Żbiku Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Wiesz, o używkach nikt nie będzie pisał, bo nie wiadomo, kiedy i czy trafi się taka używana. A propozycje typu "za 500zł poszukaj używanego Avida" spowodują, że będziesz szukał kija rok... Poza tym używka dziś jest na giełdzie czy allegro, jutro jej nie ma, tak więc decyzje muszą być zazwyczaj szybkie. 500zł to pułap, w którym w każdej marce znajdziesz jakiś kij o takich parametrach. Nie wiem czy chcesz dostać 25 różnych propozycji, bo każdy będzie chwalił swoje... A to co pasuje jednemu, innemu może już nie podejść. Jak to mówią "jeden lubi ogórki, a drugi ogrodnika córki" Chyba najprościej udać się do najbliższego sklepu wędkarskiego i pomacać kilka propozycji w tym przedziale cenowym. Internetowo nic za bardzo nie wskórasz i nie podejmiesz decyzji raczej... Tu jest ciekawa opcja http://jerkbait.pl/topic/74276-tica-fario-86-10-28-g-20-lb/ Edytowane 21 Maja 2016 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Dawno,dawno temu w ofercie CD był Rapidek 17lb 2,75m.Niestety już nieosiągalny,nie wznowili produkcji.Do takich zadań jak piszesz idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Jakby co mam rapida 2,75 do 21g ale budżet troszkę większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Do uncjowki troche brakuje, ale dzieki ???? 12 funtowych kijow do okolo 21 gramow mi juz wystarczy, to moje podstawowe narzedzia. Brakuje im jednak mocy przy miotaniu boleniowych pociskow, ostatnio w jednym, z pracowni!, pekl lakier na przelotce, takie przeciazenia przy zwyklym wobku 16 gramowym i plecionce 10 funtowej. A rzucam dosc plynie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti96 Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Witam. Mam dylemat jakiego kija wybrać na bolenie/szczupaki. 1. Savage Gear custom coastal 274 10-30g2. Savage Gear custom coastal 290 9-27g3. Westin w3 spin 270 7-30 Co do wędek zależy mi tylko na wędce w pełni z korkiem żadnej pianki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Pomacaj jeszcze daiwa exceler seatrout, pięknie miota i trzyma rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Ten exceler ma wyrzut do 45g .Nie jest to pala ?Moglby doradzic ktos cos podobnego o dlugosci powyzej 3m i dobrych wlascowosciaxh rzutowych ale ciut delikatniejsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi