CLAUDIO Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Czy ktos wie co to za model Humminbirda?Wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajtelek2 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) to jakiś Humminbird model od 100 do 200 ale mogę sie mylić,stare echo z dawnych lat. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dzieki , ale dokladnie nikt nie moze powiedziec!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nizdęb Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Poszukam po necie ale ciekawi mnie czemu to takie ważne Proszę bardzo: Humminbird 200DXhttp://www.humminbird.info/humminbird_200dx.htm Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Nizdęb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Oooo widzisz Niezdeb o takie cos chodzilo !A czemu to takie wazne......... hmmm to TAJEMNICA SLUZBOWA Pozdro i dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nizdęb Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Nie ma za co.Z tą ciekawością to oczywiście żartowałem.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CLAUDIO
Czy ktos wie co to za model Humminbirda?Wielkie dzieki.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi