Skocz do zawartości
  • 0

problemy (po ostatnich zmianach) na stronie j.pl

pitt

Pytanie

redakcjo, nie wiem jak wpadliscie na pomysl wprowadzenia obecych zmian i usprawnien, ale to musialo byc po kilku sznapsach, prawda? :)

a tak dobrze bylo ... teraz konstruktywnie:

wersja desktop:
strona glowna, w obecnej szacie, potrzebuje kilka dni na otwarcie i zaprezentowanie sie w pelnej krasie

wersja mobilna (nie tapa talk):
strona glowna jest przeladowana i perfekcyjnie zero-transparentna
button do wlaczania opcji, w prawym gornym rogu, na stronie glownej, nie funkcjonuje
button, pelna wersja, na samym dole, na stronie glownej, nie funkcjonuje
button, pelna wersja, na samym dole, na stronie glownej, jest zamaskowany jakims kardelwelschem (skutecznie przykryty tekstem)
aby wejsc na forum trzeba szukac objazdow, np. przez blogi albo najnowsze watki

na razie znalazlem tyle, jezeli pojawi sie cos wiecej, to chetnie poinformuje, z nadzieje, ze nastapia jakies sensowne zmiany ... nastapia? :)

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja mam ten sam problem we wszystkich wątkach , przeglądarka Firefox.

Ale jest na sposób : jak na górze masz cały adres np.http://jerkbait.pl/topic/21020-problemy-po-ostatnich-zmianach-na-stronie-jpl/page-2 , to zamiast page-2 wpisujemy sobie np. page-5 i przechodzimy bez problemu na tę stronę wątku co chcemy :)

Zrobione - działa.

• 0

wersja desktop:

strona glowna, w obecnej szacie, potrzebuje kilka dni na otwarcie i zaprezentowanie sie w pelnej krasie

wersja mobilna (nie tapa talk):

strona glowna jest przeladowana i perfekcyjnie zero-transparentna

button do wlaczania opcji, w prawym gornym rogu, na stronie glownej, nie funkcjonuje

button, pelna wersja, na samym dole, na stronie glownej, nie funkcjonuje

button, pelna wersja, na samym dole, na stronie glownej, jest zamaskowany jakims kardelwelschem (skutecznie przykryty tekstem)

aby wejsc na forum trzeba szukac objazdow, np. przez blogi albo najnowsze watki

wszystko dziala jak przed zmianami, czyli normalnie, dzieki :)

• 0

Jak to mam taki problem że nie mogę przenieść się na daną stronę w temacie tzn. klikam na napis: " strona 1 z 89 " potem wpisuję nr na jaką strone chcę wejść klikam "wykonaj" i nic się nie dzieje tylko wywala mnie do pierwszej strony w temacie ;/ 

Remek , już wszytsko okej :) A przeglądarka to google chrome ...

• 0

Po kliknięciu w " jerkbait.pl - spinning,baitcasting,flyfishing" wyskakuje komunikat - "błąd ,nie możemy tego znaleźć, prosze kontaktowac sie z administacją strony itd." czy tylko u mnie tak jest?

U mnie też tak jest i całe opisy po "angolsku".

A przecież jeszcze jestem w swoim kraju ... chyba :angry: .

Wcześniej było ok. A najbardziej podobała mi się strona startowa jeszcze wcześniejsza - wszystko było jakieś bardziej czytelne. Ale to może jak z układem półek w "Biedronkach".

Gdy na Euro pozmieniali układy półek we wszystkich sklepach to do tej pory mam problemy ze znalezieniem niektórych towarów.

"na samym dole strony... obok czerwonego cwierckolek druga zakladka...transparent.png"  - dzięki, ale jestem Ciemny - jak tabaka w rogu :D .

pozdrówka

Edytowane przez kesur