spinnerman Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Daleko leci i pięknie lusterkuje. Nowatorska konstrukcja - balsa w plastiku. Oj, czyżby boleniowy kilerek sezonu 2013 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) To jakiś następca X-RAP-a? (jakiś bardziej kanciasty, skrawędziowany) X-RAP piekielnie drogi ale ładnie go bolki ganiają (w szczególności OG, S, SB) a lata i owszem bardzo dobrze Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Nie, to całkiem inna, nowatorska konstrukcja. Można go prowadzić jak jerka albo jednostajnie. Nadaje się do dosyć szybkiego prowadzenia więcmoże być dobry na bolki. Z tego co wiem to będzie tańszy od X Rapów. W USA już do nabycia za około 10 USD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 No nie wiem, jak ta rapalka wypadnie w porównaniu z łownością Thril-a, czy będzie skuteczniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zobaczymy, ale ma duże szanse . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jeśli cena w US to 10$ to u nas na pewno będzie droższa ,obstawiam minimum 35zł,co nie zmienia faktu że jak znam Rapalę ,to na pewno będzie warta swej kasy.Nie wiem czy będzie to wobler "boleniowy",ale uniwersalny na pewno,jeśli w dodatku będzie chodził drobniej niż tradycyjny X-RAP,to będę bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Tylko co to ma wspólnego z Hand made → Lurebuilding (budowa przynęt) ? Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Też się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Nie wiem co ma wspólnego z lurebuildingiem ale @spinnerman kiedy będzie w PL? Są jakieś filmy z pracą tego woba? Najbardziej mi chodzi o jerkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Nic nie ma wspólnego z Hand Made ale można coś podpatrzyć.Zastosowanie balsy zatopionej w tworzywie podsuwa nowe pomysły na własne konstrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Nic nie ma wspólnego z Hand Made ale można coś podpatrzyć.Zastosowanie balsy zatopionej w tworzywie podsuwa nowe pomysły na własne konstrukcje. Rap.jpgI po całej tajemnicy , To tak jak baba w przezroczystym peniuarku,Wszystko na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 No nie wiem, jak ta rapalka wypadnie w porównaniu z łownością Thril-a, czy będzie skuteczniejsza. Mocno bym plemizował co do skuteczności thrila na "moich" wodach jest bardzo nie skuteczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Kazda woda ma "swoje" killery,niema co tutaj przyklejać łatki,że jeden jest dobry a drugi zły.Na swoich rewirach Thrillem w 2011 złowiłem 80% bolków. Co do Rapalki,trzeba przetestowac poprostu i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Tylko co to ma wspólnego z Hand made → Lurebuilding (budowa przynęt) ?Dział się chyba nazywa " Lurebuilding (budowa przynęt)" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Nie wiem co ma wspólnego z lurebuildingiem ale @spinnerman kiedy będzie w PL? Są jakieś filmy z pracą tego woba? Najbardziej mi chodzi o jerkowanie.Generalnie wobler został zaprojektowany do łowienia basów a więc total jerking miałem gdzieś filmik pokazującu pracę tego cacka jak będę miał chwilę to wieczorem wrzucę pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Tutaj ładnie pokazana jest praca woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Z BX jest jeszcze dłuższy o 2 cm łamaniec swimmer i to może być kiler na jerkowe szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dział się chyba nazywa " Lurebuilding (budowa przynęt)" ... Ale dział Hand made Wiem, czepiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Przecież to hand made - mały skośnooki chińczyk :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 No nie wiem, jak ta rapalka wypadnie w porównaniu z łownością Thril-a, czy będzie skuteczniejsza. w moim przypadku wiekszosc wobkow jest lepsza od THRILLA jesli chodzi o zastosowanie boleniowe ale sporo tu robi gust, lowisko, temperament i podejscie do zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 No ja na thrilla zlowilem tylko okonie. Podejrzewam, że znaja go dobrze bolasy tam gdzie łowie. Rapala wyglada elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nowa Rapalka moim zdaniem,patrząc na filmik-kozak na letniego sandra,bolek tez nie pogardzi.Ogólnie ciekawa konstrukcja.Zastanawia mnie,czy ma system jak X-rap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nic nie ma wspólnego z Hand Made ale można coś podpatrzyć.Zastosowanie balsy zatopionej w tworzywie podsuwa nowe pomysły na własne konstrukcje. Rap.jpgTo samo pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extraspiner Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja mam ten wobler 10cm w kolorze BBH i spiningując nim kilka razy straciłem w niego wiarę,bo nic nie złowiłem. Może to wina niebieskiego koloru który wybrałem a lepiej by sie sipsał w innym kolorze- AUY,albo tradycyjny S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi