Bluzer Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Gratulacje Krakus! Myślałem ,ze to tylko Robcio W. ma u nas to szczęście do wyciągania karpi przy sandaczowaniu Jesli blanki w obecnej serii Millenium mają taką moc jak poprzednie serie to i z wiekszymi rybami sobie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Dzieki Kamil - co do mocy blanków millenium to maja potezny zapas mocy - takie kije lubie zwlaszcza na nasza nieprzewidywalna Wisle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Przy takim przyłowie takie paskudztwo jak tołpyga się chowa! Nie wiem tylko, czy życzyć przetestowania mocy zestawu na 12kilowym lub większym wąsatym prosiaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Wybralem sie nad wode przetestowac nowy kijek i tak tez sie stalo Karpiozo równe 60 cmAtomowe branieI do domkuStary to jest normalnie mój zestaw Brakuje tylko plecionki POWER PRO. Ostatnio wyjął takiego sumika : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) BARENZ - jak najbardziej na Salinke nawinieta jest plecka POWER PRO zólta ale po 2 sezonach na Wisle wyglada jak wyglada a mógl Cie zmylic fluorocarbon na zdjeciu nr . 2 ps Gratuluje wasacza Edytowane 5 Listopada 2013 przez krakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Cześć, ja miałem takiego przyłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Gratuluje golasa Chyba sie zbliza zima DUZYMI krokami bo karpie biorá na spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 BARENZ - jak najbardziej na Salinke nawinieta jest plecka POWER PRO zólta ale po 2 sezonach na Wisle wyglada jak wyglada a mógl Cie zmylic fluorocarbon na zdjeciu nr . 2 ps Gratuluje wasacza Dzięki. Powiedzmy, że wypływałem go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Przyłowy, przyłowami - a mi ciśnienie mimo wszystko skacze, boo ryby dopiero w niedzielę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Bez komentarza: Zawody - kto złowił mniejszą na taka gumę? Oczywiscie C&R było. Edytowane 8 Listopada 2013 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Na takie male rybki dozbrojka nie potrzebna;p Branie z opadu takie, że prawie wyrwało mi kij z reki... Edytowane 9 Listopada 2013 przez Joah12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 To już drugi mój karaś na Ronina z tej jesieni. Jesień potrafi zaskoczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jeszcze kilka takich "zębatych" i będziesz mógł napisać "O białorybie na jerki, czyli przynętach uniwesalnych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 moja nowa "dolna" życiówka na kogutti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 moja nowa "dolna" życiówka na kogutti Wow ale byk;P Ej ale z tego co wiem to takie łapanie na żywca jest niedozwolone :> Z resztą taka przynęta na pewno fajnie pracuje w opadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Nocą w płocie wstępują demony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Piękna, na groszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Zaczynam Wam zazdrościć, bo w moim wypadku przyłowem jest co najwyżej pike w rozmiarze 6L, tudzież podobny okoń - otstanio takie "bydlę" uwiesiło mi się na Buster Jerku 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Piekna ploc, ile ma cm.Moja najwieksza na spina to 26 cm, przy lowieniu wzdrazek, a ta widac ze napewno wiekasz.Gratulacjw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Z boleni na płocie..jest progres Kuba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 zamiast troci.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Ruskie sandacze na koguty,krewetki na pilkery....Ja dzisiaj na promowisku o mały włos płetwonurka nie złowiłem. Nie widziałem skubańca, widze za to duży wir w wodzie, zaraz przy filarach nabrzeża i rzucam w to miejsce. Po kilku sekundach z wody wynurza się moja niedoszła ofiara Koleś mnie nawet nie zauważył, dał nura i tyle go widziałem. Nawet nie wie jakie miał szczęście bo mógł mieć bardzo bliski kontakt z forumowymi keitechami A tak po za tym dlaczego pływał bez boji sygnalizacyjnej , jeszcze w takim miejscu, nie wiem Edytowane 21 Listopada 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Gdybyś trafił płetwonurka miałbyś życiówkę, którą ciężko byłoby pobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 No gość dość krępy sie wydawał. Z tym pobiciem to różnie mogło by być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Z 15 lat temu miałem płetwonurka na kiju, nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi