tadekb Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 A puścił na koniec czy udało się go wyjąc?Do podbieraka by wjechał.Był dwa razy przy ręce, ale wkońcu puścił.Tak naprawdę dopiero wtedy zaczą się cyrk.Fotka na szybko telefonem i nie miał kto tego nagrać, a szkoda.Jak już puścił to został w miejscu. Jak już prowadziłem okonia do ręki to skubaniec doskoczył, ale nie kłapnął. No to mu opuściłem okonia przed pysk na powieżchni i znowu doskoczył ale z zamkniętym pyskiem. Kręciłem okoniem takie ósemki na powieżchni a szczupak raz po raz doskakiwał, robił bełta i tyle. Po kilku razach mu się znudziło i wkońcu popłynoł. Wtedy był dzień, że generalnie brały. W ciągu 3h oprócz tego "głodnego" miałem kilka okoni 28-30, drugie tyle brań, szczupaczy przyłów 75cm + jeden krótki.Był całkiem spory, i musiał być na chodzie, ale nawet za nim nie rzucałem, bo nie bardzo miałem czym (żyłka 0,16). Ale spotkanie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 to okonek miał sporo szczęścia że przeżył mój kumpel w tym roku złowił w Norwegii szczupaka 60cm przy holu walnoł w niego większy taki spory ponad metrowy i holował dwa i puścił dopiero jak ich zobaczył ale mniejszy nie przeżył niestety zdjęcia makabryczne jakby ktoś pociął rybe n grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 W dziale "dziwnosci" moj kolejny wklad w tym roku.Po wegorzu nowa "zyciowka"... Branie na plynacego w wachlarzu lil buga na przemiale przelanego odrzanskiego przelewu bylo jakby kleniowe... Ale potem okazalo sie, ze kto inny zazarl wabik... Krąp XXL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ze sumow na krapie ! Pieknie dajesz Daniel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ze sumow na krapie ! Pieknie dajesz Daniel . Smiej sie smiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Ze sumow na krapie ! Pieknie dajesz Daniel . Smiej sie smiej Bo przynęty też trzeba umieć łowić Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez K-Pon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Bo przynęty też trzeba umieć łowić Szczera prawda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ze sumow na krapie ! Pieknie dajesz Daniel . ..bo trzeba być uniwersalnym spinningistą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) To jeszcze są przyłowy, jeszcze nie norma (na szczęście) ale poczekajcie, za parę latek kto wie czy nie czeka nas - "Mam zaszczyt otworzyć wątek Krąpie 2027 tym pięknym okazem, prawie 30 cm i mega odjazd na ultraline 0.006 i komarito do 0.2 gram, przynęta - tradycyjnie, salmo micro bug 4 mm, widziałem też po raz pierwszy od dziesięciu lat atak szczupaka, olbrzym miał około 50 cm, ciekawe jak takie bydle walczyłoby na moim sprzęcie...." Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez Dagon 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 To jeszcze są przyłowy, jeszcze nie norma (na szczęście) ale poczekajcie, za parę latek kto wie czy nie czeka nas - "Mam zaszczyt otworzyć wątek Krąpie 2027 tym pięknym okazem, prawie 30 cm i mega odjazd na ultraline 0.006 i komarito do 0.2 gram, przynęta - tradycyjnie, salmo micro bug 4 mm, widziałem też po raz pierwszy od dziesięciu lat atak szczupaka, olbrzym miał około 50 cm, ciekawe jak takie bydle walczyłoby na moim sprzęcie...."hehe, oby nie Ale myślę że w tych latach może tak właśnie być pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Z racji przymusowego urlopu na południu naszego kraju miałem trochu czasu na kleniowanie. ale przy okazji trafiło się kilka rybek nie spiningowych . oto jedna z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 To jeszcze są przyłowy, jeszcze nie norma (na szczęście) ale poczekajcie, za parę latek kto wie czy nie czeka nas - "Mam zaszczyt otworzyć wątek Krąpie 2027 tym pięknym okazem, prawie 30 cm i mega odjazd na ultraline 0.006 i komarito do 0.2 gram, przynęta - tradycyjnie, salmo micro bug 4 mm, widziałem też po raz pierwszy od dziesięciu lat atak szczupaka, olbrzym miał około 50 cm, ciekawe jak takie bydle walczyłoby na moim sprzęcie...."Buahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dzisiaj pierwszy raz po operacji wyskoczylem nad wode. Terapeuta stwierdzil ze te1,5h moge sobie pozwolic. Zwinalem UL pare malych i srednich wobkow i heja na Jazie. Kilka dziwnych pukniec i tuz przed zmrokiem takie cos wyciagam. A juz sie cieszylem ze bedzie piekny jazior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dobry latawiec nie jest zly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 No niby nie ale juz mierzylem myslami fajnego Jazia i myslalem ze moze bedzie PB :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dobry latawiec nie jest zly Na bezrybiu i leszcz ryba , ja jak w maju zapiąłęm latawca 72cm który zebrał z powierzchni smużaka to przez 10min myślałęm ze mam jana na rekord polski i jakież było moje rozczarowanie jak sie pierwszy raz pokazał,choć ryb nie mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Taki przyłów podczas polowania na okonie. Zassał fioletowego twisterka na 5 gr główce. Mierzył równe 60 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 A juz sie cieszylem ze bedzie piekny jazior Też myślałem, że mam pięknego opaskowego Dżona... Ale miły przyłów jakby nie patrzeć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 ależ okrąglutki!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 nono piękny okrąglak - wygląda 'prawie' jak turbot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Latawiec na ukleje rh8, i żeby nie było trzeźwy byłem tylko oczyska zmrużyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Też myślałem, że mam pięknego opaskowego Dżona... Ale miły przyłów jakby nie patrzeć Leszczu.jpgPiekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Dziś rano śmigam gumką,rzut kilka obrotów nagle mam telefon odbieram gadka szmatka koniec rozmowy kontynuuje zwijanie i nagle wyciągam taki przyłów. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Piekne Leszczyska panowie! Za dlugo gadales i Ci rybe cos obzarlo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 No to widzę przyszłość polskiego wędkarstwa już nie za progiem a już u nas.Nowy gatunek trza będzie do katalogu dodać - ciekawe jaki wymiar ochronny dadzą? - pewno nieduży aby koledzy mogli się nałowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi