burzum666 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam.Co możecie polecić z oferty MEGABASS w długości 6,6 - 7 typowo na zaporowego sandacza? Jakie modele ? W wersji spinningowej. Dziękuję z góry za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Może F4-62XS Sight Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 WitajcieJa też jestem zainteresowany takim kijem ale w wersji castingowej. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiammaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 no ten fisherek całkiem przyzwoity czekam na dalsze propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Zobacz Major Craft'a Arrival i Beneyro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam.Co możecie polecić z oferty MEGABASS w długości 6,6 - 7 typowo na zaporowego sandacza? Jakie modele ? W wersji spinningowej. Dziękuję z góry za wskazówki. W wersji spinningowej nie wybrałbym żadnej pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Może F4-62XS Sight Fisher 16 lb na sandacze? Jakie? Myślę, że moc takiej wędki powinna być minimum F4 1/2. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Chcociaż chociaż chyba odszczekam to co powiedziałem na temat braku w ofercie wędziska do takiego zastosowania Zapomniałem o czymś PozdrawiamRemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 uuu Remku ten mi sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 uuu Remku ten mi sie nie podoba Mnie też średnio Innych bym nie kupował. Jeśli natomiast chodzi o casting to wybór jest spory. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Remku, radź coś...a co myślisz poważnie o tym fisherku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Ale fisher ma chyba akcje nie na sandała a może taki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 F4ST-61XS Stinger (Ultra Extra Fast = Stinger Tip, 1/16-5/8 oz., 5-17 lbs.) takie ma paramerty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 To chyba BLACKOUT jeśli się nie mylę bo zdjęcie mnie troszkę zmyliło. Jeśli tak to wędka z wbudowanym STINGER TIP'em czyli taką śmieszną białą i bardzo delikatną szczytówką, która ma wzmocnić czucie i dać jej akcję ultra-fast-ext. Jak sobie wygniesz taki kijek to ta szczytóweczka może zrobić kółko ale już blank ma potworną moc dlatego F5. Zastanów się czy do jiggowania taki patent będzie OK. Poza tym z tego co wiem to strasznie delikatna część wędziska. Zdjęcia z TackleTour. Ja osobiście nie kupiłbym Sight Fisher'a bo ma za małą moc. Chyba, że łowisz na małe gumki, małe sandaczyki. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Dzięki...to kiepsko to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Dzięki...to kiepsko to widzę Jak to mówią - kocham Megabass'a ale nie jestem fanatykiem. Jak się nie da to nie wcisnę Tobie kitu, że się da. Japończycy jiggują ciężko używając zestawów castingowych ot taka, jak to mówi Marek Szymński rola multiplikatora jako wyciągarki Poszukam czegoś w ofercie innych firm ale nie spodziewaj się zbyt wiele. Spinningi używane są tam raczej do delikatnego i bardzo delikatnego łowienia. Ten BLACKOUT byłby mocą dobry ale ja osobiście nie mam przekonania do STINGER TIP'a. Kiedyś ta seria wogóle była o wiele większa i ją zmniejszono zostawiając flagowce. Poza tym ... nie wiem czy wiesz ale na TT taka wędka nie dokończyła testu - po prostu STINGER TIP odmówił posłuszeństwa. Tłumaczono to różnie (że przytrzaśnięto) ale kto to wie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam.Co możecie polecić z oferty MEGABASS w długości 6,6 - 7 typowo na zaporowego sandacza? Jakie modele ? W wersji spinningowej. Dziękuję z góry za wskazówki. A jeszcze jedno pytanie? Zakres gramatury przynęt mnie interesuje? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 WitamZakres przynęt na zaporowca to 5-15gram, w skrajnych przypadkach ciut więcej...łowię raczej na gumy.Wędkę pstrągową to Sławku Remek mi kiedyś doradził z oferty MEGABASSA. Jeśli przy takich założeniach to typ @Slidera@ był jak najbardziej słuszny. Zobacz jeszcze czy będzie Tobie odpowiadała akcja wędziska. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 no 7-15 gram....kopyta, świstery, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 no 7-15 gram....kopyta, świstery, itp No to pasowałby jak ulał. Szczerze mówiąc myślałem, że łowisz zdecydowanie ciężej. Mój błąd. 16lb w zupełności wystarczy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 no właśnie akcja mnie trochę krępuje Masz może jakiś schemat megabassa z jego akcjami. Bo tu podana jest jaka? Regular? czyli co? Bardziej parabola niż fast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 no właśnie akcja mnie trochę krępuje Masz może jakiś schemat megabassa z jego akcjami. Bo tu podana jest jaka? Regular? czyli co? Bardziej parabola niż fast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 No drogi Remku..jaka to ta akcja REGULAR ???? Masz gdzieś jakiś rysunek? eehhh...ta kiwająca główka z uśmiechem to potwierdzenie mojego stwierdzenia?? Parabolka?? To jak z podrywanie gumy z dużych kamieni, jakie u mnie na łowisku sa??? Chyba kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Parabolka?? TAK PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Znalazłem ładne zdjęcia tego fisherka, piękną ma krateczkę blank W sumie to akcja paraboliczna nie byłaby chyba taka zła, byleby kij był mocny i dałoby się przywalić sandałowi w twardą szczękę, bo urok ta wędka swój ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi