Kajtelek2 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Panowie nowości od Lowrance ,kiedy będą w PL i jaka cena? . tu ceny w U.S.A. http://www.lowrance.com/en-US/Products/Elite/ Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafalc Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Gwarantuje ze będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AnrzejT Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 potwierdzam ,po pierwszym tygodniu zalozylem folie i pozbylem sie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 toomi1-83 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Hey czy mogę liczyć na dobroczynność forumowiczów i otrzymać instrukcję w PL do Lowrance 7 Hook lub nawet Elite 7 chripe zakupiłem ale niestety nie w PL a to moja pierwsza echosonda więc informacja na jej temat mile widziana no i może ma ktoś mapy na Jeziora Mazurskie a najbardziej na Jezioro Wigry mile widzianepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 https://drive.google.com/file/d/0B7irv48iOipBaHk2RGNyNnJXak0/view?usp=drivesdk Proszę bardzo, Elita 5,7 HDI i Chirp. Udostępniam przez 24 godziny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Czy ktoś mógłby zważyć ekran Elitki 7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymondemon Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam kolegów zakupiłem łódkę która miała zamontowana echo elite- 7 hdi proszę was o instrukcje w języku polskim pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PRZEEMAS7 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Witam kolegów zakupiłem łódkę która miała zamontowana echo elite- 7 hdi proszę was o instrukcje w języku polskim pozdrawiam przecież masz dwa posty wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilk325 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 przecież masz dwa posty wyżej Z dopiskiem "działają 24h" - ale niestety nie działają bo post z 01.05 .Warto jednak sprawdzić, zanim się coś napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PRZEEMAS7 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 A sprawdziłeś czy tylko przeczytałeś "dopisek"? Ja mogę je nadal pobrać. Warto jednak sprawdzić, zanim się coś napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilk325 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 A sprawdziłeś czy tylko przeczytałeś "dopisek"? Ja mogę je nadal pobrać.Szczęściarz; sprawdziłem zanim napisałem.ja niestety nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) https://drive.google.com/file/d/0B7irv48iOipBaHk2RGNyNnJXak0/view?usp=drivesdk Proszę bardzo, Elita 5,7 HDI i Chirp. Udostępniam przez kolejne 24 godziny. Edytowane 29 Lipca 2016 przez ptychoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PRZEEMAS7 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Poprzedni link też działa wystarczy zalogować się na swoje konto google i można pobrać... EDIT: zresztą to jest ten sam link Edytowane 29 Lipca 2016 przez PRZEEMAS7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Tak, są to pliki z tego samego folderu. Niestety nie miałem możliwości sprawdzenia linku z innego IP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jest nowy soft dla hdi /chirp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szemo Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Jest może osoba która przedluzala gwarancję w lowrance na kolejne 3 lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 A ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 norbertkrakow Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Jak Kolega wyżej Chusteczki jednorazowe do bryli z Biedronki dają radę Edited:No i szkło hartowane do tabletów zabezpieczy lepiej, ale odbija ostro.Można dostać matowe antyrefleksyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sumo Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Z jaką szybkością/ częstotliwością echo zapisuje logi? Czy jest możliwość ustawienia tego parametru? Zastanawiam się ile danych o głębokości i współrzędnych jest rejestrowane np. w ciągu minuty. Z jaką prędkością pływacie przy zbieraniu logów aby zrobić możliwie szczegółową mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Ustaw ping na maxaymalna predkosc. Szczegółowosc mapy to raz ping a dwa przebyte trasy. Im geściej tym mniej przekłaman w generowanej mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Panowie. Mapka z social insight genesis jest na karcie. Ale nie mogę wyświetlic jej na elite 7 hdi. Fakt oprogramowanie nie jest nowe. Ma ktoś jakiś pomysł. Pliki są na karcie. widać je w urządzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Cieniowanie włącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 nie dokopałem się do tak nazwanej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Masz w ustawieniach mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 od razu zajrzałem do opcji map i nie ma tam tego moze mam za stare oprogramowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jest. Koło ma 7 HDI z softem 3. coś tam, coś tam i posiada taką opcję. Na wyświetlaczu ma chyba być tylko widok mapy i wtedy pokażą się te pola wyboru w menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kajtelek2
Panowie nowości od Lowrance
,kiedy będą w PL i jaka cena?
tu ceny w U.S.A. http://www.lowrance.com/en-US/Products/Elite/
Edytowane przez Kajtelek2Odnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
75
64
45
43
Popularne dni
11 Cze
20
26 Lis
15
19 Maj
15
30 Sty
13
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 75 odpowiedzi
Paprykarz 64 odpowiedzi
rower26 45 odpowiedzi
ptychoo 43 odpowiedzi
Popularne dni
11 Cze 2013
20 odpowiedzi
26 Lis 2014
15 odpowiedzi
19 Maj 2015
15 odpowiedzi
30 Sty 2015
13 odpowiedzi
Popularne posty
SzymonK
Wszystko zależy od ukształtowania dna, wielkości zbiornika, ilości czasu jaką jesteś w stanie przeznaczyć na zbieranie logów, ale po kolei. Kolega ptychoo trochę teoretyzuje odnośnie szerokości stoż
Klamot
Czy jest gdzieś zapisane, że nie można udostępniać instrukcji obsługi w języku PL? Jeżeli nie, to jestem skłonny pomóc i zeskanować potrzebne strony. Mam Elite 7 Chirp ale z tego co widzę, to instrukc
malinabar
A tutaj super filmik porównujący Elite 5 i 7 Ti na jednym pokładzie . Język wprawdzie mało internacjonalny , ale materiał fajny . Aż dziw , że nasi fachmani sprzętowi jeszcze czegoś takiego nie skleci
Opublikowane grafiki
971 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi