Gadda Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Koledzy! co się dzieje? Czyżby jakiś ch....ny haker?? Najpierw na Forum Uwagi spostrzeżenia... pojawił się się jakiś niezaresjestrowany użytkownik z dziwną datą posta (1970r.???), a teraz WSZYSTKIE POSTY (NA SZCZĘŚCIE TYLKO 2) ZNIKŁY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Gadda, niestety to mój problem. Źle ustawiłem kilka opcji w forum i wiadomości przychodziły nie tam gdzie miały. Stwierdziłem, że lepiej od razu z tym zrobić porządek niż czekać aż będzie tam więcej postów. Tak jak już wspominałem ... wszystko się wygrzewa i miejmy nadzieję, że po kilku tygodniach użykowania system będzie dotarty. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 z tym niezarejestrowanym uzytkownikiem z 1970 to rzeczywiscie dziwna sprawa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gadda
Koledzy! co się dzieje? Czyżby jakiś ch....ny haker?? Najpierw na Forum Uwagi spostrzeżenia... pojawił się się jakiś niezaresjestrowany użytkownik z dziwną datą posta (1970r.???), a teraz WSZYSTKIE POSTY (NA SZCZĘŚCIE TYLKO 2) ZNIKŁY...

2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi