Około 2 tygodni temu może troch więcej, środowisko wędkarskie w moich okolicach obiegła informacja o zakazie wędkowania na Bugu, pod grożbą kary (mandat 500 zł) . Został ograniczony dostęp do bardzo dobrych łowisk (tylko grupy zorganizowane zgłoszone 2 tyg przed planowanym łowieniem). Powodem był przemyt. śmiechu warte. To wedkarze zgłaszali przypadki Przemytu jak również kłusownictwa, ale jak to zazwyczaj bywa przypadki kłusownictwa w większej mierze zostawałły bez eha. teraz jak zabraknie nas nad wodą to
myślę ba nawet jestem pewny tego że drastycznie wzrośnie liczba tych dwóch procederów. odsyłam kolegów zainteresowanych do artykułu pt
" Gonią wędkarzy znad Bugu" wpiszczie tytuł w wyszukiwarce.
Pytanie
misiek116p
Około 2 tygodni temu może troch więcej, środowisko wędkarskie w moich okolicach obiegła informacja o zakazie wędkowania na Bugu, pod grożbą kary (mandat 500 zł)
. Został ograniczony dostęp do bardzo dobrych łowisk (tylko grupy zorganizowane zgłoszone 2 tyg przed planowanym łowieniem). Powodem był przemyt. śmiechu warte. To wedkarze zgłaszali przypadki Przemytu jak również kłusownictwa, ale jak to zazwyczaj bywa przypadki kłusownictwa w większej mierze zostawałły bez eha. teraz jak zabraknie nas nad wodą to
myślę ba nawet jestem pewny tego że drastycznie wzrośnie liczba tych dwóch procederów. odsyłam kolegów zainteresowanych do artykułu pt
" Gonią wędkarzy znad Bugu" wpiszczie tytuł w wyszukiwarce.
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi