mdziam_78 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Wlaśnie sam kupiłem za grosze to postanowiłem podzielić się know how z innymi:Na stronie zalando.pl zarejestrować się w newsletter i otrzymać kupon na zakupy o wartości 40zł, wybrać sobie buty - ja wzaiąłem Ecco Rugged Terrain za 249 pln / przecana z ponad 500zł/, zarejestrować się i skorzystać z darmowej wysyłki dla nowych klientów. Cieszyć się butami kupionymi ponad 50pln taniej. PSNie mam nic wspólnego ze sklepem, po prostu lubię buty marki Ecco i szukając wyprzedaży trafiłem taką ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Możesz dać linka do butów? Nie znalazłem takiej przeceny. Aczkolwiek na allegro od 219 jakieś się zaczynają. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Nizdęb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Proszę bardzo http://www.zalando.pl/ecco-rug-sznurowane-sportowe-czarny-ec112c01c-802.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 albo np. http://www.zalando.pl/puma-caminar-iii-buty-trekkingowe-brazowy-pu112g002-758.html?wmc=DIS48_RT_PL_1881761.&opc=2211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Proszę bardzo http://www.zalando.pl/ecco-rug-sznurowane-sportowe-czarny-ec112c01c-802.html albo np. http://www.zalando.pl/puma-caminar-iii-buty-trekkingowe-brazowy-pu112g002-758.html?wmc=DIS48_RT_PL_1881761.&opc=2211 Dzięki, moment zastanowienia, looknę u nas w CH (Martens Sporcie i Ecco) i chyba biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12maro Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam jakie jest wasze zdanie o butach ECCO w siei znalazłem sporo sprzecznych opinij ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Mam 6 różnych par. Najstarsze 7lat. Właśnie kupiłem 2 nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Idealne buty do miejskiej dżungli. W teren czy na ryby są inne marki moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12maro Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 dzięki jak wygląda sprawa z numeracją czy odpowiada standardom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Mniej więcej to tak że w ich normalnej cenie są lepsze ale za 200 - 250 zł stają się ciekawą ofertą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 jakie na przykład Twoim zdaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Chiruca w tej samej cenie. Droższe Meindl. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) No po mieście i do pracy rewelacja w teren może. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez mdziam_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Chiruca wcale nie jest tania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Siemacie, Lubię Ecco, choć nie miałem jeszcze pary w której nie pękła podeszwa. Pod tym względem lepszy Timberland. Świetne wrażenie zrobiły na mnie polskie buty Wojas! Na rybach nie ma jak Famug Stomil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Chiruca w tej samej cenie. Droższe Meindl. Polecam Tych pierwszych mam chyba z 5 par. Polecam. Meindla też kiedyś miałem (nie pamiętam jaki to był model ale cholernie drogie były) i muszę przyznać, że za cholerę mi nie przypasowały. @Jozi, jeśli chodzi o cenę to Chirucca przy Meindlu wypada chyba lepiej niż dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Chiruja jest tańsza w miarę dobra ale meindla nie przebije, niestety .Meidl to meindl podobnie jak stella w shimano . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ecco niezle do normalnego uzywania na codzień. Nie polecałbym tego w cięższy teren. Producenci wzięli sie na sposób i wkładają wszędzie gore aby podkręcic sprzedaż. Mammut Brecon GTX - tanio nie jest ale daje gwarancje, że mokro i zimno tez nie będzie. Sama przyjemność takie cos miec na nogach (oczywiście jak tego potrzeba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Panowie, ale w Meindlu nie widzę butów do stroju casual do pracy, nie widzę butów na weekend za miastem z rodziną. To inna para kaloszy, że się tak wyrażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Panowie, ale w Meindlu nie widzę butów do stroju casual do pracy, nie widzę butów na weekend za miastem z rodziną. To inna para kaloszy, że się tak wyrażę.Myślę, że znajdziesz tylko wejrzyj w cały katalog . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 a te polskie ktoś używał ? jakieś recenzje ? buty dla wojska , wydają się dość solidne http://allegro.pl/listing.php/search?string=WOJAS+928&sourceid=Mozilla-search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Muszę poszukać, Meindl kojarzy mi się typowo z trepami w góry i wysoką ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Cena nie jest niska ale but jest dobry.Jak raz w zwykłych butach wyrypałem na skałach to od razu zacząłem szukać dobrych butów .Meidl ma buty również do codziennego chodzenianp. te są super do codziennego użytkowania http://siulagrande.pl/Buty_El_Paso_Meindl_Wyprzedaz-123.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Nigdy nie mialem mozliwosci noszenia butow Meindl ;/ domyslam sie, ze jesli idzie o wygode to jest calkiem okey ;p ale jak patrzalem niedawno na modele.. to szybko doszedlem do wniosku ze srednio mi sie podobaja ;]Jozi a te z linku ktory wkleiles. ) teraz dobitnie zrozumialem czym sa gusta ludzkie ))Domyslam sie ze to niemiecka firma ;> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Skoro rzuciłem hasło Meindl to może powiem tak ... używam tych butów w pracy (geodezja) oraz na rybach. Buty jak się ubłocą jadą na ręczną myjkę pod ciśnieniem. Poza tym -dla mnie bardzo ważne- stabilne trzymanie stopy po kilku godzinach łażenia.Lecz na rynku jest wielu producentów takich nie ECCO butów. Wystarczy dobry sklep i tylko kwestia preferencji i gustu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi