Kajtelek2 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Panowie nowości od Lowrance ,kiedy będą w PL i jaka cena? . tu ceny w U.S.A. http://www.lowrance.com/en-US/Products/Elite/ Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radanet Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Poszukuję instrukcji polskiej do Elite 7 HDI. Czy ktoś wie gdzie mogę ją znaleźć ewentualnie czy ktoś byłby tak uprzejmy np zeskanować swoją i wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janih Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ja mam po polsku, ale zaduzo w niej info to niema szczerze mowiac,same podstawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AnrzejT Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ostatnio udalo mi sie zrobic kilka fotek podczas lowieniaBranie i hol sandacza A tutaj sandalek postanowil po holu i wypuszczeniu odpoczac troche pod lodziaA tu widac roznice miedzy 2D a DS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Witam, Ostatnio zauważyłem że elite 7 wyłacza mi się samoistnie podczas łowienia. 1-2 razy w ciągu dnia na wodzie. Na co zwrócić uwagę ? Co może być przyczyną takiego zachowania ? Z góry dziękuję za podpowiedzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addim Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Mam identyczny problem a w dodatku nie czyta mi karty pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 z kartą pamięci problemu nie mam natomiast to wyłączanie jest trochę denerwujące choć sporadyczne. Z jaką częstotliwością ci się to zdarza ? Będziesz reklamował echo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IMMORTAL Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Może to prosty problem na zasilaniu? Do sprawdzenia podłączenie bezpiecznika etc.Wygląda mi o na typowy hardware. Spróbujcie poruszać kablem zasilającym w różnych kierunkach podczas pracy echa, może jest uszkodzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 john_1 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja mialem rowniez problem z wylaczaniem sie mojej 7hdi i problemem okazal sie modul z bezpiecznikiem po usunieciu kabla z bezpiecznikiem echosonda pracuje normalnie. Na dobry poczatek sugeruje wiec usunac ten element i sprawdzic co sie bedzie dzialo z waszymi echosondami.PozdrawiamJanusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 czyli podłączamy bezpośrednio do akumulatorów, bez bezpiecznieka..sprawdzę, dam znać czy to rozwiązało sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miklas_64 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Witam, w mojej 7xHDI mam podłączone 2 aku po 9 Ah i wpięty bezpiecznik na zasilaniu i nic się nie dzieje, nie wyłącza się, pracuje prawidłowo, pozdrawiam miklas_64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danek Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Witamczy to urządzenie http://allegro.pl/lowrance-structurescan-lss-1-i3589081454.html da sie podłączyć do Elit 7 xhDi i będzie hulało Pozdrawiam Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Witamczy to urządzenie http://allegro.pl/lowrance-structurescan-lss-1-i3589081454.html da sie podłączyć do Elit 7 xhDi i będzie hulało Pozdrawiam DanekNie ma takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 No niestety, LSS działa tylko z HDSami a w HDS Touch jest już wbudowany i podłączamy jedynie przetwornik od LSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IMMORTAL Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 No niestety, LSS działa tylko z HDSami a w HDS Touch jest już wbudowany i podłączamy jedynie przetwornik od LSSA przetwornik od LSS jest standardowo w zestawie z HDSem Touch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 To wszystko zależy od tego jaką wersje się zamówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witam, czy ta czarna kostka z wejściem na "wsówki" i czerwonym kablem wypuszczonym po obu stronach to bezpiecznik (obstawiam, że tak) i czy należy go bezwzględnie podłączyć do urządzenia, jeśli tak to w jaki sposób...sorry ale się trochę nie znam a nie chciałbym czegoś uszkodzić (mam 2 aku 7 Ah spięte razem)...i jeszcze jedno trochę z innej beczki, dotyczące właśnie tych spiętych aku jak ustawiłem w urządzeniu żeby pokazywało mi V to aku są na max naładowane i pokazuje mi 13 V...to prawidłowo? (bo chyba poniżej 10,5 V nie może spaść bo aku stracą swoją pojemność).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajtelek2 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Tak ta czarna kostka to bezpiecznik , i radzę go zawsze montować przy echu za 500zł i takim za 5 tyś. zł , co w różnych sytuacjach może ocalić nasze zabawki.Zasada jest taka kontrolować przed wyprawą , czy bezpiecznik jest zawsze cały. Elite 7 HDI to nie jest tania zabawka. Edytowane 30 Października 2013 przez Kajtelek2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Tak ta czarna kostka to bezpiecznik , i radzę go zawsze montować przy echu za 500zł i takim za 5 tyś. zł , co w różnych sytuacjach może ocalić nasze zabawki.Zasada jest taka kontrolować przed wyprawą , czy bezpiecznik jest zawsze cały. Elite 7 HDI to nie jest tania zabawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Kolego, a ile Amper bezpiecznik nalezy wpiac w ta kostke...bo w komplecie nie ma, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Kolego, a ile Amper bezpiecznik nalezy wpiac w ta kostke...bo w komplecie nie ma, dziekija miałem bezpiecznik w kostce (echo kupowałem z Polsce). Sprawa tego napięcia na pełnym akumulatorze. U mnie tez pokazuje 13.1-13 V więc chyba jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Kolego, a ile Amper bezpiecznik nalezy wpiac w ta kostke...bo w komplecie nie ma, dziekiPewnie był, w każdym razie powinien być. Standardowo jest 3A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Pewnie był, w każdym razie powinien być. Standardowo jest 3A[/quote W tej kostce nie ma...wejscie na bezpiecznik tam gdzie sie go wpina ma zamkniecie ale bezpiecznika tam nie ma....moze gdzies luzem w pudle lezy i nie zauwazylem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Pewnie był, w każdym razie powinien być. Standardowo jest 3A[/quote W tej kostce nie ma...wejscie na bezpiecznik tam gdzie sie go wpina ma zamkniecie ale bezpiecznika tam nie ma....moze gdzies luzem w pudle lezy i nie zauwazylemLuzem, luzem. w woreczku razem z kostką, nakrętkami mocującymi i czterema długimi wkrętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajtelek2 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Jeśli go brak , bezpiecznik kupisz go w sklepie elektryczno - samochodowym , Edytowane 30 Października 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mlynek1976 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Panowie jaka jest różnica między modelem ELit 7HDi a ELIT7xHDI ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kajtelek2
Panowie nowości od Lowrance
,kiedy będą w PL i jaka cena?
tu ceny w U.S.A. http://www.lowrance.com/en-US/Products/Elite/
Edytowane przez Kajtelek2Odnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
75
64
45
43
Popularne dni
11 Cze
20
26 Lis
15
19 Maj
15
30 Sty
13
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 75 odpowiedzi
Paprykarz 64 odpowiedzi
rower26 45 odpowiedzi
ptychoo 43 odpowiedzi
Popularne dni
11 Cze 2013
20 odpowiedzi
26 Lis 2014
15 odpowiedzi
19 Maj 2015
15 odpowiedzi
30 Sty 2015
13 odpowiedzi
Popularne posty
SzymonK
Wszystko zależy od ukształtowania dna, wielkości zbiornika, ilości czasu jaką jesteś w stanie przeznaczyć na zbieranie logów, ale po kolei. Kolega ptychoo trochę teoretyzuje odnośnie szerokości stoż
Klamot
Czy jest gdzieś zapisane, że nie można udostępniać instrukcji obsługi w języku PL? Jeżeli nie, to jestem skłonny pomóc i zeskanować potrzebne strony. Mam Elite 7 Chirp ale z tego co widzę, to instrukc
malinabar
A tutaj super filmik porównujący Elite 5 i 7 Ti na jednym pokładzie . Język wprawdzie mało internacjonalny , ale materiał fajny . Aż dziw , że nasi fachmani sprzętowi jeszcze czegoś takiego nie skleci
Opublikowane grafiki
971 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi