mifek Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Franio wypuściłeś go, czy zaprosiłeś na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Z 15 lat temu miałem płetwonurka na kiju, nic specjalnego.Strzal w morde czy podchaczony za bok ? Edytowane 22 Listopada 2013 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ściągałem gumę i poczułem kopnięcie. Jak nie zapierd...iłem z kija a tu pulsujący ciężar. Z początku myślałem że mam dużą rybę, lecz po może 30 sekundach walki zerwała się żyłka. Byłem w 100% pewien, że to sum bo nawet bąble puścił. ;-) Czar prysł jak po kilku dniach dowiedziałem się, że ktoś zahaczył nurka za plecy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majtreja Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam. Ja też się pochwalę. Kilka lat temu złowiłem na spinning jaskółkę w locie. Byłem z kolegą, nic wtedy nie złowiliśmy, to było jedyne branie. Innym razem na zawodach spinningowych w pierwszej turze złowiłem dwa leszcze, w drugiej kolejnego leszcza. Dodam, że zawody wyzerowałem, koledzy śmiali się ze mnie, że mi się zawody pomyliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jey,i tym o to faktem co niektórzy nabrali inspiracji do budowy megaultralajta na krewete:P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Niespodzianka przy kleniowaniu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Mocny przyłów! ELEGANCKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Musiał być dobry fajer na kleniowym patyczaku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jazda nie wąska, ale i sporo szczęścia Konger iry lucky i żylka 0.18 na zawiele nie pozwalały ale się udało suma sumarum jajca mokre były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Dzisiejszy przyłów podczas poszukiwania rzecznych szczupaków. Edytowane 24 Listopada 2013 przez Maciek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkowy Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Bzura - leszcz 52 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Dzisiejszy wypad na ryby zawocował ciekawym przyłowem.Na bez rybiu i rak ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Niespodzianka przy kleniowaniu a jeśli mogę zapytac kolegę ... to mierzyłeś rybkę ????Ot taka ciekawośc...Fajny rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dzisiejszy przyłów.Pb pobite 53cm, wziął na woba:) Pozdrawiam!Adam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 taki mi sie dzisiaj napatoczył 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 ile mial ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 ile mial ? 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Spaślak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Ja ostatnio przyłowiłem Odrzańską certę circa 50cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 a jeśli mogę zapytac kolegę ... to mierzyłeś rybkę ????Ot taka ciekawośc...Fajny rybek Tak na szybko i przy udziale widzów 81cm wagi nie noszę więc nie ważona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 witam moim przyłowem ostatnio był bóbr ale był nie do wyjęcia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Bobry rozginaja haki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 witam moim przyłowem ostatnio był bóbr ale był nie do wyjęcia pozdrawiam ... że tak spytam - pobił czy za kapotę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 w płyną pewnie na żyłkę za kapotę to biorę ćwiartke dobrego binberku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Za kapotę to byłoby już coś Aczkolwiek poza bobrami, widzę, że białorybowi też intensywnie tępiliście zęby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi