Skocz do zawartości

Kupić tanio butki z Gore-Tex na rybki

mdziam_78

Rekomendowane odpowiedzi

Wlaśnie sam kupiłem za grosze to postanowiłem podzielić się know how z innymi:

Na stronie zalando.pl zarejestrować się w newsletter i otrzymać kupon na zakupy o wartości 40zł, wybrać sobie buty - ja wzaiąłem Ecco Rugged Terrain za 249 pln / przecana z ponad 500zł/, zarejestrować się i skorzystać z darmowej wysyłki dla nowych klientów.

Cieszyć się butami kupionymi ponad 50pln taniej.

PS

Nie mam nic wspólnego ze sklepem, po prostu lubię buty marki Ecco i szukając wyprzedaży trafiłem taką ofertę.

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Chiruca w tej samej cenie. Droższe Meindl. Polecam 

Tych pierwszych mam chyba z 5 par. Polecam.

Meindla też kiedyś miałem (nie pamiętam jaki to był model ale cholernie drogie były) i muszę przyznać, że za cholerę mi nie przypasowały.

@Jozi, jeśli chodzi o cenę to Chirucca przy Meindlu wypada chyba lepiej niż dobrze :)

Ecco niezle do normalnego uzywania na codzień. Nie polecałbym tego w cięższy teren. Producenci wzięli sie na sposób i wkładają wszędzie gore aby podkręcic sprzedaż. Mammut Brecon GTX - tanio nie jest ale daje gwarancje, że mokro i zimno tez nie będzie. Sama przyjemność takie cos miec na nogach (oczywiście jak tego potrzeba)

Cena nie jest niska ale but jest dobry.Jak raz w zwykłych butach wyrypałem na skałach to od razu zacząłem szukać dobrych butów :D .Meidl ma buty również do codziennego chodzenia

np. te są super do codziennego użytkowania http://siulagrande.pl/Buty_El_Paso_Meindl_Wyprzedaz-123.html.

Nigdy nie mialem mozliwosci noszenia butow Meindl ;/ domyslam sie, ze jesli idzie o wygode to jest calkiem okey ;p ale jak patrzalem niedawno na modele.. to szybko doszedlem do wniosku ze srednio mi sie podobaja ;]

Jozi a te z linku ktory wkleiles.  :)) teraz dobitnie zrozumialem czym sa gusta ludzkie ;)))

Domyslam sie ze to niemiecka firma ;> ?

Skoro rzuciłem hasło Meindl to może powiem tak ... używam tych butów w pracy (geodezja) oraz na rybach. Buty jak się ubłocą jadą na ręczną myjkę pod ciśnieniem. :D  Poza tym -dla mnie bardzo ważne- stabilne trzymanie stopy po kilku godzinach łażenia.

Lecz na rynku jest wielu producentów takich nie ECCO butów. Wystarczy dobry sklep i tylko kwestia preferencji i gustu.

pozdrawiam