maek7 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Guzu piękny jeleń Mnie sie dzisiaj przytrafił przyłów życia i chyba najciekawszy hol tego sezonu. Przywalił jak bolek ale po 5 minutach waliki i niepewności pokazał sie amurek. Opad szczeny a potem jeszcze 7 minut tańca w rytmie tanga. Nie mierzony - nie było warunków, poza tym linijke zgubiłem - szybkie strzały z automatu i do wody. Dziadki z drugiej strony brzegu pospadały z krzeseł Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us PS: jak pisałem w wątku Tomyego chwytak posłużył wyłącznie do przytrzymania rybki w wodzi aż sie nie uspokoi bo siły to miała w zapasie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 @maek7- super ryba. Gdybyś ją zgłosił do WW, to byś medal pewnie dostał...- ale za klenia, jak to się im zdarzało Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję połowu, musiałeś mieć niezłą jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzieki Maja 2 (ładny nick ) Rybek nie zgłaszam ale jak dla WW to trochę makijażu i byłby dla nich klenik na złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Przez ten makijaż to się można pomylić jak cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 @maek7 dobry ryb, musiał ładnie dawać bo to waleczny zwierz Ja dziś prócz 2 latawcy w okolicy 55-60cm, przyłowiłem karpia 55cm, nie powiem z początku też pochodził..Ogólnie dziś fajnie ryba chodziła, prócz lechonów i karpika złowiłem 3 jaśki, i na koniec bolka ok 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Rekord świata w kleniu!!!!Brawo Maek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 no to Miro też ładnię dzisiaj pokręciłeś młynkiem @maek7 dobry ryb, musiał ładnie dawać bo to waleczny zwierz szkoda że boleń nie walczy tak długo jak monsieur L'amour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Miał być okoń z plaży, a wyszedł.... wielki tenis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Miał być okoń z plaży, a wyszedł.... wielki tenis Tenis w porcie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Branie było ostre , czy z opadu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Back hand`u haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Wybrałem się na szczupaki. Ot, rzucam popperem (6-7 cm jaxon) wzdłuż trzcin, dociągnałem pod brzeg, i jakies 2 metry od brzegu pływa luzem. Odłożyłem wędkę co by gardło zwilzyć, ale patrzę, coś bezgłośnie zassało poppera, i sie szamocze w wodzie. Wyciągam, wzdręga. Pojęcia nie mam dlaczego go zassała, jak zmiesciła kotwiczkę w pysk, i co ją skłoniło do samozacięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Wybrałem się na szczupaki. Ot, rzucam popperem (6-7 cm jaxon) wzdłuż trzcin, dociągnałem pod brzeg, i jakies 2 metry od brzegu pływa luzem. Odłożyłem wędkę co by gardło zwilzyć, ale patrzę, coś bezgłośnie zassało poppera, i sie szamocze w wodzie. Wyciągam, wzdręga. Pojęcia nie mam dlaczego go zassała, jak zmiesciła kotwiczkę w pysk, i co ją skłoniło do samozacięcia. jakiś czas temu wyłowiłem takiego samego poperka, zastanawiałem cóż to jest, teraz już wiem ze jaxonik a rybki fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Wybrałem się dziś za sandaczem a przytrafił się taki parowiec pomimo dość chłodnej aury troche się upociłem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ale musiałeś mieć mine jak się pokazał na powieżchni gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 witam dziś byłem na zaporówce SZAŁE i połowiłem kilkanaście okoni później założyłem małego twesterka na 6gr główce i takie coś mi się trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 witam dziś byłem na zaporówce SZAŁE i połowiłem kilkanaście okoni później założyłem małego twesterka na 6gr główce i takie coś mi się trafiło Przyłow_.jpgTakie zjawisko moze tlumaczyc tylko jedno , podazanie za owczesna moda a mianowicie piercingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Wybrałem się dziś za sandaczem a przytrafił się taki parowiec DSC00408.JPG pomimo dość chłodnej aury troche się upociłemPiekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Taki tam ostatni przyłów Mimo że spadł z zestawu szwagra, ja na szczęście miałem wodery i podbierak i udała się go podebraćOczywiście C&R, tu na sekundę przed odlotem Edytowane 30 Września 2013 przez PGr1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 hehe dobre... dobrze ze wam krwi nie utoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Taki tam ostatni przyłów Mimo że spadł z zestawu szwagra, ja na szczęście miałem wodery i podbierak i udała się go podebrać Oczywiście C&R, tu na sekundę przed odlotemPrzyznac sie lowiliscie na watrobe (zarcik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 forfiter szwagier. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Dobre Ja mam już na koncie cztery nietoperki, dwa na spining i dwa jak jeszcze kiedyś z gruntu łowiłem Te dwa ostatnie pierdykneły mi w kija tak że jeden odbił się od niego, wpadł do wody i się utopił. Drugiego przeciągłem prawie przez przelotke szczytową bo myślałem że branie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Dobre Ja mam już na koncie cztery nietoperki, dwa na spining i dwa jak jeszcze kiedyś z gruntu łowiłem Te dwa ostatnie pierdykneły mi w kija tak że jeden odbił się od niego, wpadł do wody i się utopił. Drugiego przeciągłem prawie przez przelotke szczytową bo myślałem że branie miałem Ja za starych czasów maiłem 1 na baciku, ten łatwo dał się oswobodzić; no i jeden też miał pecha jak na gruntówce branie i się wkręcił w szczytową...Teraz to zawsze wieczorami i porankami kilkadziesiąt "brań" (przynajmniej cały czas jest się skupionym), ale żaden się nie uwiesił, kiedyś tylko jakiś przynętę mi przeniósł kilkanaście metrów w bok i nie mogłem się doczekać kiedy wpadnie do wody. edit:musiałem edytować bo coś cytat wmieszało mi w post Edytowane 2 Października 2013 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Piotrek gdzie można nabyć gumy na nietoperze?niedługo jadę do poznania to zapytam w ART-RODzie czy mają hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi