Kajtelek2 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Panowie nowości od Lowrance ,kiedy będą w PL i jaka cena? . tu ceny w U.S.A. http://www.lowrance.com/en-US/Products/Elite/ Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Poszukaj na forum jak zrobić "twardy reset" powinno pomóc. A jeśli nie to jeszcze raz wgraj soft. Serwis najpierw to uczyni . Szkoda czasu na wysyłki . Jeśli to nie pomoże to odeslesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witajcie . Dla przypomnienia. U mnie twardy reset zadziałał , echo działa. Nowy soft i reszta troszkę później. Dam znać , co i jak !!! Siarq dzięki za podpowiedz, bo robiłem tylko mieki restart , tak jak w wątku kolega pisał , na którejś ze stron i to nie pomaglo . Twardy reset:Urządzenie wyłączyć, nacisnąć i przytrzymać klawisze powiększania i zmniejszania w tym samym czasie, nacisnąć i zwolnic przycisk PWR, zwolnic wszystkie przyciski, gdy pojawi się usa mapa. Hard reset:Turn unit off, press and hold zoom in and zoom out keys at the same time, press and release pwr key, release all buttons when usa map appears. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KLANADfachura Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 mam pytanko czy ktoś z Was posiada może instrukcję pl do elitki 7 hdi bo szukam w necie i nic proszę o kontakt pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 https://www.dropbox.com/s/vu5jp6oey8auahn/lowrance%20Elite%205%207%20HDI%20Chirp.rar?dl=0 Proszę. Masz 24 godziny na pobranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KLANADfachura Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 https://www.dropbox.com/s/vu5jp6oey8auahn/lowrance%20Elite%205%207%20HDI%20Chirp.rar?dl=0 Proszę. Masz 24 godziny na pobranie.jesteś wielki dzięki :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KLANADfachura Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 https://www.dropbox.com/s/vu5jp6oey8auahn/lowrance%20Elite%205%207%20HDI%20Chirp.rar?dl=0 Proszę. Masz 24 godziny na pobranie.wydrukowane super jeszcze raz dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Odświeżę trochę temat. Czy ktoś z was może robił zakupy we włoskim sklepiehttp://www.emporiodellanautica.it/lowrance/lowrance/lowrance-elite-7-chirp-combo-83/200khz-455/800khz.html?pop=0 Proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maras5 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Odświeżę trochę temat. Czy ktoś z was może robił zakupy we włoskim sklepie http://www.emporiodellanautica.it/lowrance/lowrance/lowrance-elite-7-chirp-combo-83/200khz-455/800khz.html?pop=0 Proszę o info. Robiłem zakupy z odbiorem we Włoszech i tu miałem problem... Otóż PayPal od jakiegoś czasu na stałe wpisuje kraj zamieszkania i nie można tego zmienić, co za tym idzie nie mogą wysłać echa np. do Włoch. Z wysyłką do Polski powinno się udać, niestety pewnie Ci przywalą z VAT-u Kontakt super, sprzedawca sprawdzony również przez znajomego Włocha który trochę tam kupuje. Jak będziesz kupował daj znać na priva to może dorzucę się z kupnem uchwytu RAM. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Fajna cena , napisałem czekam na odpowiedź mam nadzieję, że to cena z przetwornikiem. Co odbioru we Włoszech to zero problemu. maras5 dzięki http://www.emporiodellanautica.it/lowrance/lowrance/lowrance-elite-7-chirp-combo-83/200khz-455/800khz.html?keyword=elite+7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maras5 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Odświeżę trochę temat. Czy ktoś z was może robił zakupy we włoskim sklepie http://www.emporiodellanautica.it/lowrance/lowrance/lowrance-elite-7-chirp-combo-83/200khz-455/800khz.html?pop=0 Proszę o info.Nie zrozumiałeś mnie. Jeśli zapłacisz przez PayPal (a tylko tak możesz płacąc kartą) to NIE wyślą Ci tego do Włoch. Musisz zrobić przelew lub zapłacić kurierowi gotówką przy odbiorze we Włoszech, ewentualnie miałem możliwość że wyślą do hurtowni w Trento i tam zapłacisz kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Zrozumiałem Cię, ma kto zapłacić we Włoszech i odebrać ( mam rodzinę )Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drago75 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 PanowieCzy wie ktoś jak wpisać waypoint (parametry gps) z innego echa lub z kartki jak mam pozapisywane ręcznie do Elite 7?Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Jeśli z innego echa które ma możliwość eksportu plików to wystarczyJe wyeksponować na kartę i wgrać do drugiego echa. Jeśli ręcznieTo przesuwane kursor na mapie i na dole masz współrzędne się wyświetlają po najechaniu na dany pkt wbjjasz pina i juz . Bądź przez PROGRAM reefmaster albo insihgt planner ( tylko wersja płatna 105zl ale masz możliwość. Podglądu map . Tworzenia tras. Pointow) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drago75 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Wybadałem, że można też stworzyć waypoint z jakąkolwiek lokalizacją, a potem edytować współrzędne na swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Pytanko??Czy jest jakaś widoczna różnica między elitką 7 HDI , a chrip, warta 500 zł . Taką mam różnicę cenową między jedną a drugą, muszę podjąć decyzję i tak naprawdę nie wiem czy warto dołożyć te 5 stów do chrip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nrt80 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Zrozumiałem Cię, ma kto zapłacić we Włoszech i odebrać ( mam rodzinę )Dzięki kupowalem we Wloszech, na ebayu. placilem przelewem, wyslali do Polski. Jaki VAT? Pany, my w EU. celnik nawet tego nie ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 kupowalem we Wloszech, na ebayu. placilem przelewem, wyslali do Polski. Jaki VAT? Pany, my w EU. celnik nawet tego nie ogląda.Nie wiem kolego o co Ci chodzi z tym vatem , poczytaj , albo wczytaj się , nie dotyczyło to ebaya tylko sklepu internetowego we Włoszech , który nie wysyła do Polski towaru,( jest takich dużo w Europie) wysyła tylko na terytorium Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nrt80 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Nie wiem kolego o co Ci chodzi z tym vatem , poczytaj , albo wczytaj się , nie dotyczyło to ebaya tylko sklepu internetowego we Włoszech , który nie wysyła do Polski towaru,( jest takich dużo w Europie) wysyła tylko na terytorium Włoch.http://jerkbait.pl/index.php?/topic/20996-Nowe-Lowrance-Elite-7-HDI#entry1675998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 PanowieCzy wie ktoś jak wpisać waypoint (parametry gps) z innego echa lub z kartki jak mam pozapisywane ręcznie do Elite 7?Z góry dziękuję i pozdrawiamOczywiście można wpisać dane waypointa z kartki.W menu mapy wybierz Nowy Waypoint zatwierdź ENTERem, po otwarciu okna waypointa możesz nadać mu nazwę, wybrać ikonę, wprowadzić współrzędne geograficzne i zatwierdzasz poleceniem Zapisz potem ENTER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ledar Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Mam okazję kupić 2 letnią elite 7 hdi za 1200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oland Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Mam okazję kupić 2 letnią elite 7 hdi za 1200 zł tylko gratulować .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Jeśli wszystko z nią ok to brać i się nie zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Bierz !!!! , a jak odpuszczasz daj namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Bierz a jak nie chcesz to ja wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oland Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 ale wy jesteście naiwni ,kolega doskonale zna wartość tego echa przecież w handlu z tej branży siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kajtelek2
Panowie nowości od Lowrance
,kiedy będą w PL i jaka cena?
tu ceny w U.S.A. http://www.lowrance.com/en-US/Products/Elite/
Edytowane przez Kajtelek2Odnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
75
64
45
43
Popularne dni
11 Cze
20
26 Lis
15
19 Maj
15
30 Sty
13
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 75 odpowiedzi
Paprykarz 64 odpowiedzi
rower26 45 odpowiedzi
ptychoo 43 odpowiedzi
Popularne dni
11 Cze 2013
20 odpowiedzi
26 Lis 2014
15 odpowiedzi
19 Maj 2015
15 odpowiedzi
30 Sty 2015
13 odpowiedzi
Popularne posty
SzymonK
Wszystko zależy od ukształtowania dna, wielkości zbiornika, ilości czasu jaką jesteś w stanie przeznaczyć na zbieranie logów, ale po kolei. Kolega ptychoo trochę teoretyzuje odnośnie szerokości stoż
Klamot
Czy jest gdzieś zapisane, że nie można udostępniać instrukcji obsługi w języku PL? Jeżeli nie, to jestem skłonny pomóc i zeskanować potrzebne strony. Mam Elite 7 Chirp ale z tego co widzę, to instrukc
malinabar
A tutaj super filmik porównujący Elite 5 i 7 Ti na jednym pokładzie . Język wprawdzie mało internacjonalny , ale materiał fajny . Aż dziw , że nasi fachmani sprzętowi jeszcze czegoś takiego nie skleci
Opublikowane grafiki
971 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi