Skocz do zawartości

Ryba marzeń

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Szczególnie jak stoisz w rzece, gdzie jak wejdziesz za kolano zaczyna Cię zabierać do piekła.

Szczególnie jak ryby mają zdrowo ponad 40cm i na #5 jest już wariactwo.

Szczególnie, jak jest 23 i jasno ;)

W zasięgu wzroku masz kilkanaście zbiórek w jednym momencie, od dołu lipki, z góry mewy - wszystko co może żre chruścika.

Show trwa krótko - jedynie ze dwie godziny.

Do ogniska wracasz prawie na kolanach, kilkanaście - kilkadziesiąt ryb na rozkładzie, a tam czeka whisky i dobry przyjaciel.

Życie słabo potrafi bardziej dogodzić ;)

Niestety

Pakt krwią podpisany, że w przypadku ujawnienia miejsca osobom trzecim nie wniosę oskarżeń ani nawet urazy nie zachowam, gdy "gajd" na tym miejscu przetransplatuje i zamieni mi miejscami jądra z migdałkami. 

No spoko Kuba, przecież wszyscy wiemy, że chodzi o San  :lol:

http://www.szczurek.webd.pl/viewtopic.php?t=11458

Tutaj chyba trochę rozszerzona relacja tego co wkleiłem wyżej.(tyle, że trzeba się zalogować na flytiers)

Ten domek nad rzeką rozwala...

połów lipieni na północy Skandynawii, na jeziorach w okolicy Karasjok czy to z brzegu lub pływadełka skutkuje lipieniami nawet 60+, nie tylko na muchę, lecz także spining. One potrafią zassać algę 3 po krętlik. W tych wodać oprócz lipieni są tylko okonie, szczupaki - kajaki, oraz pstrągi bardziej jeziorowe niż potokowe 8-10 kg.

Kuba jeszcze rok temu miałem  takie wymarzoną rybkę

a już mineło 7 miesięcy od realizacji marzenia .Takie wyjazdy to straszna pułapka bo chce się więcej i więcej.Najchetniej bym tam wrócił i kiedyś na pewno sie to stanie ale na ten rok jest juz inny plan też zajefajny . :)

post-49609-0-57019500-1358588800_thumb.jpg

Szczególnie jak stoisz w rzece, gdzie jak wejdziesz za kolano zaczyna Cię zabierać do piekła.

Szczególnie jak ryby mają zdrowo ponad 40cm i na #5 jest już wariactwo.

Szczególnie, jak jest 23 i jasno ;)

W zasięgu wzroku masz kilkanaście zbiórek w jednym momencie, od dołu lipki, z góry mewy - wszystko co może żre chruścika.

Show trwa krótko - jedynie ze dwie godziny.

Do ogniska wracasz prawie na kolanach, kilkanaście - kilkadziesiąt ryb na rozkładzie, a tam czeka whisky i dobry przyjaciel.

Życie słabo potrafi bardziej dogodzić ;)

taaaa,to piekne miejsce Kuba.Z Michałem zaczynaliśmy w 2007

Kuba jeszcze rok temu miałem  takie wymarzoną rybkę
a już mineło 7 miesięcy od realizacji marzenia .Takie wyjazdy to straszna pułapka bo chce się więcej i więcej.Najchetniej bym tam wrócił i kiedyś na pewno sie to stanie ale na ten rok jest juz inny plan też zajefajny . :)

Tomy - pokusilbyś się o jakąś krótką relację, kilka zdjeć, muchy itd?

W osobnym wątku - daj nam troszkę słońca tej zimy :)