Kuba Standera Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 HejMacie taką?Ja mamOd kiedy usłyszałem kiedyś opowieść o połowach tych ryb na Kiribati, ciągle gdzieś mnie to drąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Lipienie w wersji +40(relacje Bayangoł i fotki z Glomm'y) i Steelhead'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Mam takie marzenie http://www.youtube.com/watch?v=hf6NLAZrmHA ale w czasach obecnych raczej nie do zrealizowania.Może za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Lipienie w wersji +40(relacje Bayangoł i fotki z Glomm'y) i Steelhead'y.40+ mówisz Ech, 2 lata temu sporo takich podziubałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 W zeszłym roku na wypadzie na Łupawę mój ojciec trafił 38 na spin. No i zachorowałem jak zobaczyłem. A na muchę, dopiero musi być ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Szczególnie jak stoisz w rzece, gdzie jak wejdziesz za kolano zaczyna Cię zabierać do piekła.Szczególnie jak ryby mają zdrowo ponad 40cm i na #5 jest już wariactwo.Szczególnie, jak jest 23 i jasno W zasięgu wzroku masz kilkanaście zbiórek w jednym momencie, od dołu lipki, z góry mewy - wszystko co może żre chruścika.Show trwa krótko - jedynie ze dwie godziny.Do ogniska wracasz prawie na kolanach, kilkanaście - kilkadziesiąt ryb na rozkładzie, a tam czeka whisky i dobry przyjaciel.Życie słabo potrafi bardziej dogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ehhh. Zabierz mnie tam obiecuję, że nie wydam miejscówki http://www.flyfishingfanatics.pl/Glomma-Roros-2012.phphttp://www.flyfishingfanatics.pl/Glomma-Roros-2012.phphttp://www.flyfishingfanatics.pl/Glomma-Roros-2012.php To mnie nakręca ostatnimi dniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 NiestetyPakt krwią podpisany, że w przypadku ujawnienia miejsca osobom trzecim nie wniosę oskarżeń ani nawet urazy nie zachowam, gdy "gajd" na tym miejscu przetransplatuje i zamieni mi miejscami jądra z migdałkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 NiestetyPakt krwią podpisany, że w przypadku ujawnienia miejsca osobom trzecim nie wniosę oskarżeń ani nawet urazy nie zachowam, gdy "gajd" na tym miejscu przetransplatuje i zamieni mi miejscami jądra z migdałkami. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 NiestetyPakt krwią podpisany, że w przypadku ujawnienia miejsca osobom trzecim nie wniosę oskarżeń ani nawet urazy nie zachowam, gdy "gajd" na tym miejscu przetransplatuje i zamieni mi miejscami jądra z migdałkami. No spoko Kuba, przecież wszyscy wiemy, że chodzi o San http://www.szczurek.webd.pl/viewtopic.php?t=11458 Tutaj chyba trochę rozszerzona relacja tego co wkleiłem wyżej.(tyle, że trzeba się zalogować na flytiers)Ten domek nad rzeką rozwala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzewo Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 połów lipieni na północy Skandynawii, na jeziorach w okolicy Karasjok czy to z brzegu lub pływadełka skutkuje lipieniami nawet 60+, nie tylko na muchę, lecz także spining. One potrafią zassać algę 3 po krętlik. W tych wodać oprócz lipieni są tylko okonie, szczupaki - kajaki, oraz pstrągi bardziej jeziorowe niż potokowe 8-10 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Kuba jeszcze rok temu miałem takie wymarzoną rybkę a już mineło 7 miesięcy od realizacji marzenia .Takie wyjazdy to straszna pułapka bo chce się więcej i więcej.Najchetniej bym tam wrócił i kiedyś na pewno sie to stanie ale na ten rok jest juz inny plan też zajefajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Tomek, przecież wiesz że na spina się nie liczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 No tak i jeszcze mi 400 boliwianów zostało a kto mi to przyjmie u nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Szczególnie jak stoisz w rzece, gdzie jak wejdziesz za kolano zaczyna Cię zabierać do piekła.Szczególnie jak ryby mają zdrowo ponad 40cm i na #5 jest już wariactwo.Szczególnie, jak jest 23 i jasno W zasięgu wzroku masz kilkanaście zbiórek w jednym momencie, od dołu lipki, z góry mewy - wszystko co może żre chruścika.Show trwa krótko - jedynie ze dwie godziny.Do ogniska wracasz prawie na kolanach, kilkanaście - kilkadziesiąt ryb na rozkładzie, a tam czeka whisky i dobry przyjaciel.Życie słabo potrafi bardziej dogodzić taaaa,to piekne miejsce Kuba.Z Michałem zaczynaliśmy w 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 A tutaj Michaś już szykował się do oskubania kotka na muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 A wieczorami było pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 @Fireblood, daj fotki z lipieniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 52 cm. brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 to juz mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 I te noce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Mi zostało z lipków tylko takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Kuba jeszcze rok temu miałem takie wymarzoną rybkę a już mineło 7 miesięcy od realizacji marzenia .Takie wyjazdy to straszna pułapka bo chce się więcej i więcej.Najchetniej bym tam wrócił i kiedyś na pewno sie to stanie ale na ten rok jest juz inny plan też zajefajny . Tomy - pokusilbyś się o jakąś krótką relację, kilka zdjeć, muchy itd?W osobnym wątku - daj nam troszkę słońca tej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Tomy - pokusilbyś się o jakąś krótką relację, kilka zdjeć, muchy itd?W osobnym wątku - daj nam troszkę słońca tej zimy Nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi