radanet Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Moje ostatnie przyłowy . Leszcz zapięty w pyski na Koguta i wzdręga również prawidłowo wyholowane na mepps tiger 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Leszczozaury zaskakują, chyba na wszystko da się je złapać Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Joah12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Drapieżne bestie, miał być kolejny sandacz a wyszło ...O! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 piękny złoty san...znaczy leszcz... w tym roku to jakaś "epidemia"... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radim_78 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dzisiaj miałem ''ciekawą'' sytuacje.Stanąłem sobie na węgorza.Po zakończonych łowach,przycumowałem łódź,wychodze na brzeg,a tu podchodzi do mnie dwóch karków i z ryjem do mnie,że zwinełem im sprzęt i jeśli coś zgineło to łodka idzie pod wode a ja mam urwany łeb Aż zrobiło mi się ciepło .Kolejna miejscówka spalona,a to w samym mieście I weź tu człowieku wykupuj co roku zezwolenie,a takie łajzy kradną ryby i cie jeszcze straszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dzisiaj miałem ''ciekawą'' sytuacje.Stanąłem sobie na węgorza.Po zakończonych łowach,przycumowałem łódź,wychodze na brzeg,a tu podchodzi do mnie dwóch karków i z ryjem do mnie,że zwinełem im sprzęt i jeśli coś zgineło to łodka idzie pod wode a ja mam urwany łeb Aż zrobiło mi się ciepło .Kolejna miejscówka spalona,a to w samym mieście I weź tu człowieku wykupuj co roku zezwolenie,a takie łajzy kradną ryby i cie jeszcze straszą.Może jestem głupi ale nic z tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radim_78 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Może jestem głupi ale nic z tego nie rozumiem.Chodziło mi o to,że oni myśleli,że zwinąłem im siatki,czy sznury ,nie wiem co tam mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ostatnio przy warcianym kleniowaniu takie coś się przyczepiło.Za dużo nie widać ale chyba w barwach godowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 co to za rybka? jakoś dziwnie wygląda chyba jakiś leszczyk ale kolory nie takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) to zdaje się jest certa w barwach godowych....właściwie to samiec certy bo tylko on przybiera takie barwy w czasie tarła...pzdr Edytowane 10 Czerwca 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nigdy certy na live nie widziałem, ale piękne ma barwy w godowej szacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Też stawiam na certę. Ktoś jej chyba nos podbił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 nie,ryba była tak waleczna,że Kolega strzałka musiał ją znokautować przed lądowanie... nieźle oberwała... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Certa na 100%. Na Wiśle strasznie dużo ich się zrobiło ostatnio . Waleczna i wytrzymała. Bardzo dobra na sumowego żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 mnie by tam jej szkoda na żywca i faktycznie certa u nas w Baryczy też ich nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Co prawda nie mój ale pod kategorie podpada http://tyna.info.pl/gigant-z-jeziora-zdjecia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Co prawda nie mój ale pod kategorie podpada http://tyna.info.pl/gigant-z-jeziora-zdjecia/No przyłów konkretny, ciekawe co myślał łowca zaraz po zacięciu takiego klocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 No przyłów konkretny, ciekawe co myślał łowca zaraz po zacięciu takiego klocka może..."ale zaciąłem klocka !!!" pzdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Złowić co prawda (na szczęscie) nie złowiłem, ale.... Cholera wychodzi na to, że w sobotę będę musiał uważać pływając z Łukaszem żeby nie trafić na (niechciany) przyłów... choćby taki: http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130618/SZCZECIN/130619600 http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130619/SZCZECIN/130619520 nie pierwsza i nie ostatnia pewnie która zalega na dnie szczecińskiej Oderki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 W zeszłym roku, przy niżówce woda odkryła nie tylko szmuglowane marmury, ale i ładną bombkę, kazano nam wyjść z wody i oddalić się na bezpieczną odległość.Gdy tak sobie z daleka obserwowałem kordon policyjny, saperów, odświeżałem sobie w pamięci ileż to razy ja musiałem po tej bombie przejść, zawad złapać, kto wie może i coś na niej urwałem. Ciepło było, słoneczko a i tak zimne ciary zaczęły mi w dół pleców wędrować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Złowić co prawda (na szczęscie) nie złowiłem, ale.... Cholera wychodzi na to, że w sobotę będę musiał uważać pływając z Łukaszem żeby nie trafić na (niechciany) przyłów... choćby taki: http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130618/SZCZECIN/130619600 http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130619/SZCZECIN/130619520 nie pierwsza i nie ostatnia pewnie która zalega na dnie szczecińskiej Oderki to taką "bombową" niespodziankę byś miał... ale nie martw się,przynajmniej troszkę byś się "rozerwał" nad wodą... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Jak byś ją zahaczył i by wybuchła to już widze te opowieści : "tak to mi jeszcze zaden boleń nie przywalił , ale żyłka się urwała - szkoda" Edytowane 20 Czerwca 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dziś przy okazji skakania po dnie, RH10 zainteresował się tłusty karp. Zmiana diety mu zaszkodziła ale najważniejsze, że dalej pływa w Wiśle a nie w wannie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Fajny boleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Tymon, a mówiłeś że u Ciebie trudno o dużą rybę Graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi