vince83 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Tak, podhaczona na trolls to minnow 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 W pogoni za grudniowym szczupakiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Przystojny leszcz, nie powiem A to Shaker 3,25"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Shaker 4.5" także coś około 11 m, głowka 5gram, hak w pysku, a leszcz z lekką wysypką tarłową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 To jakiś zbłąkany amant, bo do tarła leszczy jeszcze daaaaaaaleko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4127 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Pomyliło im się od tej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) A tołpygę ludzie jedzą? Wiem że grunciarze zjedzą wszystko ale pytam się czy jest to smaczna ryba. A dlatego się pytam ponieważ gdy kupowałem karpie na wigilię to widziałem i te ryby na sprzedaż co bardzo mnie zdziwiło tak jak też był amur.Jeedzą jedzą. Kumpel złowił w tym roku na Przeczycach taką 127 cm i 30 kg wagi. Dał mi kawałek. Ma nawet smaczne mięsko. Tylko to w jaśniejszym kolorze jest smaczniejsze od tego czerwonego w okolicy linii bocznej. Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Domator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Leszcz chyba pletwa grzbietowa zaatakował ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) W pogoni za grudniowym szczupakiem... Zdjęcie0049.jpgJak kto potrafi to i lechora capnie na gumke Tym to nawet skoki ciśnienia nie przeszkadzają Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Aaaaaaa tam od razu potrafi.... Jutro ostatki na "łososiowym" miejscu , a później powitanie N.R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 "Sumowy" wobler to chyba Kenart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 W imieniu redakcji jerkbait.pl chcialbym przypomniec, ze regulamin dotyczacy umieszczania zdjec dotyczy rowniez tego watku. Nie publikujemy zdjec ryb zlapanych w okresie ochronnym, niewymiarowych, podhaczonych, etc etc etc 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalspin Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 vince83 niezła lokomotywa, pewnie niezła frajda z holu takiego potwora. Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi