Skocz do zawartości

Ryba marzeń

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli z muchowka w dloni to marzy mi sie Grand Slam czyli tarpon, bonefish i permit w ciagu jednego dnia. Najlepiej podczas brodzenia po cieplej , plytkiej turkusowej wodzie....

i wtedy zamiast naklejki "got tarpon?" na tyle samochodu  umiescil bym "got Grand Slam?" :D 

http://vimeo.com/27850253

Edytowane przez Darecki72

Nie jest to co prawda ryba o której śnię po nocach jednak urok, klimat i miejsce połowu nie pozwoliły mi zasnąć do rana...

Czekam z niecierpliwością na pełną relację.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=230693817067156&set=a.230693793733825.58325.100189470117592&type=1&theater

Eee tam, z wiekiem mam jakieś ograniczenia na ten surowiec, to znaczy bez Towarzystwa nie popcham dalej jak 25 gram w kolorze burgunda... Brak koleżeństwa u boku, zlotów, spotkań i człowiek popada w abstynencję totalną. Na dodatek oddaję się uzdrowicielskiej kuracji igiełkami w wykonaniu "szamanki" z Mongolii mającej tytuł lekarza, ona również zabrania absyntu. Jak tu żyć... ;) Dobrze, że krakowska Głowatka od czasu do czasu przyśle zaproszenie na męskie spotkanie przy ognisku z muchówką w zębach...

Tak na marginesie, skuteczność, fart, profesjonalne podejście do tematu jak i fotki, które @Bigos co jakiś czas prezentuje stawiają go w mojej opinii na najskuteczniejszego muszkarza jakiego znam. Zawsze z zaciekawieniem czekam na nowy materiał. Przyjdzie czas, że "świnka" spadnie z komody i będzie mus ruszyć z mamoną w daleką podróż. Jak na razie walka z wiatrakami dnia codziennego - kryzys Panie...

• 2 tygodnie później...