Jozi Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Popper wziolbym nawet na rower heheh ale niestety z moimi zdolnosciami transportowymi wole dwu skladaczka w kondomie Masz rację też nie przedkładam aż na tak znaczące podniesienie walorów wędziska w porównaniu do upierdliwości transportowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jözef są wady i zalety... Ja tam w tej kasie to bym wziął elitkę w pełnym sic i jeszcze na dooobrą flaszkę powinno zostać. Aha no i jeszcze jak nie tajemnica to gdzie skladasz avida??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jözef są wady i zalety...Ja tam w tej kasie to bym wziął elitkę w pełnym sic i jeszcze na dooobrą flaszkę powinno zostać. Świnta prawda Panie @Baars. Legend is Cool! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 obstawiam że kolega się skusił na rezonans i dla tego tak drogo wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Powiem wam że sam zastanawiałem się nad rezonansem ale kasa (ok.600 zł za samą rękojeść i robociznę) trochę mnie przerosła. Jednak jak pomyślę o blankach sandaczowych, na których pyknięcia czuć jak kopniaka w łokieć, to uzbrojone w rezonans mogą już wymusić potrzebę kupna leków na stawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jacavip, jeżeli boisz się mocnych kopniaków,to nawet nie zblizaj się do blanków K2 phenixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 a co to jest K2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Paawelek83 http://www.mudhole.com/Rod-Building/K2-Freshwater Ja w temacie łódkowych sandaczowo-okoniowych badyli poszukiwania zakończyłem, ma TX682-C i TX684-C, waga badyli 80-90g,wrażenia kosmiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Jak na razie na rozkładzie mam MHX P844-2 i troszke pofolguję ze sprzętem. Może w przyszłym roku coś z tych K2 sobie sprawię ale ok 1000 pln za blank daje do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 1000pln za blank 8) WOW, pass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Wagi blankow robia wrazenie. 30 lb ze szczytowka "5" . Fiu fiu fiu. Ostra szpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Marcin,myślę że warto spróbować ,a nie będziesz chciał już innych badyli w łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Witam Wszystkich, czysto z ciekawości, blank MB843-2-MHX / 2,13 / 7-21g.Pęka górny skład (tfu tfu) - brak numeru seryjnego.jaki koszt dorobienia górnej części - tak w przybliżeniu?czy zdejmuje się przelotki i przekłada? czy trzeba go robić na nowych komponentach od początku (górny skład) Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Jeszcze nie tak dawno nowa szczytówka kosztowała 150zł (BRC) + KPWystarczy zdjąć przelotki ze złamasa i zamontować je na nowym elemencie (robisz sam, albo zlecasz komuś - patrz dział Rodbuilding) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Witam Wszystkich, czysto z ciekawości, blank MB843-2-MHX / 2,13 / 7-21g.Pęka górny skład (tfu tfu) - brak numeru seryjnego.jaki koszt dorobienia górnej części - tak w przybliżeniu?czy zdejmuje się przelotki i przekłada? czy trzeba go robić na nowych komponentach od początku (górny skład) Dziękuję i pozdrawiam MHX i bez seryjnego wysle zlamana czesc za jakas tam oplata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 dziękuję koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Witam, czy potrafi ktoś oszacować mniej więcej koszt przezbrojenie wędki mikado chubster 275 2-12, chodzi mi tylko o przelotki, zdjęcie starych i założenie nowych lżejszych, mogą być budżetowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 http://www.fishingcenter.com.pl/cennik-uslug plus przelotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 http://www.fishingcenter.com.pl/cennik-uslug plus przelotkiRazy dwa te ceny w przypadku FC i jeszcze Ci powiedzą że nie mają czasu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Czyli taniej wychodzi kupić używany kij z pracowni niż przezbrajać.Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Kupic ale to zależy czy zabierzesz się sam za przeróbkę czy zlecisz komus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Sam to nie będę nic robił bo tylko mogę popsuć, ewentualnie może lakier bym oskrobal. Mam takiego chubster i teraz włożyć w niego ze 300zł nie ma sensu, to lepiej sprzedać, dołożyć i kupić z giełdy jakiegoś batsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Ostatnio zleciłem u rodbuildera zmiane uchwytu( na sk2) i przelotek (na fuji sic slim) wedka 2 metrowa i kosztowało mnie to tysiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Cóż ... działalność gospodarcza jest prowadzona z chęci zysku, a nie charytatywnie.Materiały też kosztują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Życie wszystko kosztuje,materiał robota itc.Ale warto zainwestować jeśli wędka spełnia oczekiwania łowiącego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi