Skocz do zawartości
  • 0

zdjęcia ???

Greg77

Pytanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
jesli chodzi Ci o GALERIE - te forumowa to - trzeba miec uprawnienia..

jesli o dodawanie zdjeci do watkow to .. ogranicza cie jedynie wielkosc dodawanego pliku...

A jak zdobyc odpowiednie uprawnienia?

Ewentualnie jezeli byl juz ten temat poruszany na forum prosze o przekierowanie bo szukalem ale niestety bez powodzenia. A jakowes zdjecia chetnie bym wrzucil do galerii

• 0

Możliwość posiadania swojego autorskiego wątku w galerii jest wyrazem uznania ze strony administracji portalu dla użytkowników - mówiąc krótko rezerwujemy to dla tych forumowiczów którzy wnieśli jakiś wkład w budowę tego portalu, wiemy że prezentują dobry poziom fotografii itp :)  Czyli w zasadzie dołączyć do tego szacownego grona może każdy - ale nie od razu ;)

Póki co myślę że możesz prezentować swoje możliwości fotograficzne w wątkach na forum :)

• Like 2

• 0

A ja odgrzeję kotleta...

Jak ma się sprawa tego wnoszenia czegoś tam na forum? 

Gdybym ja chciał zrobić swoją Galerię, to jak to się ma? Ilość czasu na forum, numerek przy postach? ilość i jakość zdjęć wklejonych w wątkach? Co jakiś czas trzeba uderzać do Adminów z prośbą czy sami zaproponują?

Nie każdy z administracji przewala każde z naszych postów/zdjęć, niekoniecznie musi je znać... trzeba jakoś udowadniać conieco?

Zdrowka!

Edytka!
Jeszcze jedno pytanko mam...

Odnosząc się do części regulaminu http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

Jak ma się sprawa wymiarów, okresów ochronnych za granicami naszego kraju?
Ja na ten przykład siedząc w Irlandii i pokazując w ręce szczupaka 40cm, dalej jestem w wymiarze ochronnym, bo ten jest tutaj dla tej ryby wyznaczony jako górny i jest to 50cm. Okresu ochronnego ta ryba też nie posiada, więc jak? Wiem że nieetyczne jest pokazywanie maluszków, ale często spinningowałem nawet żyłkami 0,08mm i wtedy taki 40+ to już okaz ;)
Poważniej, często i gęsto trafiają mi się tutaj takie przyłowy przy delikatnym okoniowaniu i czasami robimy fotki takim maluszkom i wypuszczamy do wody, tak samo robi się i fotki niewymiarowym pstrążkom czy coś...

Taka na przykład fota, mimo że spełnia większą część wymagań, czyli że niby w naturalnym otoczeniu, że nie krawiąca, widać że daleko od zejścia,a mimo to wedlug tego regulaminu, jest taka nie bardzo...

Jak to jest? Bardzo bym chciał się dowiedzieć :D

Jak słusznie zauważyłeś fotka jest nie za bardzo, wymiar Jerkbait.pl dla Szczupaka wynosi 75cm

Edytowane przez milupa

• 0

75cm... hmmm no to dla UL spinningistów to tak słabo.
Okejski, przyjąłem, postaram się wbic do głowy te 75cm, szkoda troszkę, bo wiele ciekawych fotek ucieka.

Nowy jestem tutaj, uczę się dopiero Waszego forum, nie bić, najpierw wytłumaczyć :D

Wiem że jest dużo tematów w których znalazłbym odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, ale kurcze porozrzucane to dość troszkę po całym forum (nie tylko odnośnie zdjęć)

:D
Najwyżej, będzie żem łowca teoretyk ;) Same fotki sprzętów i mnie, bez ryb, bo nie za często na 5g kijku łowię takie okazy :D

Dzięki za odpowiedź!

Zdrówka!