,a tu podchodzi do mnie dwóch karków i z ryjem do mnie,że zwinełem im sprzęt i jeśli coś zgineło to łodka idzie pod wode a ja mam urwany łeb  shocked.gif Aż zrobiło mi się ciepło .

Kolejna miejscówka spalona,a to w samym mieście  sad.gif

I weź tu człowieku wykupuj co roku zezwolenie,a takie łajzy kradną ryby i cie jeszcze straszą.

Może jestem głupi ale nic z tego nie rozumiem.

Złowić co prawda (na szczęscie) nie złowiłem, ale....

Cholera wychodzi na to, że w sobotę będę musiał uważać pływając z Łukaszem żeby nie trafić na (niechciany) przyłów...

choćby taki:

nie pierwsza i nie ostatnia pewnie która zalega na dnie szczecińskiej Oderki :)

W zeszłym roku, przy niżówce woda odkryła nie tylko szmuglowane marmury, ale i ładną bombkę, kazano nam wyjść z wody i oddalić się na bezpieczną odległość.

Gdy tak sobie z daleka obserwowałem kordon policyjny, saperów, odświeżałem sobie w pamięci ileż to razy ja musiałem po tej bombie przejść, zawad złapać, kto wie może i coś na niej urwałem. Ciepło było, słoneczko a i tak zimne ciary zaczęły mi w dół pleców wędrować...

Złowić co prawda (na szczęscie) nie złowiłem, ale....

Cholera wychodzi na to, że w sobotę będę musiał uważać pływając z Łukaszem żeby nie trafić na (niechciany) przyłów...

choćby taki:

nie pierwsza i nie ostatnia pewnie która zalega na dnie szczecińskiej Oderki :)

to taką "bombową" niespodziankę byś miał... :blink: ale nie martw się,przynajmniej troszkę byś się "rozerwał" nad wodą... :o ;) pzdr

• 4 tygodnie później...