Kajtelek2 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Panowie nowości od Lowrance ,kiedy będą w PL i jaka cena? . tu ceny w U.S.A. http://www.lowrance.com/en-US/Products/Elite/ Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AnrzejT Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Mysle ze to dopiero poczatek twoich problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerus Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 To tylko kolejny gadget.Wedkarstwo juz nigdy nie bedzie takie jak kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Panowie, takie pytanko. Od ponad dwóch lat użytkuję elite 7 HDI. Wczoraj przytrafiła mi się dziwna usterka, a mianowicie. Podczas gdy ekran podzielony był na dwie częstotliwości 83/200 kHz echo nie rysowało w ogóle obrazu po stronie 83 kHz, cały biały ekran. Tylko po stronie częstotliwości 200 kHz obraz był rysowany. Gdy przestawiłem tylko na częstotliwość 83 kHz obraz był rysowany prawidłowo. Kombinacje ekranu 83 kHz + DSI na obydwu częstotliwościach 455/800 kHz - wszystko rysowane prawidłowo. Odpinałem kable ale to nie pomogło. Czy coś się może krzaczyć z przetwornikiem. Z góry dziękuję za sugestie. Echo już po gwarancji więc jak coś to czeka wydatek. Edytowane 21 Września 2015 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ja miałem identyczna sytuacje u siebie jednak po ponownym podłączeniu przewodów i restarcie echa wszystko wrócił do normy . Przedmuchaj wtyczki i gniazdo w echu . Spr mieki i twardy reset przed odsylaniem do serwisu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolo807 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Witam koledzy.A czy ktoś z was miał tak że w czasie pływania echo nie czyta głębokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafalc Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Miałem tak pare razy,problem zawsze wystepowal po przejściu z czuwania na ponowne używanie(czujnik jakby się zawieszal)Niekiedy wystarczylo poczekać chwile az sam zaskoczy a czasami trzeba było wylaczyc i ponownie wlaczyc echo i wszystko wracalo do normy.Zdarzylo mi się tez ze wtyczka od czujnika po prostu niebyla do końca wcisnieta i po dokręceniu wtyczki czujnik zaskakiwal od razu. Edytowane 22 Września 2015 przez rafalc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolo807 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dokładnie jak kolega pisze po jakimś czasie wszystko wraca do normy czasem jednakt nie myslałem ze tylko ja tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolo807 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jeszcze jedno czy reset moze pomoc czy raczej dac sobie spokuj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Napewno nie zaszkodzi i nic nie kosztuje parę str wcześniej jest napisane jak zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Tylko przed resetem nagrać wszystkie trasy, szlaki itp na karte bo wszystko zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolo807 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Spoko zawsze robie kopie logow i tras na kompie. Moze ktoś z kolegow dał by rade zrobienia mapy zbiornika , ja chyba nie dam rady tego ogarnać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Reefmaster i dasz rade obejrzyj filmik na YouTube i w 5 min ogarniesz całą mapę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Dokładnie jak kolega pisze po jakimś czasie wszystko wraca do normy czasem jednakt nie myslałem ze tylko ja tak mam. @kolo8071. zrób reset i nie korzystaj z kreatora ustawień. W trybach wędkarskich ustaw tryb: użytek ogólny i problemy pewnie znikną. Tryby wędkarskie łytka woda, wolny trolling i pozostałe automatyczne nie są delikatnie mówiąc najlepsze.Lepiej samemu z palca wyregulować nastawienia w zależności od warunków na wodzie.2. zainstaluj sobie nowy soft. Edytowane 24 Września 2015 przez bierjoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolo807 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jestem juz po sprawdzeniu echa troche malo plywalem , co moge powiedziec o niebo lepiej .Nic sie nie wieszalo dziala jak trza , nowy soft wgralm juz dawno.Poprawilem tez mocowanie przetwornika.Po niedzielny wedkowaniu skoryguje czy wszysto jest jak trza.Martwi mnie jeszcze ten program bedzie ciezka przeprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Nie taki program straszny jak Ci się wydaje jak byś nie mógł poradzić to na priv się odezwij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AnrzejT Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 W koncu udalo sie zlokalizowac cos ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 A co to takiego ?Ktoś zdenerwował się i wyrzucił do wody stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ładne zzut niczym z reklam echa , ale na stół to mi to nie wygląda ma to prawie 5m wysokości i z 10m dlugosci. Ciekawe cóż za ustrojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AnrzejT Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Najprawdopodobniej jest to zatopiona zaglowka ,oststnia fota moze wprowadzac w blad dlatego ze dokladnie jak naplynelismy na nia zaczelismy dryfowac wstecz wiec jest to tylko polowa a reszta to jakby lustrzane odbicie.Pionowe kreski na 2d to zaklocenia z HB kumpla .Jak ryby kiedys nie beda braly to przeplyne tam kilka razy i pogladam dokladniej (jesli sie da) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafalc Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Andrzeju,tez byśmy mogli to sprawdzić dokładnie tylko te dane w okienku ze wspolrzednymi sa jakies zamazane,nie masz jakiś lepszych zrzutow ekranu,hehe.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Panowie . Zwracam sie z prosba. Pomozcie podkrecic Elitke / HDI . U mnie najczesciej pokazuje kreski , zamiast bananów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolo807 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Panowie . Zwracam sie z prosba. Pomozcie podkrecic Elitke / HDI . U mnie najczesciej pokazuje kreski , zamiast bananów. Sprawdz zamontowanie przetwornika jak jest za blisko sruby moze pokazyawc wlasnie kreski i czy jest rownolegle do dna lodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 A z jaka prędkością pływasz ? Jeśli popylasz na spalinie dość szybko to będą kreski a nie banany jeśli na elektryku to sprawdź mocowanie przetwornika i ustawienia echa . Czułość tryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Witaj. Przetwornik jest rownolegle zamontowany , a czy za blisko śruby ? I , tak i nie Edytowane 1 Listopada 2015 przez robert1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 A z jaka prędkością pływasz ? Jeśli popylasz na spalinie dość szybko to będą kreski a nie banany jeśli na elektryku to sprawdź mocowanie przetwornika i ustawienia echa . Czułość tryb Najcześciej pływam na pól gwizdka. Mam motor 3,5 km . wiec myślę ze najczęściej z prędkością 4-6 km. na godzinkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kajtelek2
Panowie nowości od Lowrance
,kiedy będą w PL i jaka cena?
tu ceny w U.S.A. http://www.lowrance.com/en-US/Products/Elite/
Edytowane przez Kajtelek2Odnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
75
64
45
43
Popularne dni
11 Cze
20
26 Lis
15
19 Maj
15
30 Sty
13
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 75 odpowiedzi
Paprykarz 64 odpowiedzi
rower26 45 odpowiedzi
ptychoo 43 odpowiedzi
Popularne dni
11 Cze 2013
20 odpowiedzi
26 Lis 2014
15 odpowiedzi
19 Maj 2015
15 odpowiedzi
30 Sty 2015
13 odpowiedzi
Popularne posty
SzymonK
Wszystko zależy od ukształtowania dna, wielkości zbiornika, ilości czasu jaką jesteś w stanie przeznaczyć na zbieranie logów, ale po kolei. Kolega ptychoo trochę teoretyzuje odnośnie szerokości stoż
Klamot
Czy jest gdzieś zapisane, że nie można udostępniać instrukcji obsługi w języku PL? Jeżeli nie, to jestem skłonny pomóc i zeskanować potrzebne strony. Mam Elite 7 Chirp ale z tego co widzę, to instrukc
malinabar
A tutaj super filmik porównujący Elite 5 i 7 Ti na jednym pokładzie . Język wprawdzie mało internacjonalny , ale materiał fajny . Aż dziw , że nasi fachmani sprzętowi jeszcze czegoś takiego nie skleci
Opublikowane grafiki
971 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi