JJack Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Dobry wieczór Mam takie pytanko...Czy ktoś z kolegów ostatnimi czasy złowił jakiegoś lipcowego szczupaka ? Niedzielę nad zegrzem spędziłem i wynik to tylko okonie.Ciekawi mnie czy tylko u mnie tak kiepsko )) Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Byłem dzisiaj nad Wartą dwa pistolety ogólnie kiepsko.Ten większy może miał 40cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Kolega dziś trafił potwora 40+ , ostatnio same takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 dokładnie jest tak jak mowia koledzy same pistolety ja dzis tez złowiłem chyba z 8szt ale były takie tez z 25cm nie same 40+ @JJack a może na Jacka Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 No to ja miałem dziś wieczór z gigantem bo miał około 50 cm. Podniósł woblerek prawie z dna. Łowiłem na Rattlinke Rapali z okoniowym zestawem castingowym.Mój mały piesek próbował nurkować za nim jak odpływał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Dzis jeden +45 i to zahaczony kotwica za bok.Byly tez dwa niesmiale wyjscia do woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Dobry wieczór Mam takie pytanko...Czy ktoś z kolegów ostatnimi czasy złowił jakiegoś lipcowego szczupaka ? Jacek cześć Ja dziś trafiłem giganta 62 cm. Głupek się nie znał i nie czytał prasy fachowej ani wedkarskich forów bo uderzył w tonącego glooga hektora 5cm, a powinien przynajmniej w 10 cm glidera o makabrycznej masie . Kijek 10 lbs wygiął się w pałąk, ale go wycholowałem. Poza tym: kilka okonii 18-23 cm, burza, wiatr, fale i deszcz. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dobry wieczór Mam takie pytanko...Czy ktoś z kolegów ostatnimi czasy złowił jakiegoś lipcowego szczupaka ? Niedzielę nad zegrzem spędziłem i wynik to tylko okonie.Ciekawi mnie czy tylko u mnie tak kiepsko )) Jacek taaaaaaaaa. mialem w sobote 3 sztuki. najwiekszy dlugi na cale 50 cm. szkoda tylko, że na wodzie typowo pstruchowej... nione byly celem mojej wyprway. z drugiej strony przynajmniej coś sie dzialo, bo kropki mialy mnie gleboko w d... zeby bylo ciekiej dolowilem jeszcze ok 20 okoni 10-30 cm. te akurat zerowaly jak szalone, choć najwieksze wychodzily wylacznie do slawkowej szosteczki wydaje mi sie ze 21st C ktore miala woda to troche za duzo dla kropkow mimo dobrego natlenienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 I mnie się przytafił, taki hm... +45 może. Nie mierzyłem. Wrócił expresem do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Czyli tak jak myślałem ))Uff bo myślałem że te wyniki to tylko u mnie takie mierne Dzięki wszystkim za info. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Jezeli to Cie pocieszy , to spedzam w tej chwili wakacje w Sweden i bedac raz na rybach tez pojmalem tylko same takie do 60cm. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 No to w sumie pocieszyło, po prostu taki okres Trzeba zapolować na inne ryby: Sumy, Sandacze w nocy, Bolenie... One chyba teraz lepiej trochę biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ja się przez ten lipiec mogę pochwalić szczupielcem 10 cm na białe ro baki przy okazji polowania na płocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Na Zegrzu w sobotę padła metrówka. Szczegóły będe znał jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 mam nadzieje ze nie na sieci żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 mam nadzieje ze nie na sieci żart Wiem tylko, że kumpel od znajomego dostał fotkę na telefon. Nie znam metody ani losu ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 W ub. piątek 87cm i 60cm na jeziorze w okolicach Ełku. Na Slidera 10S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 no to jednak się coś dzieje 87 cm , ładnie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 U mnie tez szalenstwa nie ma, dlatego przerzucilem sie na lososiowate. Ciekawa sprawa, bo wcale upalow nie ma, temperatura wody OK, glony tez nie dokuczaja. Wydawaloby sie, ze wszystko cacy, a jednak lipa. Nawet na trupa koledzy maja problem cos wyjac ponad 80cm. Dziwne lato. Nastawilem sie w tym sezonie na szczupaki i naprawde sporo czasu na nie poswiecilem, ale ryb ponad 80cm mialem chyba 6 lub 7, co przy nakladzie z mojej strony nie napawa optymizmem...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 W sobotę byłem na łódce na Niesulicach.2 szczupaki ok. 50cm + jeden taki ok. 55cm który się wychaczył przy samej łódce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Te szczupaki złowione przez was to na dużych głębokościach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Moje Szczupłe zostały złowione na głębokości ok. 2-3 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ja w sobote miałem na mietkowie 2 szczupaczki 55-57cmA na odrze we wrocławiu wieczorami też sie trafiaja takie ponad 50 często ale trzeba znac miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 wy siepacie szczupaki a ja pstrągi na mojej rzece jak przyjade to się pochwale wynikami uwiecznionymi na pstrykaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 mam Na Zegrzu w sobotę padła metrówka. Szczegóły będe znał jutro. Wiem tylko, że kumpel od znajomego dostał fotkę na telefon. Nie znam metody ani losu ryby.Zeżarta Mam fotkę w telefonie. Piękna ryba. Złowiona na trolling. Wobler 7cm. Tyle wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi