Skocz do zawartości
  • 0

problemy (po ostatnich zmianach) na stronie j.pl

pitt

Pytanie

redakcjo, nie wiem jak wpadliscie na pomysl wprowadzenia obecych zmian i usprawnien, ale to musialo byc po kilku sznapsach, prawda? :)

a tak dobrze bylo ... teraz konstruktywnie:

wersja desktop:
strona glowna, w obecnej szacie, potrzebuje kilka dni na otwarcie i zaprezentowanie sie w pelnej krasie

wersja mobilna (nie tapa talk):
strona glowna jest przeladowana i perfekcyjnie zero-transparentna
button do wlaczania opcji, w prawym gornym rogu, na stronie glownej, nie funkcjonuje
button, pelna wersja, na samym dole, na stronie glownej, nie funkcjonuje
button, pelna wersja, na samym dole, na stronie glownej, jest zamaskowany jakims kardelwelschem (skutecznie przykryty tekstem)
aby wejsc na forum trzeba szukac objazdow, np. przez blogi albo najnowsze watki

na razie znalazlem tyle, jezeli pojawi sie cos wiecej, to chetnie poinformuje, z nadzieje, ze nastapia jakies sensowne zmiany ... nastapia? :)

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Potwierdzam. W pierwszej chwili myślałem że mi procesor w telefonie zwariował. Zresetowałem gnata i dalej to samo.

W końcu znalazłem obejście do strony głównej forum i tą stronę główną wrzuciłem na pulpit jako nowy skrót.

Zlikwidujcie to szybko - zaraz jak wytrzeźwiejecie.

• 0
Po prostu redakcja zmieniła stronę startową jerkbaita.pl na podstronę artykuły :) Nie wiem jaki miało to cel , ale wszystko się posypało a wracanie za każdym razem na forum po kliknięciu ikony "jerkbait" zaczyna mnie irytować ;/

Tak, dokładnie, świadomie zdecydowaliśmy się na taki krok bo chcemy bardziej wyróżnić artykuły publikowane na portalu. Wersja mobilna powinna być poprawiona, sprawa jest przekazana do dostawcy tak że jest to po prostu kwestia czasu. Proszę o chwilę cierpliwości.

• 0

Cześć,

Dzięki za informację zwrotną. Tak jak Friko napisał chcemy by stroną startową była ta na której są artykuły. Niestety wersja mobilna nie została do tego przygotowana i obecnie staram się to zmienić ale nie jest to takie proste jak myślałem niestety.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Nie wiem, czy to po ostatnich zmianach, ale zdaje się, że PW przychodzą z opóźnieniem. Tzn. wysłane o 19:00, odświeżając wiadomość o 19:30 ikonka nie wyskauje przy kopercie, odświeżająć o 20:00 wiadomość jest, ikonka też, ale priv. poszedł godzinę wcześniej. Może mi się wydaje, ale parę razy mogło tak być z postami na forum. Czyli po odświerzeniu /index o 20:00 ostatni post w dziale RB był z 19:00, a odświeżając o 20:05 ostatni post był z 19:30. Możliwe? EDIT: chyba, ze zegar jest trafiony i się nie zorientowałem.

Zmiana na Artykuły zamiast Forum >>  <_< Może zachęcające dla nowo odwiedzających, pewnie taki był cel..

Przeglądanie na iPad działało OK, ale na telefonie było mało czytelnie, zwłaszcza zanim trafiło się w jakiś Topic (zaznaczam, że przeglądałem z ciekawości, nie korzystam z tego na co dzień)

Pozdrawiam

Grzesiek

Edytowane przez Maynard

• 0

U mnie cały czas tak jest, musze albo sie cofac albo kliknąc w " jerkbait.pl - spinning,baitcasting,flyfishing" i tam jest -  Nie udało się odnaleźć strony, którą próbujesz wyświetlić. Kliknij tutaj, aby powrócić do strony głównej, klikam "tutaj" i dopiero przekierowywuje mnie na głowne forum. kaszana, od wczoraj tak jest , co najdziwniejsze głowne forum ma taki link http://jerkbait.pl/index.php?s=cb184d2c9b0f49528022f948f2ae6eda&  chyba cos nie tak...

• 0

Jak to mam taki problem że nie mogę przenieść się na daną stronę w temacie tzn. klikam na napis: " strona 1 z 89 " potem wpisuję nr na jaką strone chcę wejść klikam "wykonaj" i nic się nie dzieje tylko wywala mnie do pierwszej strony w temacie ;/ 

• 0

Ja mam ten sam problem we wszystkich wątkach , przeglądarka Firefox.

Ale jest na sposób : jak na górze masz cały adres np.http://jerkbait.pl/topic/21020-problemy-po-ostatnich-zmianach-na-stronie-jpl/page-2 , to zamiast page-2 wpisujemy sobie np. page-5 i przechodzimy bez problemu na tę stronę wątku co chcemy :)