Kajtelek2 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Panowie nowości od Lowrance ,kiedy będą w PL i jaka cena? . tu ceny w U.S.A. http://www.lowrance.com/en-US/Products/Elite/ Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafalc Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Na moim pudle mam napisane na naklejce z góry ELITE 7-COMBO BASE W/XDCR 83/200 455/800(także zwróć na to uwagę bo to jest oznaczenie przetwornika DSI,jeżeli jest możliwość przesłania zdjęcia przetwornika to niema raczej możliwości pomyłki.Przetwornik do DSI znacznie różni się od tego zwykłego(jest o wiele większy i płaski)takżę to powinno rozwiać twoje obawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 toom_ek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 jeżeli jest to pełne HDI to tak wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klamot Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Panowie gdzie w PL można najtaniej teraz kupić Elitke? Szukałem i udało mi się znaleźć za 3600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Gość na All... ma za 3790 w komplecie z coverem, uchwytem, 2 x aku żel 7ah i ładowarka. Polska dystrybucja door to door.Jeśli nie potrzebujesz dodatków skontaktuj się ze sprzedającym. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez ptychoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 keniek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 witam wszyskich kolegów jak czytam te posty to postanowiłem się zalogować też interesuje się kupnem echa raczej na morze i znalazłem tą oferte ale jak ktoś może mi podpowiedzieć co z tym przetwornikiem czy w tym komplecie jest odpowiedni i cena ?http://eldoradosklep.pl/pl/p/Lowrance-Echosonda-Elite-7X-HDI-Zestaw/3698 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam Nowego kolegę na forum. Lowrance do którego podałeś link jest bez GPS (może nie potrzebujesz?) i posiada w komplecie przetwornik DSI na słodką wodę. Ty potrzebujesz przetwornik 50/200 kHz i 455/800 kHz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wookash Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Ja się interesuję tym zestawem http://eldoradosklep.pl/pl/p/Lowrance-echosonda-Elite-7-HDI-z-GPS-Full-Zestaw/3699i tu mam problem bo na zdjęciach elitka 7x HDI oraz nie wyczytałem nigdzie nic na temat przetwornika czy aby na pewno jest z przetwornikiem DSI czyli XDRC. kupić nie problem tylko jak się okaże że nie ma DSI to później wymiana/zwrot a na to nie mam czasu i nerwów. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 keniek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 jak już będziesz wiedział coś więcej to dajcie znać narazie się wstrzymam z zakupem gps mam osobno zastanawiam się czy jeszcze potanieją.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wookash Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Ja czekam już drugi dzień na fotki opakowania i info o przetworniku i nic nie piszą. W przyszłym tygodniu mam wydatki i zobaczę ile kasy zostanie i jak będzie tak jak oczekuję czyli przetwornik DSI to zmawiam Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 keniek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) łukasz czy ty myślisz o echu z tego sklepu co wysłałem link ? Edytowane 11 Stycznia 2015 przez keniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wookash Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) .... Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Masz "odważnego" kolegę A później lamęt, że skarbówka nie dobra. Ale jeśli masz okazję mieć echo w normalnej cenie, to nie wnikaj w postępowanie kolegi. ps. Nie pracuję w administracji publicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafalc Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) ................ Edytowane 14 Stycznia 2015 przez rafalc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wookash Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) ... Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gangrzecznychwieprzy Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam czy ktoś z szanownych łowców używał tej echosondy do trola za sumem na rzece do 10 m głębokości i cz funkcja DSI wnosi coś do tej metody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Gdzieś na znanym forum sumowym przeklinali te echa z DSI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 keniek Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć kolega ma do odsprzedania echo navman fish 450 tricolor czy to jest coś warte myśle bardziej o wodach głębokich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafalc Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Koledzy,ostatnio rozmyślam czy by się nie przesiąść na HDS 7 z bocznym sonarem,ma ktoś może polska instrukcje obsługi z możliwościa podesłania na meila?Chetnie bym poczytal cos o tym sprzęcie,zapoznał się z jego obsługą.Gdyby ktoś okazał się tak życzliwy,prosze o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 keniek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 http://allegro.pl/instrukcja-obslugi-lowrance-hds-7-hds-9-touch-i4973105677.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peterjpl Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Koledzy podobnie jak Wookash zainteresowalem się ofertą pewnego sklepu na elite 7 HDI, po telefonicznym kontakcie okazało się że sprzedawca nie ma już w własnym magazynie tych echosond, a importer dopiero ma ma złożone zamowienie na te echosondy. Po kolejnym telefonie do sklepu okazało się że zamówienie to ma już opóźnienie gdyż Lowrance nie sprzedaje już ELITE 7 HDI i importerowi mają wyslać ELITE 7 CHIRP. Sprzedawca mówił iż nowszy model ELITE ma być sprzedawany w super cenie niewiele większej od ELITE 7 HDI. Moje pytanie brzmi czy warto doplacać do CHIRP? Czy to naprawdę działa? Czy to zwykly chwyt reklamowy i warto namierzyć jeszcze wersję ELITE 7 HDI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klamot Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Dokładnie mam te same informacje i też czekam na CHIRP. Mam nadzieję, że jeżeli będzie droższa to ta różnica będzie do przełknięcia. Jeżeli będzie sporo droższa to będę szukał HDI. Podobno CHIRP ma lepszą redukcję zakłóceń, większą czułość i dokładniejszą separację obiektów podwodnych, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Może ktoś się wypowie kto już pływał z tym echem. Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Spinner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 A tak z ciekawości - ile ma teraz kosztować CHIRP? Bo ostatnio widziłem coś 4700 Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IMMORTAL Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Czasoprzestrzeń zakrzywiona, wątek zapętlony, CHIRP odbił się czkawką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 ...... CHIRP odbił się czkawką...Na razie to jest: gdzieś pisali, coś mówili, jak yetti, każdy o nim słyszał, a nikt nie widział. Kto ma Chirpa ten ręka w górę i do tablicy. Są tacy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A, ale 5" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kajtelek2
Panowie nowości od Lowrance
,kiedy będą w PL i jaka cena?
tu ceny w U.S.A. http://www.lowrance.com/en-US/Products/Elite/
Edytowane przez Kajtelek2Odnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
75
64
45
43
Popularne dni
11 Cze
20
26 Lis
15
19 Maj
15
30 Sty
13
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 75 odpowiedzi
Paprykarz 64 odpowiedzi
rower26 45 odpowiedzi
ptychoo 43 odpowiedzi
Popularne dni
11 Cze 2013
20 odpowiedzi
26 Lis 2014
15 odpowiedzi
19 Maj 2015
15 odpowiedzi
30 Sty 2015
13 odpowiedzi
Popularne posty
SzymonK
Wszystko zależy od ukształtowania dna, wielkości zbiornika, ilości czasu jaką jesteś w stanie przeznaczyć na zbieranie logów, ale po kolei. Kolega ptychoo trochę teoretyzuje odnośnie szerokości stoż
Klamot
Czy jest gdzieś zapisane, że nie można udostępniać instrukcji obsługi w języku PL? Jeżeli nie, to jestem skłonny pomóc i zeskanować potrzebne strony. Mam Elite 7 Chirp ale z tego co widzę, to instrukc
malinabar
A tutaj super filmik porównujący Elite 5 i 7 Ti na jednym pokładzie . Język wprawdzie mało internacjonalny , ale materiał fajny . Aż dziw , że nasi fachmani sprzętowi jeszcze czegoś takiego nie skleci
Opublikowane grafiki
971 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi