Shtomek Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 jak bym znal nazwę to by było łatwiej dostałem ta piankę gotowy płat 50x50 / 2x2 cm wiec tylko tyle wiem na jej temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 spróbuj dać 2 - 3 wartwy podkładu białego akryl vidaron a później akrylami maluj i polakieruj domaluxem poliuretanowym - powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Zbyszku dzięki za tipa. Też myślałem o czymś podobnym, tzn zrobić formę z tunelami przez całość w miejscach oczek. Potem do już gotowej formy wkładać stelaż i usztywniać przełożeniem przez tunele (i oczka stelażu) grubszego drutu, gwoździ itp.A tak z innej beczki, myślę o odlaniu z żywicy szpulki zapasowej do C3, takiej sporo płytszej niż oryginał, tylko nie wiem czy coś z tego wyjdzie, na allegro widziałem żywicę o właściwościach podobnych do plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (...)A tak z innej beczki, myślę o odlaniu z żywicy szpulki zapasowej do C3, takiej sporo płytszej niż oryginał, tylko nie wiem czy coś z tego wyjdzie, na allegro widziałem żywicę o właściwościach podobnych do plastiku.Raczej nie wyjdzie.Ale gdyby , daj znać, kolejka chętnych zapewniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Jeszcze trochę i być może każdy będzie mógł w domu sobie wydrukować http://antyweb.pl/polska-drukarka-3d-tworzenie-wlasnych-przedmiotow-w-domu-to-juz-rzeczywistosc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Raczej nie wyjdzie.Ale gdyby , daj znać, kolejka chętnych zapewniona eee dlaczego. Zobacz jakie szpuki są np w rexach. Choćby i pół sezonu wytrzymała to zawsze mniej kilometrów żyłki do nawinięcia W Warszawie był majster, który toczył na zamówienie szpule (do C3 też) ale, no właśnie, był.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi