tofik Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 To takie jakby świadectwo tego ,jakie "potwory" można było kiedyś upolować w Twoim łowisku...........albo świadectwo kunsztu filetowania jakiegoś jegomościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dziś rano śmigam gumką,rzut kilka obrotów nagle mam telefon odbieram gadka szmatka koniec rozmowy kontynuuje zwijanie i nagle wyciągam taki przyłów. Chyba się zagadałeś trochę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) ehhh.. Kiedyś jak darmowych minut nie było to i może chociaż do połowy nie zjedzoną byś wyciągnął A tak to tylko logo znanej firmy odzieżowej w całej okazałości Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dziś rano śmigam gumką,rzut kilka obrotów nagle mam telefon odbieram gadka szmatka koniec rozmowy kontynuuje zwijanie i nagle wyciągam taki przyłów. DSC00378.JPGTak w wiekszości naszych łowisk reprezentuje się rybostan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dzis świadomie i celowo wybrałem sie poszukać lechonów na przelewach, bo tam je głownie ostatnio widuje w poszukiwaniu jazi.Przez weekend kilka udało sie przechytrzyć ale takie tylko w okolicach 50cm Na nowo odkrytym przelewie namierzyłem stadko (ok 16szt) sporych latawców ok 60-70cm, już w pierwszym rzucie prowadząc wobka z prądem pierwszy lechon pogonił dobre 3m za przyneta i uderzył pod samymi nogami. taki sobie około 60+- złociutki.... miałem jeszcze jedno branie i sporo wiekszą rybe ale wlazła w jakiś zaczep i sie wypieła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jeżeli "świadomie i celowo", to szacuneczek wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Mariano ale zdobycz sie nie liczy bo najechana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Mariano ale zdobycz sie nie liczy bo najechana.He he racja ,trza kręcić żeby łowić,a nie tylko czekać aż samo się złowi.Wrzuć to do serialu bones (kości),czy jakoś tak to powiedzą co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jeżeli "świadomie i celowo", to szacuneczek wielki. Jakoś tylko latawce ostanio współpracują, dziś przez jakiś czas je obserwowałem i i ewidentnie żerują na jakiejś drobnicy..Szkoda ze najwiekszy z nich nie dziabnął, bo grubo ponad 70 miał, na pewno silny wiatr był pomocny bo mogłem podejś blisko rybek które stały na 40 centymetrowej wodzie, choć nie było łatwo rzucać wobkiem o wadze 1g ( dorado magic) bo tylko do niego wychodzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 W zeszłym roku widziałem jak leszcze ganiały ukleje i to ostro. Miałem wtedy na kiju 3 z nich, niestety wyciągnąłem tylko jednego - ok. 55 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 W tamtym roku miałem leszcza na zb. zaporowym z wieczora na seledynowe kopyto, na kijku do 7g chodził jak wariat jak dostanę fotkę od koleżanki która foto pstryknęła to wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dziś rano śmigam gumką,rzut kilka obrotów nagle mam telefon odbieram gadka szmatka koniec rozmowy kontynuuje zwijanie i nagle wyciągam taki przyłów. DSC00378.JPG Jak logo g.loomisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Latawcowy festiwal trwa nadal, dziś 12 brań, 4 leczcze w ręce, najwiekszy z nich Nowa miejscówka jest boska, tyle ryb na 100 metrach rzeki jeszcze w zyciu nie widziałemByły też 2 grube ryby za kapote,ale to sie nie liczy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 To juz ie sa przylowy tylko ryby lowione z premedytacja jak tendencja lowienia leszczy sie utrzyma to warto pomyslec nad watkiem leszcze 201x? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jutro jade z Mirkiem, może i mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) To juz ie sa przylowy tylko ryby lowione z premedytacja jak tendencja lowienia leszczy sie utrzyma to warto pomyslec nad watkiem leszcze 201x? pzdr pomyśle nad tym nie wiadomo jak długo utrzyna sie takie skupisko ryb na tak małym odcinku, ryby doskonale widac wiec łatwiej im woba pod nosem poprowadzić..Jako ciekawostke podam ze za przyneta prowadzona szybko z prądem lechony wychodzą od razu i gonią za nią kilka metrów, a pod prąd reagują tylko na wolno prowadzonego woblera, miałem tez dziś 2 brania na obrotowke 0 (effezett) Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Miro 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Podczas pstragowania w rzece w Hiszpanii przylowilem taka rybke.Tak okolo 15 cm dlugosci. Pyszczek skierowany skosnie w dol. Nierozwijalny w trabke.To swinka ? certa ? Kolor mocno wyblakly i jakby bez polysku. Ryba "przyladowala" w wobler prowadzony srednim tempem z pradem ponizej niewielkiej kamiennej kaskady... Bede wdzieczny za oswiecenie mnie w czym mam nowa zyciowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Moim skromnym zdaniem to Jelec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Z pyskiem w dol skosnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Guzu to chyba jest bogaalbo calandino Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Guzu to chyba jest bogaalbo calandino Sprawdzilem to.Sprawdzilem jeszcze raz jelca. To chyba jelec pospolity (Leuciscus leuciscus). Tyle ze mu pletwy wyblakly...No w kazdym razie moze jest na sali ichtiolog ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jelec na Bank 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 No to jelec Dzieki Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jelec na BankNa bank to gołębie srają Ale tym razem trafiłeś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Czasem się udaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi