rafaelo1996 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam Ma ktos z was moze Wobki Z jajem WOlno/ Tonące nawet bardzo wolno ktore sa stabilne w bardzo mocnym nurcie i chodza max do 1.5 ? M i nie traca pracy w nurcie mocnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Pewnie @Forecast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 A jeszcze Kogos z nasz kto takie robi ;p ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 kubaS1w dziale lurebuilding chyba w watku K.S.Lures BaitsSuper pracuja sa ciezkie (lotne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Myślę, że jak kolega znajdzie zimowisko jazi to jego problemy kupieckie zejdą na dalszy plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 ale nie chodzi mi o zime mi na wiosne wobki sa potrzebne ja dzis swoje ustawic poszedlem TO do teraz mi rece nie odmarzly ;d z zylki to lodowa lancuszek sie zrobil ;p ostatni raz do marca wyszedlem. A z kuba rozmawialem i nie spelniaja wymagan ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Napisz do @AndrzejK18 ostatnio podesłałem mu trochę materiału powinien Ci takie zrobić jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Poszukaj wobków Waldka Stachniaka dla mnie numer jeden, można kupić ale łatwo nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Stachniak robi ciekawe ,ale na rynku lubelskim są dużo tańsze i lepsze. Najlepszym rozwiązaniem chyba zgłosić się do poleconego Andrzeja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ma ktos moze kontakt do Pana Andrzeja Lub Waldka Stachniaka jak by co pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi