japa Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dzis w poszukiwaniu sandaczy trafil sie latawiec... Byl ladnie zaczepiony za mordke.. Mierzyl sobie 63 cm. W grzbiecie ladnie pokazal 23cm. Pyknął na kopyto Kongera (8cm, 15gr główka) z czerwona łopatką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 takie "cuś" się dzisiaj uwiesiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) A gadają, że RH(?) kiepsko zapina Edytowane 20 Grudnia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 A gadają, że RH(?) kiepsko zapina tak rh 12, ogólnie fajny wypadzik... był jeszcze szczupaczek, kilka pstryków + coś większego się spięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 prawie z brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 dzisiejszy przyłow na kogucika telefon LG w częściach + ładowarka , 2 baterie do innych telefonów , 2 zwykłe baterie , linka do rowera z połamnym kluczykiem i wszystko było w skarpetce przylow.JPGPołów niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 ładne te ciekawe przyłowy pozdrawiam JAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ładny boleń andego Graty!Ciekawe czego ma takie dziwne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 też przez chwilę myślałem że to bolek jak włączyłem latarkę i zobaczyłem ją pod wodą przy pierwszej próbie podebrania kiedy zrobiła odjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Tołpygi rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Połów niczego sobie. Łał!!! Taki przyłów to chyba raz w życiu może się trafić.Nie wiadomo co się kryje w naszych wodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zimą chyba lubią .Moja wzięła na małego świstera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Hehe ..Co Ty Wojtek usnułeś ze szczęścia?!Fajna tolpyga.!.Lepiej odkurz graty ,bo szykuje sie wyjazd na trotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam,Mnie dzisiaj trafił się taki przyłów. Mierzyła równe 130 cm a wagowo myślę, że ponad 30 kg.Zabawy trochę z nią było 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 jak piłka lekarska XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 A tołpygę ludzie jedzą? Wiem że grunciarze zjedzą wszystko ale pytam się czy jest to smaczna ryba. A dlatego się pytam ponieważ gdy kupowałem karpie na wigilię to widziałem i te ryby na sprzedaż co bardzo mnie zdziwiło tak jak też był amur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 W necie jest napisane, że ma smaczne mięso. Sam nigdy nie jadłem, więc nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 kawał Maciory Gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Dobra rybka ,sam czasami kupuje od jednego rybaka , biala zdecydowanie lepsza od pstrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Tolpyga zamrozona i odmrozona z 10 razy z hipermarketu to nie to samo.. Prosto z wody jadlem raz , z grilla zawinieta w sreberko z maselkiem i cytryna .Mniaam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Coraz więcej się tego dziadostwa łowi w naszych wodach heh .Takie coś to brać, a jak nie smakuje to dać kotu,psu, chomikowi. Lub dać grunciarzowi...na tydzień się rybą zapcha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 To na pewno była tołpyga a nie zbłąkana krowa morska? Tak z ciekawości zapytam jeszcze, co zażarła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 patrząc na rozmiar to pewnie na bochenek chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Na zdjęciu z prawej widać wobka, więc pewnie podchaczona wobkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi