Guzu Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/24831-woblery-janusza-wid%C5%82a/page-6#entry1281718 Edytowane 15 Lipca 2013 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) Tali sobie przyłów .Kijek MHX S 842-2 czyli 2-9g 4-8lb, plećka techron black 0,08mm; TP 2500-98r; przynęta - 5cm mikado fishunter na 5g główce.KIepska fota bo telefonem. Edytowane 20 Lipca 2013 przez Jozi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Na Panie. To już wyczyn, na takim sprzęcichu. A gdzie "potworówkę" miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) Na cofce zbiornika woda ok 2m głębokości.Kijek super się spisał-wykonanie KS Wędki.Nic nie brało, narzekałem bo na tym kijku jeszcze ryby nie miałem, no to mi wzięło :lol: . Oczywiście moja Sieniawa . Edytowane 20 Lipca 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Jeśli stało się to podczas łowienia okoni to wyobrażam sobie jaka była mina po zacięciu brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Jeśli stało się to podczas łowienia okoni to wyobrażam sobie jaka była mina po zacięciu brania Dokładnie tak było .Miałem na łodzi rastka do 16lb i tego mhx-a 8lb.Zawsze biorą na lżejszy.Mówię do kumpla- o znowu pewnie zaczep i się zaczęło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Józek dzisiejszy? Ja dzisiaj na sieniawie za okonien chodziłem, na boczny trok wpadl sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Józek dzisiejszy? Ja dzisiaj na sieniawie za okonien chodziłem, na boczny trok wpadl sandacz Tak dzisiejszy, wieczorny.Krzysiek u mnie był i było tylko 1 branie :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Rano coś skubalo, później kiepsko.... fajny wąs zazdroszcze ci przygody.... może jutro tam będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Rano miałem 3 sandaczyki i okonia 30+ .Brały ok.5.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 No kur zawsze jestem krok za tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ładne sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Takie pod 40.Szału nie było ale miałem 4 brania!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 No to eldorado mój przynajmniej na grilla się nadawal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Mam nadzieję, że zutylizowałeś tego sumka. Bo wiesz, ni ma ryb na Solinie i Sieniawie bo wszystko zeżarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Mam nadzieję, że zutylizowałeś tego sumka. Bo wiesz, ni ma ryb na Solinie i Sieniawie bo wszystko zeżarły Zeżarły to te gumofilce gruntowe co siedzą już w maju z żywcami i mordują co na hal wpadnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 już gęstość wędkarzy spada powoli na Sieniawie , z prostej przyczyny, nie mają co łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 już gęstość wędkarzy spada powoli na Sieniawie , z prostej przyczyny, nie mają co łowić Jeszcze sumy zostały i węgorze co urosły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Gratki Józek E to była jazda na taki leciuchny zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Józiu ale musiałeś mieć minę jak zaciąłeś TEGO okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Józiu ale musiałeś mieć minę jak zaciąłeś TEGO okonia Przemek mina była bezcenna jak tańczył wokół łódki kankana a ja nic nie mogłem zrobić :lol: Gratki Józek E to była jazda na taki leciuchny zestawik Karol dzięki .To jest dopiero jazda bez trzymanki na takim kijku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam,dzisiejszy poranny przyłów przy wiślanym sandaczeniu, 40 centów z małym haczykiem, dołek za główką, przynęta twistera,relaxa na 25 g, branie z opadu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam. Przy dzisiejszym kleniowaniu udało wyłowić 2 płocie około 30 cm. Pierwsza na woblerek owadopodobny to ok ale druga na normalnego wobka. Obie zapięte w środku pyszczka. Jak będę tam następnym razem to celowo spróbuję je łowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Gratulacje ale rybka na pierwszym zdjęciu to ma może 20centów a na drugim porównując do wielkości woblerka to niewiele różni się od pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Gratulacje ale rybka na pierwszym zdjęciu to ma może 20centów a na drugim porównując do wielkości woblerka to niewiele różni się od pierwszejNo jest "około"? Jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi