gooral Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 witam? ktos probowal w podrecznym/glownym?czy od razu sie nastawic na koszyk ze zwyklymi bateriami? Niby suche baterie wolno, ale na 100% nie mam pewnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 witam? ktos probowal w podrecznym/glownym?czy od razu sie nastawic na koszyk ze zwyklymi bateriami? Niby suche baterie wolno, ale na 100% nie mam pewnosci.w glównym spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 pytam bo taka 7ah to 3 kg pewnie - 1/5 bagazu dodat torbe nastepne 3kg i juz masz niemal 1/2 bagazu z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wisnia023 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja wiozłem baterie w głównym, a echo w podręcznym bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 no to czekam na kogos kto wiozl baterie w podrecznym ;Pw sumie do laptopa baterii mialem kiedys 3 czy 4 i nikt nie sapal.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 no to czekam na kogos kto wiozl baterie w podrecznym ;Pw sumie do laptopa baterii mialem kiedys 3 czy 4 i nikt nie sapal..Zależy na kogo trafisz. Mi kiedyś niemal osobistą zrobili w Lądku za mp3 Niektórzy w podręcznym kilka kilo koki przewożą a inni za skręta idą pod płot (Azja poł -wsch.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 no hej. kumpel mial kiedys osobista bo mial w bagazu glownym rum 80% (max 70% mozna miec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gooral
witam? ktos probowal w podrecznym/glownym?
czy od razu sie nastawic na koszyk ze zwyklymi bateriami? Niby suche baterie wolno, ale na 100% nie mam pewnosci.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi