tpe Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dla mnie taką rybą jest zdecydowanie tarpon. Ale każda ryba, która zabierze z kołowrotka całą linkę to już jest to ! Na razie przydarzyło mi się to raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zlota rybka 3 zyczenia i jestem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Mnie to pasuje...Suwaczki głośniczków do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Trailer fajny, ale cały film rozczarował. Szczególnie po taimenach, to troszkę naciągana kiszka momentami. Akcje jak z Discovery Channel, budowanie napięcia utknięciem w błocie po kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jesli chodzi o marzenia, to ja bym chcial mieszkac gdzies nad Pacyfikiem. Moze byc Alaska, BC, Washington lub Oregon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jesli chodzi o marzenia, to ja bym chcial mieszkac gdzies nad Pacyfikiem. Moze byc Alaska, BC, Washington lub Oregon.Mowa jest o rybach a nie miejscu zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Jesli z muchowka w dloni to marzy mi sie Grand Slam czyli tarpon, bonefish i permit w ciagu jednego dnia. Najlepiej podczas brodzenia po cieplej , plytkiej turkusowej wodzie....i wtedy zamiast naklejki "got tarpon?" na tyle samochodu umiescil bym "got Grand Slam?" http://vimeo.com/27850253 Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Mowa jest o rybach a nie miejscu zamieszkania. Zgadza sie Darku, ale ja juz ryby moich marzen zlapalem, teraz chcialbym je lapac regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Nie daj się prosić Pewnie coś się skleci niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Musowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 to może rekiny http://vimeo.com/54174540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Na Karaibach chcialem lowic rekiny ale mi zaloga jachtu zabronila zanecic krwia kolo jachtu a nawet z oddalonej dingi. Zupelnie nie rozumiem dlaczego. Mogli odpuscic plywanie Edytowane 1 Lutego 2013 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 to może rekiny http://vimeo.com/54174540Szaleństwo przeniesione na kolejny poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Nie jest to co prawda ryba o której śnię po nocach jednak urok, klimat i miejsce połowu nie pozwoliły mi zasnąć do rana...Czekam z niecierpliwością na pełną relację. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=230693817067156&set=a.230693793733825.58325.100189470117592&type=1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 ale ze co - papugę chcesz na muchę złapać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Pod papugą ryby przybrały jej barwy, fotki oglądałem późno w nocy (4.00) stąd nirwana w oczach a w sercu tęsknota z melancholią... Byłem trzeźwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Andrzej pewnie tą papugę na piórka chce przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Byłem trzeźwy... W nocy? Spory błąd Zimą to od 15 Pambu błogosławi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Eee tam, z wiekiem mam jakieś ograniczenia na ten surowiec, to znaczy bez Towarzystwa nie popcham dalej jak 25 gram w kolorze burgunda... Brak koleżeństwa u boku, zlotów, spotkań i człowiek popada w abstynencję totalną. Na dodatek oddaję się uzdrowicielskiej kuracji igiełkami w wykonaniu "szamanki" z Mongolii mającej tytuł lekarza, ona również zabrania absyntu. Jak tu żyć... Dobrze, że krakowska Głowatka od czasu do czasu przyśle zaproszenie na męskie spotkanie przy ognisku z muchówką w zębach...Tak na marginesie, skuteczność, fart, profesjonalne podejście do tematu jak i fotki, które @Bigos co jakiś czas prezentuje stawiają go w mojej opinii na najskuteczniejszego muszkarza jakiego znam. Zawsze z zaciekawieniem czekam na nowy materiał. Przyjdzie czas, że "świnka" spadnie z komody i będzie mus ruszyć z mamoną w daleką podróż. Jak na razie walka z wiatrakami dnia codziennego - kryzys Panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Na zlot chociaz przyfruń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ooto to popieram, Andrzej skuś się, fajnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Kto wie... Tłumacza osobistego musiał bym mieć co by się nie zgubić...Jeszcze trochę czasu zostało.Tam do Ciebie Kuba to raczej aparat trzeba zabrać, widoki oceanu porażają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 1-GT2-Tarpon3-Barracuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 To też mi się marzy...Jakże przyjemnie, cisza spokój i te ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 O, to wlasnie moje klimaty. Oby tak bylo w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi